NOVAROYAL – Doplnkové produkty s rýchlym efektom

V prvej časti blogu o Novaroyal kozmetike som písala o nových produktoch, ktoré majú výnimočnú silu na pleť bez použitia injekcie. Dnes mám pre vás pripravené tri ďalšie produkty. Aj keď sú to len doplnkové produkty, ich efekt je okamžitý a viditeľný. Informácie z prvej časti blogu o tejto kozmetike nájdete TU

 

 

Pozor!!! v príspevku sa nachádza kód, s ktorým získate v shope 5% zľavu.

 

 

NOVAROYAL PERFECT CLEAN ČISTIACA KEFKA NA TVÁR

 

V súčastnosti sú kefky mimoriadne populárne. Po ich použití je pleť rozžiarená a skutočne čistá. Čistiacu kefku som použila s čistiacim mliekom Novaroyal, ktoré   vyčistí póry a dôkladne odstráni makeup. Taktiež dôležitá vec je, že do takto čistej pleti prechádazjú účinné látky oveľa efektívnejšie.
Sónická čistiaca kefka má silu 4700 otáčok za minútu. Je navrhnutá tak citlivo, aby ste ju mohli používať každý deň ako bežné čistenie pleti a raz do týždňa na hĺbkové čistenie pomocou masky, ktorú spomeniem nižšie. Jej cena je 59,90 Eur a je to stále veľmi výhodná cena oproti iným podobným kefkám.
Nahliadni do shopu TU a získaj 5% zľavu použitím kódu „by-1-promo“.

  • obsahuje 2 typy odnímateľných kefiek (pre normálnu a veľmi citlivú pleť)
  • stojan, na ktorom má kefka svoje miesto v kúpeľni
  • každá sónická čistiaca kefka obsahuje vo svojom originálnom balení vzorku geniálnej peelingovej masky, o ktorej sa zmienim nižšie

 

NOVAROYAL MAGIC LIFT PÍLINGOVÁ HODVÁBNA MASKA
 
Táto maska je dokonalá. Konečne produkt, kde vidím okamžitý efekt. Nejde o to, že by som bola netrpezlivá, ale pri produktoch ako sú masky, musí byť efekt vidieť okamžite. S tým so mňou určite súhlasíte. Maska obsahuje jemné exfoliačné granule, ktoré zbavia pleť odumretých zašednutých buniek a tak sa pleť hneď rozžiari. Čo je veľmi dôležité, maska nie je dráždivá a okrem veľmi aknóznej pleti ju môže absolútne každá žena. Obsahuje ceramidy, ktoré okysličujú pleť a zrýchlujú bunkovú obnovu. Výsledkom je príjemne jemná pleť, žiarivosť a napnutie.
Použitie: naneste masku na pleť a masírujte nejakú tú minútku, nechajte pôsobiť 15 minút a zmyte vodou. Pre intenzívnejší hĺbkovejší efekt použite sónickú kefku.
50ml balenie má cenu 24,90,-. A túto masku môžete nájsť TU.
 
NOVAROYAL BB + MULTI ACTION ANTI-AGING DENNÝ KRÉM
 
Posledný z produktov je protivráskový BB krém. Kto preferuje ľahko matný vzhľad a nie tradičný makeup, tak je to, to najlepšie riešenie. Tento BB krém poskytuje jemné krytie a má ochranný faktor číslo 15. Je možné ho taktiež zmiešať s denným krémom. Napriek tomu, že poskytuje i výhody denného krému, ja som zástanca použitia i podkladového krému alebo séra pod BB krém.
Cena BB krému je 19,90,- a nájdete ju TU.
  • matný vzhľad a pigmenty odrážajúce svetlo čím sú vrásky menej viditeľné
  • hydratácia (kys. hyalurónová), pšeničný proteín, vitamín E
  • jeden univerzálny odtieň
  • jemná vôňa
  • napínajúci efekt
Dúfam, že som vás inšpirovala. V parfumériách a drogériách je obrovský výber kozmetiky, a tak je ťažké sa niekedy orientovať. Tieto produkty som vyskúšala na vlastnej koži a pokiaľ ste naklonené kozmetike, ktorá nebolí, tak sa vám to bude páčiť:)
 
Ak použijete tento kód „by-1-promo“ získate 5% zľavu vo webovom shope NOVAROYAL
Budem zvedavá ak niečo vyskúšate, napíšte do komentu pod blogom. 

losovanie:
https://www.dropbox.com/s/297gf0i2jwse7yr/Screenshot%202016-08-30%2016.18.01.png?dl=0
 
 
 
 
 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk