KONTÚROVANIE TROŠKU INAK

Ahojte krásky,
O kontúrovaní sa popísalo a ukázalo množstvo fotiek a videí. Stále sa mnohé baby pokúšajú vytvoriť dokonale vykontúrovanú pleť.  Tie instagramové videá sú mnohokrát, prepáčte za výraz, príšerné. Prečo? Pretože si pekná baba navrství tonu makeupu všetkých farieb a má to byť akože cool. Neviem, čo je na tom tak úchvatné, ak si nechtom odlúpnete kúsok takejto fasády. Prosím, nerobte to!!!
Kontúrovanie tu bolo vždy. Jednoducho povedané, je to modelácia tváre pomocou svetlých a tmavých korektorov alebo báz. Vyzdvihnutie predností a jemné potlačenie nedokonalostí.
Používajú sa na to krémové i púdrové textúry. Rôzne kontúrovacie kazety, tyčinky, perá, samotné makeupy.  Kedysi nebol na výber tak obrovský sortiment a tak sme to robili pomocou tmavších púdrov, bronzerov či dokonca tieňov. Čo bolo k dispozícii, to sme sa snažili využiť. Museli sme používať viac svoju fantáziu a hrali sme sa s textúrami. Kontúrovanie tváre je skvelá vec, ale všetko treba robiť s rešpektom ku svojej pleti. Platí to najmä pre babule od 15 rokov. Je škoda zakryť to, čo je naozaj na tvári pekné.
Mám tu pre vás niečo z kozmetiky Gosh. Sú to také hrubé ceruzky rôznych farieb a príjemnej krémovej textúry. To znamená, ze sa s nimi dá pracovar a dobre ich zapracovávať do makeupu.
CCC contour-cover-conceal je 6 ceruziek, ktoré poslúžia ako korektor a zároveň kontúrovač. Nie je nutné, aby ste použili i makeup, jednoducho ho vynechajte a zjednodušte si vytvorenie vlastného makeupu. Avšak ak makeup použijete, využite ceruzky na iné možnosti. Nižšie popisujem ako sa dajú jednotlivé farby využívať. Či už použijete len prsty alebo štetec je len na vás. Každá tá technika bude na tvári vyzerať inak.
Osobný tip!
Skúste použiť tie tmavšie ceruzky ako multilíčidlo. Napríklad ako očne tiene.
 
AKO POUŽIŤ JEDNOTLIVÉ FARBY !
CCC č.1 – Vanilla highliter – svetlý rozjasňujúci vanilkový odtieň, môžeme ho použiť ako tieň na očné viečko, ako rozjasňovač pod obočkovú líniu, ako rozžiarovač vnútorného očného kútika či na lícne kosti
CCC č.2 – Golden highliter – rozjasňovač broskyňovej farby opäť použiteľný ako očný tieň alebo rozjasňovač nad lícne kosti
 
CCC č.3 – light – svetlý korektor/makeup na kruhy pod očami, okolie pier, či zosvetlenie určitých partií
CCC č.4 -medium – stredne béžový odtieň na krytie nedostatkov
 
CCC č.5 – dark – tmavý kontúrovací odtieň, ktorý môžeme použiť naozaj na kontúrovanie pleti, napríklad zoštíhlenie nosa, ale i ako očný tieň si ho viem predstaviť
GOSH KONTÚROVACIA KAZETA
Tieto kazetky má Goshka v ponuke dve. Obe sú fakt dosť pekné, najmä sú dostatočne jemné i pre tie, ktoré majú obavu z čohokoľvek čo pôsobí trošku tmavšie a prácnejšie. V prvom rade je paletka púdrová, a preto použijeme štetec. Krémové textúry sú malinko vyšší level. Na obrázku je vidieť je, že je tam časť rozjasňujúca, líčková, a dve kontúrovacie farby. Táto paletka je vhodná i na tú najsvetlejšiu pleť. Tu sa nedá nič pokaziť. Jednoducho decentné kontúrovanie, jemné rozjasnenie, a ľahké osvieženie líčok.
Na fotke nie je dobre vidieť odtiene palety. V skutočnosti sú veľmi jemné, a preto doporučujem zájsť do predajne FAnnov a vyskúšať si tieto paletky. Gosh si môže dovoliť naozaj každá žena, a je pomerne dosť dostupný. Ak i náhodou nie,  e-shop je internete.
Všeobecné pravidlo, ktoré platí pre všetky ženy je, že prejasňujeme takmer vždy strednú partiu tváre a kontúrujeme boky tváre. Taktiež si dokážeme jednoducho zoštíhliť nos a to nanesením tmavšieho púdru či korektoru na strany nosa. Vyberte si z videí či fotiek to, čo by mohlo byť pre vás, no prosím nevrstvite tony makeupu na pleť. Jednak to pleti nerobí dobre, jednak to nie je žiadne umenie.
Každá ste krásna, a dá sa to zvýrazniť i bez toho preplácavania.
Kľudne sa pochválte v komentoch ako ste na tom s kontúrovaním:)
Ak sa vám moje blogy páčia, môžete ich začať sledovať a to spôsobom, že na pravej strane blogu nájdete možnosť „Follow by email“, alebo „Nasledovatelia“.
 
Krásny deň
eli
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk