EASY SMOKY EYES S KORFF KOZMETIKOU A VEĽA INÉHO

Krásny deň,

toto video jednoznačne patrí do tohto priečinku. Ukladám tu lajfky, o ktorých si myslím, že sú pre vás užitočné. EASY SMOKY EYES je téma, ktorá je veľmi populárna a naučiť sa líčiť si oči týmto spôsobom a pritom tak jednoducho je skvelá vec. Easy smokey eyes s Korff kozmetikou je livestream zostrihaný a zameraný aj na iné veci ako je líčenie dymových očí.

Vo videu s Korff kozmetikou sa dozviete o čo vlastne ide. V prvej časti je to makeupoch, v druhej časti ukážka skvelých produktov na dokonalé obočie, v tretej časti samotné „easy smokey eyes“ a posledná časť lajfky je o výbere rúžu, ktorý sa hodí k tomuto líčeniu očí.

Korff je talianska dermokozmetika, ktorá je v Taliansku predávaná len v lekárňach. Je testovaná na 5 kovov (kobalt, paládium, nikel, chróm a ortuď). Nie je parfémovaná a nie je testovaná na zvieratách. Získala si ma krásnym balením a veľmi vysokou kvalitou vecí.

Ak vás bude niečo zaujímať, kľudne mi napíšte alebo sa rovno obráťte na korff.sk. Určite vám ochotne poradia.

Príjemné pozeranie:)

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk