Catrice Tensational podkladová báza a dva ďalšie tipy za babku

Krásny deň žienky, dnes bude reč o troch podkladových bázach, ktoré považujem za vydarené kúsky. Líčidlá, ktorým hovorím: „kúpa za babku“. Prečo? Lebo sú to makeupové produkty, ktoré spĺňajú, čo sa od nich očakáva a stoja len pár eur. Najviac sa budem venovať jednej z nich. Catrice Tensational podkladová báza je veľa vydareného v jednom. Konkrétne až 10 v 1.

CATRICE TENSATIONAL PODKLADOVÁ BÁZA

Táto vecička stojí len okolo 5 Eur. Tento produkt je na trhu už možno aj dva roky, a ja pripúšťam, že som ho už raz v ruke držala. Ale nejakým „nedopatrením“ som bázu posunula a vrátila sa ku nej až teraz. Už ste sa stihli inšpirovať videom, a väčšina z vás si ju pochvaľuje. Spĺňa totiž atribúty jedného ľahučkého makeupu, ktorý sa správa trochu ako tónovací krém i rozjasňovač v jednom.

catrice-tensational-podkladova-baza

Catrice je už pár rokov moja obľúbená značka z drogérie. A roky si počínajú veľmi dobre, až by som povedala, že stále lepšie a lepšie. Jej mladšia sestra Essence sa na ňu šplhá a aj, keď som Essence až tak veľmi neriešila, musím pripustiť, že sa mi dostávajú niektoré produkty do rúk v slušnej kvalite. Mnohé z vás si radi doprajete luxusnejší produkt, ale viete, že niekde to musíte finačne vyvážiť, a tu je podkladová báza Ten!sational jednoznačne „good choice“.

ČO JE NA NEJ TAK SKVELÉ?

Jednou vetou povedané, je to rozjasňujúci balzam, podkladová báza pod makeup a tónovací krém v jednom s efektom jemného zdravého highlightu.

Rozoberme si však Catrice TEN!sational čiže 10 v 1, bod po bode:

  1. PRIMING – ak ju použijete ako podkladovú bázu a na ňu len decentný makeup, tak získate príjemný rozjasnený a hydratovaný vzhľad s jemným krytím. Ak použijete krycejší makeup, tak síce zakryjete benefity tejto bázy, ale získate aj rovnomernejší vzhľad a veľmi jemné prekrytie pórov
  2. HYDRATING – báza môže jemne hydratovať, to znamená, nevysušuje pleť pod makeupom, a tým pádom nespôsobuje schnutie makeupu. Ale nie je to doslova super hydratačná podkladová báza.
  3. ANTI-WRINKLE – z vašich správ už viem, že vyhovuje veľkej skupine žien nad 45 rokov, to znamená žienky, ktoré vrásky majú, a hľadali len niečo veľmi jemné a rozjasňujúce
  4. NATURAL GLOW – veľmi elegantné rozjasnenie pokožky
  5. ANTI-POLLUTION – ochrana voči vonkajším vplyvom a znečisteniu
  6. ANTI-OXIDATION – boj proti voľným radikálom
  7. PORE MINIMIZING – jemné prehladenie pórov
  8. EVENS OUT SKINTONE – vyrovnáva tón pleti, ak si ráno miesto makeupu dáte len Catrice Tensational podkladovú bázu, zistíte, že je to dosť fajn, najmä ak máte naozaj ľahký deň a nepotrebujete klasický makeup
  9. BLUR IMPERFECTIONS -skrýva nedostatky pleti, svojím optickým spôsobom
  10. UV PROTECTION – SPF15

Catrice Tensational podkladová báza

 

PRE KOHO JE CATRICE TENSATIONAL PODKLADOVÁ BÁZA VHODNÁ?

Pre každú žienku, ktorá hľadá niečo veľmi jemné, čo jej pleť len rozžiari a nechce alebo nemôže investovať viac. Pre žienku, ktorá potrebuje zjednotiť pleť, ale nechce, aby to bolo doslova vidieť. Pre mladé dievča, ktoré nechce a nemusí používať makeup. Farbička textúry je ľahko broskyňová, čo dáva pleti aj svieži výraz.

V tomto článku sa v skratke povenujem aj iným podkladovým bázam od Catrice.

Catrice Tensational podkladová báza

PRIME AND FINE ANTI-RED PRIMER no more red

Ideálna podkladová báza na zjednotenie pleti, ktorá trpí začervenaním. Ak máte pleť, ktorá je reaktívna, sčervenie na líčkach, alebo je dokonca problematická. Produkty pre pleť s rosaceou sú náročné na výber i skúšanie. Je to veľmi citlivá pleť, ktorá má svoje rôzne štádia. Vzhľadom na zloženie tejto bázy, môže a nemusí pleť s rosaceou dobre reagovať. Napríklad kvôli parfumácii. Ale aj môže. NO MORE RED podkladová báza proti začervenaniu sa používa pod makeup, aby zjednotila a potlačila červené miesta. 

Mám tu ešte jednu veľmi príjemnú bázu od Catrice. Myslím, že patrí medzi novšie produkty a volá sa

LOVE SKIN & RESPECT EARTH HYDRO PRIMER

Dávam ju do pozornosti všetkým ženám, ktoré sa mi v správach sťažujú na večne vyschnuto pôsobiaci makeup. Alebo na suchú pleť, ktorá neznesie makeup. Tento druh primeru mám zatiaľ preskúmaný len krátko, ale rada ho spomeniem v tomto článku.

HYDRO PRIMER od Catrice sa mi zdá veľmi príjemný. Používa sa pod makeup, aby zvlhčoval pleť a zabránil jeho výzorovému vysychaniu. Ráno si ho aplikujete na poslednú vrstvu v rutine. Čiže buď na svoj denný krém alebo na krém s SPF-kom. 

Obsahuje aloe vera, bio čerešne a kokos. 42% z tuby je vyrobený z recyklovateľného materiálu bez mikroplastov. Bez pridaných parabénov, minerálnych olejov, silikónov a zložiek PEG. 

Dnes som vám ukázala tri dostupné bázy, dve z nich si viete kúpiť aj na Notino. Tento eshop má Catrice priamo z Nemecka, takže by to malo byť ok. Najmä ak ste videli to moje video s tou krásnou paletkou z Catrice, ktorá sa žiaľ dopredáva, ja som ich ešte pár našla na Notino. 

Dúfam, že tento článok bude pre Vás prínosný a budem rada za jeho zdieľania. Ďakujem Vám pekne aj za to, že čítate moje články tak v hojnom počte.:)

Krásny deň

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. dobry den Eliska, precitala som si uz viacero Vasich clankov a coraz viac sa v tom stracam 🙂 Mam 50rokov, mastnu plet, rozsirene pory, vrasky ktore mi makeup zvyraznuje – tak som sa snazila nieco vybrat podla Vasich rad no aj tak poprosim o radu – zrejme potrebujem podkladovu bazu ktora by mala byt hydratacna a zaroven stahujuca pory, a k tomu makeup ktory sa mi nebude ukladat do vrasok najma okolo ust – spravne ? prosim viete mi poradit konkretne dva produkty ktore by mohli spolu fungovat? nemusia byt najlacnejsie, tie pory a vrasky by som fakt chcela trosku zjemnit, tak by som chcela nieco kvalitne co bude fungovat… dakujem Ala

    • Dobrý deň Ala, môžem sa spýtať, nebolo by lepšie urobiť makeupovú konzultáciu? tieto veci sa tak ťažko radia. Samozrejme ak ste zblízka. Je mi jasné, že ak ste na Východe tak asi nie. len sa pýtam, a môžete mi v takomto prípadne písať aj na email pichonska.eliska@gmail.com. Dakujem

      • urcite by konzultacia bola lepsia, no nie som z Bratislavy, mozno raz do roka sa mi tam podari byt. Tak ak by Ste mi vedeli nieco poradit aj takto na dialku bola by som velmi rada.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk