Lacná dekoratívna kozmetika so skvelým výsledkom

Ahojte,

zvianočnieva sa a je to cítiť na každom kroku. Chvíľku som premýšľala či sa pustiť do článku o vianočných balíčkoch. Vyhrala však táto téma, pretože je stále veľmi obľúbená a už sa nejakú chvíľu na tieto produkty pozerám. Medzi vami sú maminy na materskej, študentky, jednoducho žienky, ktoré potrebujú ušetriť, a nestriedať more produktov, kým nájdu ten vyhovujúci. Preto je tu môj blog a ja to urobím za vás. Lacná dekoratívna kozmetika, ktorý robí divy, EXISTUJE.

dekoratívna kozmetika Catrice Maybelline Makeup Revolution

DEKORATÍVNA KOZMETIKA nemusí stáť majland, aby fungovala

Prepáčte, ak sa chcete hádať, nech sa páči. Ale…22 rokov líčim a prešla som takpovediac všetkými levelmi používania kozmetík. Roky som tvrdila, že neexistuje makeup, ktorý bude tak kvalitný a fungujúci, ako ten z kozmetiky nad 50,-Eur. Sama som používala niektoré veci za pár eur. Zaškatuľkovala som sa, že len to, čo je luxusné a drahé, je…dobré. Mýlila som sa. Je to skôr vec pohľadu a vkusu. Sú ženy, ktoré jednoducho nebudú používať niečo, čo nemá v mene určitý cveng. Potom sú ženy, ktoré si raz za čas doprajú tú krásnučkú luxusnú vec, ale vyberajú tak, aby neboli sklamané. Potom sú žienky, ktoré vedia na svojej pleti vyčarovať  dokonalý makeup v hodnote 10,- Eur, a aj žienky, ktoré sa za dve stovky zmaľujú ako kraslice.

Chcete pár tipov na fungujúce produkty?

Verím tomu, že tento článok i zazdieľate. Lacná dekoratívna kozmetika so skvelým výsledkom, to chceme všetky. Ideálne je kombinovanie. Dopriať si luxusný rúž, ale nájsť si dostupný a skvelý makeup. Každý máme inú pleť, stav, aj iné priority. Tak poďme na to…

dekoratívna kozmetika Catrice

DEKORATÍVNA KOZMETIKA
LEVEL – MAKE UP

Vidíte ho na fotke? Veľmi populárny aj uznávaný Catrice makeup HD Liquid coverage foundation a za zmienku stojí určite aj jeho rozjasňujúce dvojča HD liquid radiance. Ten prvý s výraznou krycou schopnosťou a mimoriadnou výdržou je obľúbený najmä medzi mladšími ročníkmi. Podľa môjho názoru je skvelý na pleť, ktorá je ešte vráskovo v norme a netrpí dehydrovanou pleťou. Nad 30 by som ho už až tak veľmi nedoporučovala, ale je to samozrejme individuálna záležitosť. Zato, Catrice HD liquid radiance je iná káva. Krycia schopnosť je u neho veľmi slušná, ale už po aplikovaní cítite, že ide o vláčnejšiu textúru, ktorá samozrejme sadne i pleti, ktorá už sem-tam vrásku má.

Ak sa vám zdá, že ten prvý je príliš vidieť, skúste ho naniesť beauty blendrom čiže navlhčenou hubkou. Je pomerne hutný, a nie každ pleť ho dokonale znesie. Ako hovorím, ak už nemáte 20, nemusí úplne sadnúť hoci za test to stojí. Catrice je kozmetika, ktorá zásadne netestuje na zvieratách a mnohé veci majú skvelej kvality.

čítajte ďalej…

V tomto článku sú spomínané viaceré značky.  Dajme tomu, že sa u mňa objavilo pár noviniek, a keďže sú to vydarené veci, prečo by ste o nich nemali vedieť? Postupne vám budem na blogu ukazovať ďalšie a ďalšie prístupné vecičky. Lacná dekoratívna kozmetika je stále najkupovanejšia. Hovorí sa tomu mass market, a práve v týchto značkách sa točí najväčší obrat.

dekoratívna kozmetika Catrice

ROZJASŇOVAČE

Tentokrát som vyskúšala nenáročnú novinku od Catrice Luminice Highlight and Bronze glow. V podstate obsahuje tri základné púdre, ktoré viete dobre využiť. Je tam niečo ako klasický neutrálny púder, highliter do bronzova a vanilkový rozjasňovač. Medzi lacné a dobré highlitre musím jednoznačne zaradiť produkty od Makeup Revolution alebo od Nyxu. Tieto značky majú dosť široký výber farieb. Ak vás táto problematika zaujíma, nájdite si na blogu článok o rozjasňovačoch. Je ich tu niekoľko, aj ako ich používať.

Líčka od Catrice Glowing + Multicolor sú novinkou. Tieto konkrétne sú 010 s názvom Dolce vita. Spájajú v sebe líčka s highliterovým efektom. Je to opäť kúpa za pár eur, ale oplatí sa.

Vaša dekoratívna kozmetika čiže kozmetická taštička musí obsahovať dobrú maskaru a čiernu linku.

dekoratívna kozmetika MaybellineMaskaru od Maybelline s názvom Snapscara, mám už pár mesiacov. Ani neviem prečo som ju doteraz neukázala. Je to jedna skvelá maskara, ktorú odličujete len teplou vodou. Z tohto druhu je u mňa prvá. Tento typ odličovania je praktický. Má skvelé štetiny, zvýrazňuje a predlžuje riasy. Skôr sa hodí, ak riasy máte, aspoň stredne dlhé. Dávam jej naozaj 1*.

Všimnite si, že v tom pohári mám dve obočenky. Obe sú dokonalé s tenučkým hrotom a v skvelej tmavohnedej farbe. Ani jednej nie je čo vytknúť. Prvá je novinka od Catrice Slim´Matic waterproof  a tá druhá je od Maybelline Brow ultra slim. Na konci oboch je hrebienok na prečesanie a roztiahnutie pigmentu.

Tenučký hrot je skvelý práve preto, lebo si ním viete nakresliť akoby tenké chĺpky obočia!

TÁTO LINKA JE GENIÁLNA

dekoratívna kozmetika Catrice Calligraph pro

Toto je „pani linka“. Catrice už dávno robí dobré linky. To vám potvrdia aj mnohí vizážisti. Skutočne pár eurová záležitosť. Táto je novinkou a vďaka fixovému, ale mäkkému hrotu ju považujem za top linku. Okrem toho je skutočne čierno čierna a matná. Drží dokonale, a je vodeodolná. Proste Catrice to s linkami bezpochyby vie a ak sa aj plánujete v linkách zdokonaľovať, rovno investujte do tejto.

Aj lacná dekoratívna kozmetika dokáže zázraky.

čierna linka Catrice

Ako úplne posledné spomeniem nový lesk od Catrice s názvom Generation Plump and shine. Pribudli nové odtiene, a ten čo vidíte na fotografii mi dosť pripomína textúrou i farebne, Chanel. Má to takú jemne premenlivú farbu, ktorá sa hodí každej žene. Celkovo má Catrice výborné lesky.

Z rúžov na pery, ktoré stoja za zmienku a nezruinujú vás, by som rada spomenula matné rúže z Pupy, lesky z Dermacolu či Nyxu. L´oreal má krásne červené farby a dlhotorvajúci efekt.

Dekoratívna kozmetika, ktorá stojí od 2 do 10,- Eur je síce lacná, ale veľakrát veľmi kvalitná. Niekedy až tak veľmi, že jednotlivé výrobky prirovnávajú k drahým luxusným značkám. V konečnom dôsledku, čo robí drahý rúž tak populárnym? Nie vždy je to o kvalite. Veľakrát je to tajomtvo v úžasnom marketingu alebo celebritnej tváričke. Predsa len, ruku na srdce, tiež by ste zareagovali pozitívne, ak by na rúž robila reklamu povedzme Angelina Jolie.

Tým chcem povedať, že je dobré uvažovať triezvo a posudzovať produkty skutočne podľa kvalít či doporučenia ľudí, ktorým veríte. To, či pleťová alebo dekoratívna kozmetika funguje nezáleží od veľkosti sumy. Preto nakupujte s rozumom a spoliehajte sa na svoj inštinkt a cítenie.

Krásny deň

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk