INŠPIRÁCIA NA VIANOČNÉ DARČEKY PRE DÁMY A PÁNOV

Krásny deň žienky moje. Tento článok bude dlhým zoznamom. Bude to inšpirácia na vianočné darčeky pre dámy a pánov. Ku viacerým produktom či vianočným kazetám budú odkazy na weby, aby ste to mali jednoduchšie. Väčšina nápadov je zo spoluprác alebo ľudí, ktorých obdivujem, s ktorými pracujem alebo máme jednoducho príjemné priateľské vzťahy a ja im chcem aj takýmto spôsobom pomôcť fungovať v dnešnej dobe.

Inšpirácie na vianočné darčeky pre dámy a pánov

Všetky inšpirácie podelím podľa kategórii kvôli prehľadnosti. Je veľmi pravdepodobné, že na mojom Instagrame nájdete v mesiaci december viac videí určených práve k Vianociam.

inšpirácia na vianočné darčeky pre dámy a pánov

Inšpirácia na vianočné darčeky – kazety, balíčky, luxusnejšia kozmetika

Ak ma sledujete, viete, že sama používam aj Envy Therapy, Omoroviczu, a MarocMaroc. Envy Therapy je slovenská dermokozmetika, ktorá má naozaj silné napredovanie. Jej nový projekt je vytvorenie vlastného skúšobného kitu s názvom Makeup your own kit. Po kliknutí na odkaz máte možnosť vyskladania troch druhov kitov. Viete k balíčku pripojiť kartičku s venovaním. To sa týka i celého Envy. V eshope je možnosť zabalenia produktov ako darčeka. Ak budete potrebovať poradiť s produktami, viete sa na mňa obrátiť ako oficiálneho poradcu práve na chate (bublinka vpravo dolu) na webe Envy Therapy. Pri konzultácii dostanete na nákup voucher v hodnote 10%.

inšpirácia na vianočné darčeky pre dámy a pánovOmorovicza je luxusná maďarská kozmetika zanechávajúca pôžitok z pocitu i vôní. V sekcii darčeky nájdete opäť nové boxy s miniatúrami produktov. Sú to mimoriadne pekné veci, ktoré vám vydržia nejaký čas a určite potešia. Ja si totiž neviem predstaviť, že by Omorovicza niekoho neprekvapila. Sú cenovo výhodnejšie ako bežné veľkosti produktov a väčšina i s kvalitnou taštičkou. Slovenský eshop Beautysecret.sk je naklonený aj bližšej komunikácii, ak by ste potrebovali s niečím poradiť.

MarocMaroc je špeciálna spolupráca s veľmi pozitívnou žienkou. Adina, ktorá túto zážitkovú kozmetiku z Maroka distribuuje na Slovensko a predáva v rámci svojho webu Aromi travel, má však nielen kozmetiku, ale hlavne vám dokáže namiešať na mieru cestovateľský zážitok. Na mojom Instagrame mám niekoľko živých vysielaní na túto tému. MarocMaroc je exotický zážitok, môžete mi veriť. Ingrediencie s vôňou, ktorá umocní dojem, sú nezabudnuteľné. Myslím to úplne vážne. Po kliknutí na odkaz sa prenesiete do eshopu. S kódom ELISKA dostanete ku nákupu darček. Týka sa to produktov, a dokonca i pobytov. Najbližší pobyt sa plánuje na Silvestra do Marakéšu. inšpirácia na vianočné darčeky pre dámy a pánov

Každý nákup z kozmetiky MarocMaroc bude daný do zlosovania o pobyt v Maroku a vyhodnotený pred Vianocami!!! Ak potrebujete skonzultovať, obráťte sa kľudne na Adinu, kontakt na webe Aromi travel.

Chorvátska kozmetika Olival je už so mňou dosť dlhý čas. Niekoľko článkov nájdete o nich aj tu na mojom blogu. Za posledný rok sa posunuli s kozmetikou o hodný kus dopredu. Ich produkty sú cenovo prístupné a veľmi účinné. Príjemne namixované koktejly aktívnych látok. Pozrite si ich výber z profesionálneho radu, ale aj telové oleje v setoch prírodnej kozmetiky. Na celú kozmetiku platí dlhodobo kód ELISKA na 10%.

inšpirácia na vianočné darčeky pre dámy a pánov

Inšpirácie na vianočné darčeky pre dámy a pánov – Vône

Viete čo? Ja Vám sem dám len moje topky. Prvú, ktorú rozhodne spomenúť musím, je jediná vôňa mojej Omorovicze, Bagatelle de Gabrielle. Jemná, ženská, veľmi neutrálna a predsa nie tuctová. Je veľmi pravdepodobné, že sadne veľkej väčšine žien.

Nedávno som objavila vône, pri ktorých som hneď vedela, že presne o tomto Vám chcem povedať. Bola som s deťmi vo FAnn parfumérií a padli mi do oka rovnaké flakóniky značky Van Cleef & Arpels. Ak by ste hľadali absolútne dokonalé, úplne netuctové vône, tak vrelo odporúčam. Mám už všetky a čoskoro na ne urobím na mojom IG aj video, ktoré rovnako pôjde aj na moju FANPAGE na facebooku.

inšpirácia na vianočné darčeky pre dámy a pánov

Mnohé vône sú krásne. Avšak pre mužov ja veľmi môžem a považujem za  dobrý tip všetky vône od značky Bvlgari. Parfumérie FAnn sa promtne prispôsobili situácii a zariadili na predajniach výdajne tovaru so službou     Click and collect, čo je spôsob ako si zaklikať tovar na nete a do 30 minút  na predajni vyzdvihnúť.

Inšpirácia na vianočné darčeky pre dámy a pánov – spotrebná prémiová kozmetika a výživa

Do tejto kategórie som zaradila značku Salt & Stone . Kalifornská značka s ekologickým prístupom ponúka pre mňa najlepšie prírodné deodoranty na trhu. Vyzerajú skvele, voňajú dokonale, vyberú si žienky i muži. Sú funkčné s perfektným zložením (to si nájdete na odkaze). V dnešnej dobe mnohí ľudia žijú zdravšie. Preto dávam do pozornosti prémiovú austrálsku značku Welleco. Jej zakladateľkou je známa topmodelka Elle Macpherson, ktorá je známa aj tým, že žije skutočne veľmi zdravým spôsobom života.  Taktiež mi nedá nespomenúť MANI 2v1 ošetrujúci krém na ruky s dezinfekciou. Je to darčeková sada s výborným krémom na ruky. Vyzerá to naozaj štýlovo, a poteší podľa mňa muža i ženu zároveň. V dnešnej dobe dosť trefný produkt.

inšpirácia na vianočné darčeky pre dámy a pánov

PRE MUŽOV DOKONALÝ DARČEK – môže byť Scalp reviver. Je to vlasové tonikum z Omorovicze, ktorý podporuje rast vlasov, osviežuje pokožku hlavy medzi umytiami a tiež zabraňuje tomu, že by vlasy pôsobili mastne. Je to výzorovo pánsky pôsobiaci produkt, ktorý je samozrejme určený i dámam.

So slovenskou značkou AVITA spolupracujem už dlho. Ich lipozomálne produkty sú prínosné a na odkaze nájdete tiež výber darčekových balíčkov. Dlhodobo platí kód ELISKA15. Pre ženy môže byť zaujímavý aj nový produkt Anti-age elixir . Určite ho budem v budúcnosti testovať.

Nedávno sa so mňou skontaktovala slovenská spoločnosť AVE NATURA. Bola som príjemne prekvapená tým, že majú vlastnú patentovanú technológu získavania účinných látok z rastlín. Ako jediní na svete. Wow. Na molekulárnej úrovni. Mám od nich niekoľko zaujímavých produktov. Je to niečo úplne iné. Majú aj základnú kozmetiku s kozím kolostrom, čo je tiež jedinečné na svete. V budúcnosti vyskúšam. Rada spomeniem, že ak vás náhodou niečo zaujme, tak sú tri darčekové úrovne. Platia však len pri použití tohto linku, ktorý je prepojený so mňou a pre mojich sledovateľov. O tejto slovenskej značke ešte budete podľa mňa veľa počuť.

inšpirácia na vianočné darčeky pre dámy a pánov

  • Nad 35€ si môžete vybrať nápoj podľa vlastného výber. Collagen Boost alebo Fruity power
  • nad 50€ si môžete vybrať telové mydlo Favour alebo hygienický dezinfekčný sprej do pusy (toto je zázrak)
  • nad 70€ si môžete vybrať malé kolostrum (tobolky s kozím kolostrom – dávam aj deťom)
  • nad 90€ si môžete vybrať ProCollagen 
Inšpirácia na vianočné darčeky pre dámy – NIE HOCIJAKÝ HODVÁB

Táto sekcia je venovaná novej značke LESOLTI. Túto značku založila Lenka a Vlastina. Lenka je aj moja kamarátka a Vlastina Svátková je česko-slovenská herečka, éterická bytosť, ktorú som líčila na fotenie tejto kolekcie. Lenka si dala záležať na tom, aby našla tzv. „mierumilovný hodváb.“ V tejto dobe sa totiž veľa hovorí o kritickej ekologickej situácii. Móda má v tomto probléme svoje zastúpenie. Ale všetko sa dá a je možné. Produkcia tohto hodvábu je totiž mierumilovná ku prírode. Nie je totiž hodváb ako hodváb. Tejto problematike budem venovať v budúcnosti osobitý článok.

Kolekcia LESOLTI x Vlastina, sú nádherné ženské modely z hodvábu a jeden produkt je zmesou tencelu a hodvábu. Pri výrobe tohto hodvábu sa totiž dbá na to, aby húsenica vyšla zo zámotku sama a premenila sa na motýla. Preto sa to mu hovorí mierumilovný hodváb. Takýto hodváb má rovnaké pH ako pokožka, a odčerpáva z nej menej vlhkosti ako trebárs bavlna. Neobsahuje žiadne toxíny, práveže obsahuje bielkoviny sericín a fibroín, ktorý bráni rastu roztočov a baktérií. Okrem iného sa tieto bielkoviny využívajú aj v kozmetike. Proste láska. A verte mi, že takýto hodváb má vo svete oveľa vyššiu cenu ako u nás doma.

INŠPIRÁCIA NA VIANOČNÉ DARČEKY PRE DÁMY A PÁNOV – MIRADEL FRAGRANCES

Mám doma niekoľko sviečok a difuzér zo značky Aroma Naturals. Sú to sójové sviečky s nádhernými vôňami. Povedala by som, že nič lepšie som ešte vo sviečkach doma nemala. inšpirácia na vianočné darčeky pre dámy a pánov

Vyzerajú krásne, sú reprezentatívne a hodia sa aj do pánskej kancelárie. Na výber je veľké množstvo v rôznych farebných prevedeniach. Mne učarovala kolekcia Electrum a Selection. Je však ťažké poradiť vám, ktorú vyskúšať. Skúste ísť na to intuitívne:).

A tiež môžete využiť kód ELI15 do 20.12.

KOZMETICKÉ PRÍSTROJE ako inšpirácia na vianočné darčeky

Kozmetické prístroje sú skvelým darčekom. Jednak kvôli tomu, že bývajú cenovo náročnejšie, a preto si mnohé ženy doslova počkajú až na Ježiška. Dám vám teda pár tipov. LumiSpa je pôsobivý prístroj na čistenie pleti, ktorý mám sama doma. Využíva mikrooscilačný pohyb, nie sú tam žiadne štetiny, ktoré by pleť precitlivovali. LumiSpa potrebuje tak trochu dôkladnejšiu komunikáciu a kedže sa nepredáva v obchodoch, je potrebné kontaktovať distribútora, čo som v tomto prípade i ja. To sa týka i ďalšieho produktu, čiže Galvanickej žehličky. Pinšpirácia na vianočné darčeky pre dámy a pánovrístroj určený na detox a zároveň antigingový prístroj na zapravovanie účinných látok spojených s liftingom. Kvôli týmto dvom prístrojom a ich skonzultovaniu ma môžete kontaktovať osobne. Kontakt nájdete na blogu.

Envy Therapy má dva prístroje, ktorú sú mimoriadne populárne.  3-in-1 Ultrasonic Therapy na domáce hlbšie čistenie pleti s spojené s hlbšou penetráciou pleťových sér a zároveň liftingový mód. Wrinkle eraser je môj obľúbený prístroj. Je vhodný pre úplne každého. Pomáha na unavenú pleť, po zlých nociach, robí jemnú lymfodrenáž. Okrem toho má teplé červené LED svetlo, ktoré pomáha vstrebávaniu látok. V peknej krabičke, veľmi vhodné ako dar. Na tieto dva produkty, Vám viem poskytnúť voucher, len mi prosím napíšte do chatovacej bublinky (poradca na webe envy therapy, klik na odkaz a nájdete to). KÓD: ELI10

Poznáte chladivé sklenené gule? Presnejšie Cooling derma globes. Je to špecifický produkt určený ženám, ktoré majú problém s opuchnutými očami, kruhmi a celkovo potrebujú pleť povzbudiť. Je to ranný rituál, bez ktorého niektoré ženy nevyjdu z domu. Úžasný darček v elegantnom prevedení. Sklenené gule sú naplnené nemrznúcou tekutinou, preto môžu ísť kľudne do chladničky. Mne stačia dokonca i bez toho chladenia. 

Ktorý salón odporúčam? Kde zohnať darčekovú poukážku?

Salón, v ktorom si zvyknem brať priestor, keď robím moje domáce školy líčenia alebo makeupové konzultácie sa volá SALÓN LAURENTIS. Robia úžasné ošetrenia kozmetikou Sothys a Anne Semonin. Absolvovala som u nich aj laserovú epiláciu. Preto ich kľudne kontaktujte a dohodnete sa na výške poukážky. 

Tento DIÁR je pre skincare maniačky a dokonalý darček pre každú ženu!

inšpirácia na vianočné darčeky pre dámy a pánovKatku poznám. Je chemička, má svoj blog a úspešný instagramový účet, venujúci sa ingredienciám v kozmetike. Učí ženy používať pleťovú kozmetiku správnym spôsobom. Jej produkt, ktorý vám tu odporúčam ako tip na darček je DIÁR 2022. Je veľmi praktický, obsahuje naozaj veľké množstvo rád a parádnych článkov. Toto je MUST HAVE minimálne od 15 rokov. 🙂 Stačí kliknúť na odkaz a budete v sekcii, kde je eshop s týmto diárom.

inšpirácie na vianočné darčeky pre dámy a pánov

 
Inšpirácie na vianočné darčeky pre dámy a pánov – sada najjemnejších uteráčikov

Pri čistiacej rutine akejkoľvek pleti (aj pleti s rosacou alebo akné) potrebujete viac malých jemných uteráčikov. Petra, ktorú osobne poznám, založila svoju značku BY ANINA. Ide o rýdzo slovenské produkty, ktoré sú navyše vhodné aj na umývanie bábätiek. Jednoducho si tam kliknite. Petra šije aj jemnučké tencelové obliečky. Viem to, pretože ju mám:) A najmä, máte šancu podporiť šikovnú Slovenku. To sa týka rovnako aj predchádzajúceho príspevku.

DEKORATÍVNA KOZMETIKA, MAKEUP BALÍČKY – INŠPIRÁCIA NA VIANOČNÉ DARČEKY PRE DÁMY

Nemám k dispozícii veľa rôznych balíčkov rôznych firiem. Ale ukážem aspoň, čo mám. Môžem vám ukázať drobné malé balíčky od Pupy, ktoré obsahujú puzdro a vo vnútri je riasenka. Vďaka týmto balíčkom som objavila novú geniálnu maskaru s názvom Vamp! mascara extreme

Inšpirácia na vianočné darčeky pre dámy a pánovAvšak sú to aj nové paletky VAMP!, ktoré sú dokonca parfémované a tiež kazety Fruit lovers s ovocnými sprcháčmi a telovými mliekami.

Musím tiež spomenúť môj kód ELISKA, ktorý sa dá využiť na všetky spomenuté produkty tak, že budú výhodnejšie do 12.12. ale ak nakúpite čokoľvek nad tri rôzne úrovne nákupov, tak môžete na celý nákup ešte získať zľavu. Nad 30€ je to -20%, nad 50€ je to -25% a nad 70€, je to – 30%. A toto platí až do 24.12.

Podľa mňa cenovo nenáročný a parádny darček práve z PUPA VIANOCE! je kazeta PUPART M. Prekliknete sa na samé inšpirácie na darčeky.

inšpirácia na vianočné darčeky pre dámy a pánovPosledný tip na vianočnú darčekovú inšpiráciu je sada štetcov, ktorú mám doma a mám ju neskutočne rada. Volá sa to Wooden collection, a sú to jemnučké štetce s drevenými rúčkami. Pôsobí to naozaj štýlovo. Pri hľadaní balenia, ktoré mám doma, som objavila dva nové kabuki štetce, takže mám nad čím rozmýšľať.

Z večera do rána mi napadlo podporiť ešte jednu slovenskú značku. Napodiv z nej zatiaľ nič nemám. Ale….čo nie je, bude. Potrebujem veci  totiž vidieť naživo. Reč je o kvalitných slovenských rúžoch FRAELA. Ženy ich zbožňujú. Sú vegánske, nepoužívajú inrediencie, ktoré testujú na zvieratách, ich obaly sú recyklovateľné. Ďalšie šikovné Slovenky a preto ich podporme. Okrem rúžov majú tiež novinky, rozjasňovače v troch odtieňoch. Zdroj foto: Facebook Fraela

Dlhý článok, a ja dúfam, že vás zaujme. Zdieľaním podporíte jeho čítanie a tiež so o šikovných ľuďoch dozvie viac ľudí. Za to vám vopred ďakujem. Prajem vám príjemné dni strávené v zdraví a v pokoji. Bude mi potešením ak tu nádete tú svoju inšpiráciu.

.

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk