Dokonalé vlasy – recenzia na fakt dobrý šampón

Niekoľko mesiacov testujem šampón a kondicionér z kozmetiky Joico. Možno ju nepoznáte všetky, nepredáva sa v klasickej drogérii, ale len v určitých salónoch alebo cez internet. V každom prípade ide o silne kvalitné prípravky a ja som vyslovene spokojná. Na začiatku pred niekoľkými rokmi som len začínala túto kozmetiku testovať. Vtedy som si nevybrala úplne správny typ na používanie. Takže som cítila vlasy ťažké, a rýchlo sa mastili. Dnes som si už našla tú správnu radu, a musím povedať, že sa mi predĺžil interval umývania vlasov. Môže to byť mojim tehotenstvom, ale taktiež aj týmto šampónom.
Vlasy som absolvovala v DnJ salóne v Relax centre u Dušana Fungáča.  Ktovie kedy sa opäť dostanem:) Škoda, že vlnky padli, pri mojich jemných vlasoch nič zvláštne, ale tá nadýchanosť je skvelá.
Šampón Body Luxe 
Toto je môj obľúbený šampón. Je to rada zelenej farby určená pri citlivý a jemný vlas. Má na starosti objem, spevnenie textúry a plnosť vlasu.  Celkovo je vhodný na jemný a normálny vlas bez objemu. Je vhodný na použitie na každý deň, ale moja skúsenosť je, že vlasy vydržia dlhšie neumývané. Ja umývam väčšinou vlasy každý druhý deň, interval sa mi predĺžil na každý tretí až štvrtý deň.
Balenie s obsahom 300ml, takže si myslím, že cena za pomer kvalita a objem, je úpne v poriadku, cca 15,- Eur
Kondicionér Body Luxe
Priznám sa, že nie vždy som používala kondicionéry, aj keď viem, že sa lepšie vlasy rozčesávajú.  A tak som si povedala, že keď už používam práve túto kozmetiku, tak si dám záležať. Pri mojich dlhých vlasoch je kondicionér potrebný. Jednoznačne je rozdiel cítiť.
Kondicionér obsahuje ovsené proteíny, ktoré spevňujú moje vlasy. Balenie je taktiež 300ml, trošku ťažšie sa vytláča, pretože je hustejší. Ja mám asi slabšie ruky, takže na vytlačenie emulzie potrebujem obe.
Na záver pár podstatných vecí o Joicu:
Joico je súčasťou skupiny Shiseido, kto poznáte Shiseido, tak viete, že ide o dosť dobrú kvalitu. Nie je testovaný na zvieratách a produkty sú zväčša recyklovateľné. Na trhu je 30 rokov a má 7 produktových skupín.
ČEREŠNIČKA NA TORTE !!!
Joico obsahuje špeciálny komplex Bio advanced peptid complex, ktorý dokáže nahradiť chýbajúci článok reťazca DNA čím dosiahne obnovu a ochranu vlasov.  Niekedy sa práve nevesty pýtajú, či existuje niečo podobné, ako dať vlasy rýchlo do poriadku. Tak toto je presne to pravé. Rýchla a efektívna rekonštrukcia vlasu. Nie je to len o bežnom dennom ošetrení vlasu, ale práve i špeciálnej kúre na rekonštrukciu vlasu. Isto sa oplatí zamerať pozornosť i na túto kozmetiku, pretože vlasy sú po nej super. Tieto špecializované vlasové rady majú predsa len niečo do seba.:)
Tak keď budete rozmýšľať o zmene alebo hľadať nový šampón na vlasy, vyskúšajte Joico. Nechajte si poradiť tam, kde sa fakt vyznajú a užite si to! Ak máte už skúsenosť, ocením koment pod blogom.:)
krásne leto
eli
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk