NAJLEPŠIE KOREKTORY, UPDATE PO 4 ROKOCH

Ahojte, premýšľam, čo radi čítate. Napadá mi , že o veciach, ktoré fungujú a pritom stoja pár Euro. O osvedčených nákupoch, ktoré už niekto iný za vás vyskúšal. Článok NAJLEPŠIE KOREKTORY POD OČI ZA PÁR EUR vyšiel pred štyrmi rokmi. To je už tak hrozne dávno, že odvtedy som vyskúšala ďalšie a možno i dokonalejšie korektory.

Dnes si dáme upgrade článku „NAJLEPŠIE KOREKTORY“. 

Dnes sa povenujem rôznym typom korektorov. Zväčša to budú také, ktoré kryjú a dajú sa používať pod oči, ale aj na iné miesta na tvári. Mnohé z nich vedia pekne nahradiť makeup ak ich používate na miesta, ktoré potrebujú zakryť nedostatky typu začervenalé okolie nosa, alebo nejaká tá pigmentácia, či kruhy po očami.

Všimli ste si, že len drobným zakrytím miest okolo očí, získa tvár úplne iný výraz? Z unaveného výrazu sa razom stane svieža a čerstvo vyspatá tvárička? Tak málo stačí k tomu, aby sme vyzerali oddýchnutejšie. Nie je to žiadne veľké umenie. Či možno práve je?:)

Dá sa korektorom riešiť celá tvár?

Ako som už spomínala, dá sa to. Ak z hocijakého dôvodu nechcete makeup, postačí aj korektor. Jeho vlastnosťou však musí byť hydratácia a krémovosť. Dobré spracovanie. Nesmie byť veľmi púdrový a suchý. Na tvári sa s ním potrebujete hrať a pekne ho zapracovať prstami, štetcom alebo hubkou.

Ja používam najčastejšie štetec, a vôbec nie makeupový. Používam štetec s dlhším alebo stredne krátkym vlasom, ktorým rozpracujem korektor v oblasti očí, kútikov, okolo nosa a úst. Ak chcem podvihnúť oči, tak aj nad partiu nad obočím smerom nahor. najlepšie korektory

Takéto riešenie je vhodné pre niekoho, komu tento minimalizmus vyhovuje. Je dobré si uvedomiť, že nedosiahnete dokonale krycí podklad. No napriek tomu, je pre viaceré z nás takéto riešenie veľmi prirodzené až dokonalé. K takémuto minimalizmu postačí obočko, špirála, krémové či iné líčka a pery. Aj v tomto ohľade ja osobne riešim farebné balzamy alebo úplne jemné lesky. Vždy pri nich skončím:).

tak sa poďme pozrieť na tie NAJLEPŠIE KOREKTORY⇒⇒⇒

PUPA MILANO WONDER COVER – tento korektor nie je žiadnou novinkou. Mám ho už možno i dva roky a považujem ho za mimoriadne krycí a veľmi slušný korektor pre niekoho, ktorá má veľmi výrazné kruhy pod očami. U množstva z vás na tento problém sadol, hoci patrí naozaj k ťažkým typom korektorov. Pár z vás sa posťažovalo na zvýraznené vrásky. U mňa sedí veľmi dobre, ale prešla som na jemnejšie typy.  Je tam slušný výber odtieňov a použiť ho môžete na krytie čohokoľvek.

PUPA MILANO WONDER ME – toto je oveľa jemnejší typ korektora a tiež oveľa novší. Je to novinka roku 2023. A podľa môjho názoru, je perfektný. Má príjemnú kryciu schopnosť a cítiť v ňom krémovosť a hydratáciu. Toto je pre každú žienku nad 35 veľký benefit. Do vrások nelezie, ale je to samozrejme individuálne. najlepšie korektory

SANTÉ MINERÁLNY KRÉMOVÝ KOREKTOR – tento minerálny korektor je ešte ľahší ako spomínané dva z Pupy. Majú z neho len dva odtiene, ale vcelku to postačuje. Vyzdvihujem jeho vláčnosť a skvelý pocit hydratácie. Je neuveriteľne príjemný, a pamätám si ako som ho použila na jednu z mojich neviest. Tmavosť okolo očí normálne zmizla. Do vrások nelezie vôbec. Cez zdôraznený link sa dostanete do eshopu, kde platí kód ELISKA10 pri nákupe nad 20 Euro.

MAYBELLINE ERASER CONCEALER – môj prvý korektor z Maybelline. Úplne vážne:). Ja som ho registrovala už dávno. Tá hubka navrchu sa nedá prehliadnuť. Dostala som ho na akcii tejto značky, a teda vôbec neľutujem. Je akoby jemne zamatový, a má strednú kryciu schopnosť. Mne je veľmi príjemný a viaceré ste na neho reagovali veľmi pozitívne.

najlepšie korektory

NYX PROFESSIONAL MAKEUP BARE WITH ME – medzi vašimi reakciami bolo, že ho buď milujete, alebo vôbec nemusíte. U mňa je to zatiaľ otvorené. Prvý dojem neurobil, preto zdôrazňujem, že nemám vhodnú farbu. To môže veľmi zmeniť pohľad na vec. Poznám baby, ktoré ho naozaj milujú. Táto značka má more perfektných produktov. najlepšie korektory

CATRICE UNDER EYE BRIGHTENER – toto je úplná novinka posledných letných dní. Používam ho asi len 2 týždne a je to veľmi zaujímavý produkt, ktorý by som nenazvala ani korektorom, ale skôr nejaký krémovým rozjasňujúcim podkladom na očné okolie. Ja mám odtieň 020 a naozaj potrebujem aj ten druhý, ktorý je v ponuke. Málinko lezie do vrások, ale nie je to nič výrazné. Nepovažujem to vôbec za nejakú chybu. Má svoje neprehliadnuteľné benefity. Určite je dobré mať aj klasický korektor.

K tomuto Catrice mi od písania článku pribúdajú vaše recenzie. A teda výsledkom je, že je to mastnejší produt, ktorý sa podobá na slávnu Beccu, ale tá bola málinko vraj suchšia. Čiže bude vyhovovať hlavne suchším partiám tváre, nie mastniačikom. Kto máte mastné okolie očí, je možné vám neulahodím.

najlepšie korektory

TIP! Hrajte sa s tým. Ak máte výraznejšie kruhy pod očami, tak skúste kombináciu korektor – brightener.

MÁDARA THE CONCEALER – korektor organickej lotyšskej značky. Vynikajúci. Veľmi slušný výber odtieňov. Je to korektor, ktorý má všetko čo má mať. A kedykoľvek ho odporučím. Korektor obsahuje okrem hyalurónky, aloe, vitamín c a extrakt z čučoriedok. Nelezie do vrások. Máte tu označený link, a v tomto eshope platí kód ELISKASK15 alebo ELISKACZ15.

COLLISTAR LIFTING EFFECT CONCEALER – mala som ho už dávnejšie, ale keďže tento korektor, nebol ešte nikde spomínaný, tak sa k nemu veľmi rada vrátim. Príjemná vláčna a krémová textúra. Vhodná najmä na krytie nedostatkov ako sú kruhy pod očami či iné drobnejšie maličkosti na pleti. Ocení ho najmä žienka, ktorá vyžaduje vláčnejšiu textúru.

ELLIS FAAS CONCEALER – tento korektor a trochu i rozjasňovač je so mnou už niekoľko rokov. Je elegantnejší a povedzme, že si hľadá ťažšie svoju majiteľku. Nie kvôli cene, ktorá je úplne adekvátna kvalite, ale skôr kvôli takej určitej špecifikácii. Táto značka má menej tradičný typ dizajnu. Ich očné tiene sú mega odolné a tiež v takomto istom balení. Korektor je veľmi vláčny a má jemnejšiu kryciu schopnosť. Za to však pracuje trošku viac so svetlom. Doporučujem ho ženám, ktoré majú vyberanejší vkus a potrebujú jemnejšie krytie. Absolútne nelezie do vrások. najlepšie korektory

Na záver pár tipov ako používať korektor
  • nepoužívajte zbytočne priveľa korektoru, radšej postupne a pomenej
  • snažte sa mať hydratované okolie očí (očný krém, krém)
  • korektor môžete aplikovať prstami, navlhčenou či suchou hubkou i štetcom
  • korektor môže ísť aj na viečka
  • zväčša sa korektor používa na makeup a nie opačne, sú však i také ťažšie korektory, kde je vhodnejšie ho použiť pod makeup
  • keď potrebujete krycejší korektor, ale nemáte ho, vytlačte trochu makeupu na ruku či iné miesto a počkajte. Za chvíľu zmení textúru na hutnejšiu.
  • každý korektor je vhodné aj zapudrovať, je to však skôr otázka toho, čo chceme dosiahnuť.
  • to jemné zapudrovanie okolo očí súvisí aj s rozmazávaním tieňov a ceruziek, preto by tam mal byť púder
  • ak máte výrazné kruhy pod očami, skúste aplikovať dva typy korektorov. Jeden s ružovým tónom a na neho váš odtieň.
  • druhá možnosť: aplikujte korektor a navrch rozjasňujúce pero (Artdeco, Ysl, Stendhal, Trend it up…)
  • ak sa vám počas dňa okolie očí presušilo, je možné aplikovať krém aj cez korektor, len teda neviem na čo by ste ho nosili v kabelke:)

Krásny deň dámy:)

Zdielajte s kamarátkou

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk