Makeup na párty a ZOEVA BLACK BOX

Pár dní som nelíčila a ani žiadna modelka po ruke nebola, a tak som si povedala, že pre vás nakreslím „Party look“. Tak som si vzala Makeup kartu a trošku sa pohrala s farbami. Pri tomto hraní som použila nové veci, ktoré som vám chcela ukázať, a ktoré som už stihla vyskúšať.

ZOEVA Black Box
Bobbi Brown eyeshadows
GUERLAIN Terracota 01
S-HE rúž č.137
ALVERDE lip pencil Soft red

Jednou z perfektných vecí, ktoré testujem je Zoeva black box. Malá, čierna škatuľka s obsahom dvoch čiernych ceruziek (Soft kohl eyeliner „noir“) a Graphic eyes+ „Black to earth“. Obe sú intenzívne čierne, ale jedna je skôr klasická a dobre kresliaca kajalová ceruzka, kdežto tá druhá je gelovej textúry. Obe sa ľahko rozotierajú, a je to na vás, ktorú textúru si obľúbite viac.
Ďalšie dve vecičky vo vnútri škatuľky sú tekuté linky na oči „Cat eye pen“ Blackest black a Calli graphic eyeliner „Black“, Opäť je rozdiel v štetci a v samotnom type tekutej linky. „Cat eye pen“ je čierna fixka, s ktorou sa ľahko manipuluje, no netreba zabúdať, že je nutné ju udržiavať v polohe dolu. Aby ste ju náhodou nevyhodili, kvôli vyschnutiu, no pritom je farba stečená naspodku. Druhá tekutá linka je nádobka so štetcom a pevným hrotom. Tu sa minutia linky až tak obávať nemusíte, obsah vám zaručí pomerne dlhodobé používaie.  A obe linky vám zaručia extra mačacie oči. Produkty neobsahujú formaldehyd a parabény.

Zoeva má ešte dve ďalšie novinky, ktoré zostávajú v ponuke, a tými sú kajalová telová „Soft kohl karnat“  a biela ceruzka „Soft kohl blanc“. Pre mňa je veľmi dôležité, aby ceruzky výborne kreslili, čo v tomto prípade je isto splnený bod. Asi dobre viete, že takéto farby ceruziek sa najčastejšie používajú do vnútra očí, a oči pôsobia väčšie a bielka svetlejšie. Pre intenzívny typ je vhodná biela a kto má pocit, že biela až veľmi svieti, tak je výborná práve tá telová, Okrem iného telovú môžete použiť i okolo pier, na ich optické zväčšenie alebo pod obočie.
Na pery som zvolila ceruzku na pery od Alverde. Mám ich už niekoľko a musím povedať, že držia výborne. Ceruzka sa volá „Soft red“ a je to taký ten červeno-malinový odtieň, čiže pomerne neutrálny a vhodný takmer pre každú ženu. Rúž je zo značky S-HEč.137, na moje prekvapenie mi držal na perách cca 3 hodiny. Čo mi ešte vyhovovalo je to, že rúž je bez vône a chuti. Dostanete ho v DM drogériách a je cenovo veľmi dostupný.

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk