CHCETE PORADIŤ DOBRÝ OČNÝ KRÉM?

Dámy, prajem vám krásny jesenný deň s témou, ktorú ste tu už dávno mali mať – dobrý očný krém:).

DOBRÝ OČNY KRÉM

Takúto otázku dostávam často. „Môžete mi poradiť dobrý očný krém“? Niekto žiada v dostupnejšej cenovej relácii a niekto i čosi luxusnejšie. V tomto článku budú všetky očné krémy, ktoré som používala posledné tri roky.

Je dôležité mať dobrý očný krém?

Starostlivosť o očné okolie som vždy preferovala. Záležalo mi na tom, aby bola táto jemná a citlivá partia ošetrená. Verím tomu, že to prinesie svoje ovocie v podobe neskoršieho nástupu starnutia. A či už to tak je, alebo sú moje jemné vrásky okolo očí výsledkom minimálnej mimiky, som spokojná. A málokedy idem spať bez očného krému.

Táto partia je oveľa jemnejšia ako tie ostatné. Je tam tenučká koža, s množstvom svalov pod ňou. Očné krémy mávajú spravidla málinko iné zloženie ako tie tvárové. Sú prispôsobené napríklad zložkami, ktoré túto partiu dokáže viac rozjasniť, alebo hydratovať. Tiež existujú patentované komplexy, ktoré majú povedzme charakter stiahnuť „tmavosť“ okolo očí.

dobrý očný krém

Dokáže očný krém stiahnuť opuch alebo kruhy pod očami?

Ak riešite opuchy okolo očí, tak očné gély, emulzie alebo hydrogélové masky to dokážu. Jeden môj typ: kombinácia prístroja Wrinkle eraser a nejakého očného krému. Či už priamo od Envy Therapy (bude tu o ňom reč) alebo o inom. Prístroj funguje na báze elektromagnetickej energie a má červené a modré LED svetlo. Skvelá a praktická večička. Masíruje a zahrieva. (doporučujem sa poradiť so mnou na poradenskom chate Envy Therapy (Envy Therapy) po konzultácii vás čaká prekvapenie:) dobrý očný krém

DOBRÝ OČNÝ KRÉM

Budú tu všetky cenové relácie, tak začneme prvým od Envy Therapy Antiaging Eye Cream. Na vrchu je príjemná kovová chladivá gulička, ktorou pomáhate jemnej emulzii dostať sa do pokožky. Zloženie je naozaj antiagingové. Ja ho odporúčam od cca 35 rokov, najmä ak je to potrebné. Tento očný krém môžete používať spolu s Wrinkle eraserom. Obsahuje patentovaný komplex JuvenEye CLR™, ktorého výsledkom má byť jasnejšie očné okolie. To znamená na tmavšie kruhy okolo očí.

dobrý očný krémOmorovicza Illumineye C je vynikajúci a veľmi príjemný očný krém takej stredne mastnej textúry. Obsahuje základné antioxidany A, E a C. Retinaldehyd v menšej koncentrácii, veľmi stabilný vitamín C a niekoľko ďalších zložiek zameraných napríklad i proti opuchom. Doporučujem používať cca od 30 rokov, ak máte nábeh na mimické vrásky, tak aj od 25 rokov  dobrý očný krém

Omorovicza Gold Eye Lift je dobrý očný krém pre náročné dámy. Obsahovo je veľmi bohatý a zahŕňa starostlivosť vo všetkých smeroch. Spevnenie, vrásky, hyperpigmentácie okolo očí, opuchy, všetko čo súvisí so zrelou pokožkou.

Na Omoroviczu na eshope Beautysecret platí kód ELISKA10.

Shiseido Wrinkle smoothing eye cream je moja srdcovka. Tento krém som mala asi len 3x v živote. Je pre všetky ženy, ktoré majú radi bohatú textúru. A Shiseido je podľa mňa jedna z veľmi mála kozmetických spoločností, ktoré toto dokážu. Jedine u nich som sa stretla s touto výnimočnou technológiou. Vedia to. A ja nemôžem povedať inak, ako len..že wow. Podotýkam však, že nie pre tie dámy, ktoré majú radi light verzie očných krémov. Toto je „mastniačik“. dobrý očný krém

Kiehl´s Creamy Eye Treatment with Avocado je veľmi populárny a dobrý očný krém z tejto americkej značky. Pár vecí som skúsila, niektoré boli skvelé. Myslím, že ich balzamy na pery, olejový odličovač a masky sú mega. Avokádový očný krém, je taká ľahšia varianta na prvé vrásky. Kľúčové zložky sú avokádový olej, betakarotén a bambucké maslo. Mala som pri ňom zaujímavý zážitok. Pôsobil ľahko, ale pri tom bol olejový. Ťažko popísať. Ľudia chvália jeho textúru. Vhodný krém od 25+. dobrý očný krém

Perricone MD Essential FX Acyl-Glutathione Eyelid lift serum – toto je veľmi špeciálna vecička. Sérum na prevenciu proti padaniu očných viečok. To, či to pomáha, vám nepoviem. Niektoré recenzie to tvrdia. Robila som rozbor zloženia pár mesiacov dozadu a bolo úžasné. Perricone MD založil americký plastický chirurg a má tam technologicky zaujímavé prvky. Tá kozmetika patrí náročnej klientele. dobrý očný krém

Perricone MD Cold Plasma Plus Eye používam aktuálne v tomto chladnom období. Musím povedať, že som si zvykla na radu Cold Plasma Plus. Je to možno trošku vyhajpovaná línia od známeho plastického chirurga, ale niečo na tom bude. U mňa sa trošku ťažko zisťuje, či očný krém funguje alebo nie. Je to i tým, že nemám výrazný problém okolo očí. Je však pravdou i to, že celý život mastím o sto-dvesto. Nenechávam okolie očí vysušené. Hydratujem. Pre náročné žienky je celá rada Cold Plasma Plus Eye. dobrý očný krém

Zloženie tohto očného krému : tripeptidy medi, vitamín C, špeciálny patentovaný komplet tekutých kryštálov (niečo, čo má zase len ten Perricone), Omega 3, 6 a 9. Boj proti všetkému, čo vás môže prekvapiť po 40-tke. Vrásky, strata pevnosti, tmavé spigmentované okolie, strata jasu.

YAGE ELIXÍR NA OČNÉ OKOLIE MAGICAL PHYTO RETINOL, olejové sérum pre žienky, ktoré svoj pohľad upierajú na udržateľné produkty. To znamená od surovín, ich pestovania, po zber a technológiu až po samotné obaly a prístup. To je česká YAGE. U nás ju nájdete na eshope Organic-oasis.sk. Praktické guličkové balenie, ktoré pri nanášaní aj chladí očné okolie. dobrý očný krém

Obsahom je 13 rastlinných olejov a 10 ovocných a rastlinných zložiek. Miesto klasického retinolu je použitý prírodný typ bakuchiol. Prirovnávajú sa mu rovnaké výsledky. Menovať všetky zložky nebudem, pretože je to bohatý produkt a viete si to samé prečítať. Mám tu aktívny kód YAGE10. Mne vydržal dosť dlho a ja mám silný vzťah k olejovým produktom.:)

SENSUM MARE Algoeye pokročilé očné sérum, nová vec na mojej poličke. Sensum Mare je pre mňa neočakávané prekvapenie. Táto poľská dermokozmetika má perfektné veci. Keď mi niekto píšete, aby som Vám poradila, vždy sa pýtam aj na možný finančný budget. Je to zlatá stredná cesta. dobrý očný krém

Algoeye je očné sérum, na ktoré môže a nemusí ísť krém. Keď ja sa rada „patlem“, dávam si i krém. Je jemný a ľahko sa mi to celé vstrebe. Dokonca som k tomuto combu používala aj wrinkle eraser (pomôcka na masáž a vpravenie). Celá značka Sensum Mare má veľmi zaujímavé zloženia. Je bohatá na rôzne typy rias, poskytuje veľký rezerovár vlhkosti a patentované technológie.

dobrý očný krém

Obsahuje zosilnený roztok peptidu s návzom Argireline®, ktorý uvoľňuje svaly okolo očí. Kofeín povzbudzuje cirkuláciu krvi (kruhy pod očami),  zložky z viacerých rias, nízkomolekulárnu HA, viac typov olejov, niacinamid, a to ešte nie je všetko.

SENSUM MARE ALGOEYE je jemná krémová textúra, a všetko je v pumpičke. To zloženie vyzerá veľmi pôsobivo. Ja som ho akurát spolu so sérom začala používať. Najviac ma nadchýňa, že v tejto poľskej značke sú všelijaké zložky, ktoré sú pre mňa nové a zaujímavé. Nie sú to také tie vyhajpované ingrediencie, ktoré už vidíte všade.

Na eshope Levilove (prekliky cez názvy krémov) platí stály aktívny kód ELISKA10 úplne na všetko.

Čo robí dobrý očný krém naozaj dobrým krémom?

Keď sa pozriete na zloženie krémov, čosi vám to napovie. Keď sa pozriete do zloženia a na miesto, kde sa daná zložka nachádza, tiež vám to čosi napovie. Čo však netušíme a nedokážeme odhadnúť, je formulácia. Čoho koľko a kam:) Ako pri varení.

dobrý očný krémIdeme do dostupnejších očných krémov. Olival je chorvátska značka, s ktorou spolupracujem už roky. Odkedy majú profesionálnu radu s aktívnymi látkami, ktoré sú príjemne naformulované, je radosť ich používať.

Olival Slamienkový očný krém – mám malú slabosť pre tieto produkty. Zrovna tento očný krém v pumpičke je zmes olejov a pár zaujímavých zložiek. Tak napríklad exrakt z maku môže mať výrazný vplyv na vačky a opuchy okolo očí. Extrakt z čilských malinových jadierok obsahuje nenasýtené mastné kyseliny a tiež obsahuje prírodný fenol resveratrol. Je to dobrý antioxidant a navyše sa krém stará o dobré zdravie kože. Odporúčam ženám po 35-tke, ktoré trpia na opuchy, vačky a kruhy pod očami.

dobrý očný krém

Olival Vitamínový očný fluid B3 Professional som taktiež minula celý. Ľahké a príjemné zloženie. Zloženie obsahuje 1% niacinamid, ceramidy rôzneho typu a kofeín. Opuchy, kruhy, únava, jemná regenerácia, aj očká bojujúce s ekzémom. Treba skúsiť a uvidíte.

Na Olival dlhodobo platí kód ELISKA10 na celý sortiment mimo zliav.

Dr. JUCHHEIM SERUM 4 EYES – vynikajúce sérum. Osobne som ho používala, a videla som fotky pred a po, čo to niektorým ženám urobilo. Ťažké bolo tomu uveriť, ak by som nepoznala ženu, ktorá svoje klientky fotí. Táto nemecká kozmetika u nás zatiaľ funguje len krátko. Nie je dostupná verejne v obchodoch, len cez kontakt. Ten kontakt na moju kamarátku Evku poskytnem priamo tu.

Kontakt na Evku (odvolajte sa na mňa) je : 0948 857 574

Kozmetika sa dá objednať z Nemecka cez tento link, Dr. Juchheim očné sérum, poštovné je náročnejšie, preto existuje možnosť objednania cez moju kamarátku, ktorá sa o to postará. Je to zároveň osoba, ktorá Juchheim na Slovensku rozbieha a hľadá partnerov, ako sú salóny, a rôzne podobné typy služieb, kde by Juchheim mohla byť zaujímavá príležitosť na nájdenie nových klientov a obohatenie tých starých.  dobrý očný krém

SERUM 4 EYES je sérum so zložením plných peptidov. Je výrazne antiagingové. Má ľahkú textúru a ja na neho aplikovala ešte krém. Zloženie je vhodné pre ženy s veľmi citlivými očami. Žiadna parfemácia a zložky, ktoré by mohli vyvolávať reakciu. Aby ste vedeli niečo o peptidoch. Sú to aminokyseliny, ktoré napríklad podporujú tvorbu kolagénu a vzájomne spolu komunikujú. Existuje viac druhov peptidov. Ich účinky majú vplyv na zjemnenie štruktúry pokožky, vplyv na zjemnenie vrások, pigmentácie atď.

ANNAYAKE ULTRATIME očný krém, táto japonská značka sa nachádza v parfumériách FAnn. Pred rokom som testovala niekoľko ich produktov. Odličovací balzam bol jedna báseň. Krémy a očné krémy, taktiež veľmi príjemná záležitosť. Ide o luxusnejšiu značku, ktorá v sebe nesie taký ten ázijský punc, ktorému sa ťažšie odoláva aspoň čo sa týka mojej maličkosti. Ak sa budete nachádzať v kamennej predajni FAnn parfumérií tak sa trošku pozrite na Annayake.

Zdá sa, že som vyčerpala svoju pamäť na moje používané očné krémy. Dobrý očný krém je ako pohladenie. Niečo navyše, čo by možno v basic rutine byť nemuselo, ale robí to našu starostlivosť precíznejšou.

Dúfam, že ste sa inšpirovali mojimi očnými krémami, a niektorý z nich vyskúšate. Pri niektorých nájdete môj promo kód, a jednotlivé prekliky sú priamo v odstavcoch.

Krásny deň:)

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Zdravim Eliško, prosim o radu na pomalu padající víčka..je mi uz 66 a dlouho jsem se držela..pouzivam mašinku Lumispa a tak bych potrebovala i pořádný ocni krem. Děkuju D.Gubova z UL

    • Dagmar padajúce viečka sú kozmetický problém. Ale faktom je že samotné mašinky nestačia, a treba k nim niečo na podporu. Doporučujem ten Perricone MD Eye lid, ktorý je v článku, alebo ten Juchheim a tam sa spojte s mojou kamoškou. Vyrieši aj Čechy ak treba.:)

      • Dagmar toto môže byť na hlbšiu debatu, prosím Vás napíšte mi na mail, alebo ešte lepšie na môj messenger či správu cez fanpage, alebo instagram. Rozoberieme to

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk