Prvá časť mojich letných MUST HAVE vychytávok!!!

Ahojte žienky,

sú veci, ktoré musíte mať. Sú veci, ktoré musím mať:) Nie je ich veľa, ale ani málo. Je to príšerne krásna obsesia. Ale to iste poznáte:) Pretože predpokladám, že tie, ktoré čítate tieto riadky, milujete tento svet makeupu a krásy rovnako ako ja.  Je to povrchné? Zaoberáme sa miliónom iných dôležitých veci, a toto je len jedna drobná pre nás veľmi príjemná záležitosť, ktorá nás robí šťastnejšími a spestruje tie naše občas divoké dni. Myslím si, že to teda nie je povrchné len milé.

 

Ktoré sú to tie MUST HAVE vychytávky?
Moja pleť je opäť tak trošku s pigmentáciami, a potrebujem krycí a trvácny makeup. Jednoznačne sa vraciam ku značke, kde sú všetky makeupy na mega úrovni. Tentokrát je len pár mesiacov na slovenskom trhu a je to POWER FABRIC longwear high cover foundation  SPF25. Je to veľmi krycí a veľmi trvácny makeup veľmi zaujímavej štruktúry. Asi ako všetky makeupy v Armani značke. Kto potrebujete kryť, alebo makeup na celý deň a záleží vám na lepšej značke, choďte po ňom. Nájdete ho buď v Marionnaud parfumérii v Auparku, alebo v Douglasoch.

 

NUXE multi-purpose dry oil face, body, hair

 

Ja si myslím, že tento olej už poznáte, ale musím ho spomenúť znovu pre tie, ktoré ešte nie. Raz som už tieto oleje spomínala v inom blogu, pretože bol Nuxe olej obohatený o ďalší blahodárny olej. Tento môj mega trblietavý je ešte v pôvodnom zložení. Keď ho máte na tele a vyjdete na slnko, nádhera. Pozrite nižšie.
 
URBAN DECAY ALL NIGHTER longlasting makeup setting spray
Špeciálna vecička na horúčavy. Udržať dokonalý makeup celý deň sa dá len vtedy, ak máte buď silný a trvácny makeup alebo setting spray na fixáciu. Tento je v 30ml balení do kabelky, udrží makeup na 16hodín a má špeciánu technológiu do horúčav. Je úplne jedno, či máte pleť suchú, normálnu, alebo mastnú. Je pre všetky. Vysoko doporučujem:)
URBAN DECAY LIQUID LIPSTICK
Táto americká značky má svoju filozofiu, a svoj výnimočný dizajn. Pôsobí luxusne, ale cena nie je tak vysoká ako sme zvyknutí pri iných luxusných značkách. Rúže sú napríklad okolo 20,- Eur. Tento krémový dlhotrvácny rúž je navyše vodeodolný, odličuje sa ľahko napríklad dvojfázovým odličovačom s obsahom oleja. Názov toho môjho lipsticku je „Rapture“ a pozrite si ho nižšie na foto.
GOSH LUMI DROPS iluminating highliter 002 Vanilla a illuminating blush 010 Coral blush
Sú to malinké a rozkošné baleníčka do kozmetických taštičiek a strašne sa mi páčia. Majú totiž peknú textúru a pre mňa veľmi príťažlivú farbu.
Ten perlový rozjasňovač môžete použiť pre tzv. Strobing efekt na lícne kosti, alebo dekolt. Goshka ponúka viac odtieňov, a tento mi príde veľmi univerzálny. Druhý typ je sú skôr rozjasňujúce líčka. Sú veľmi príjemnej koralovej farby. Prídu mi tiež veľmi neutrálne. Na svetlej pokožke ich bude viac vidno a na tmavšej budú pôsobiť viac ako rozjasňovač. Pracuje sa s nimi krásne, vôbec sa ich nebojte. Leto je ako stvorené pre takéto vecičky. Pretože vtedy sa líčime menej a siahnete po ľahkých veciach. Nebojte sa ich vklepkať do pokožky, dajú vám len také chutné zdravíčko na líčka.:)
Možno sa vám niečo z týchto mojich malých vychytávok zapáči. Vedzte, že ma strašne teší, keď sa náhodnými správami či telefonátmi dozvedám, ako vám môj blog pomáha. Prosím dávajte mi to vedieť, ja som tomu strašne poteším.
Ak chcete mať prehľad o všetkých príspevkoch, stačí ak začnete SLEDOVAŤ môj blog ❤ a kliknete na NASLEDOVATELIA alebo FOLLOW BY EMAIL. ✍
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk