BARRY M A ČO SA EŠTE OPLATÍ

Krásny deň dievčatá. Ak je potreba dokúpiť kozmetiku pre vás veľká investícia, tak si užite tento článok. Nájdete v ňom tipy na značky a konkrétne produkty, ktoré vás nezruinujú. Barry M je jedna z nich. Mladá a úspešná.

BARRY M

BARRY M sa javí skôr ako značka pre mladých. Hoci iste viete, že všade sa nájdu veci, do ktorých sa oplatí investovať, aj keď máte viac ako 40. Vznikla v roku 1982. Barry M pochádza z Anglicka a vyžíva sa vo farebnosti, ktorá je medzi tínedžermi trendová. Jej cieľovou skupinou sú kreatívni ľudia, ktorí radi experimentujú.

barry m

Zaujímavé je, že som u nich nenašla väčší výber podkladových makeupov. Za to trblietavé očné tiene, palety, lesky a laky všetkých farieb, to hrá u nich prím.

Na vyskúšanie som si vzala niekoľko produktov. Úplne najviac sa mi páči sada kontúrovacích tyčiniek. Pred pár mesiacmi som sa obhliadala práve po tomto type produktu. Preferujem určité vlastnosti, ktoré však nemajú všetky značky. Dokonca ani tie exkluzívne.

U Barry M som našla Flawless Chisel Cheeks krémový bronzer a rozjasňovač v tyčinke. Je to duo balenie, ktoré možno nahradí i váš makeup. To, čo som hľada bola „krémovosť“. Pri kontúrovaní potrebujem produkt, ktorý sa dobre spracováva. Vzhľadom na to, že takýto typ produktov používam skôr pri suchších či zmiešaných typoch pletí, hľadala som dobrú krémovú textúru.

Pri krémovom bronzeri je cítiť mastnejšia textúra. To vám dovoľuje hrať sa a rozpracovávať pomocou štetca alebo hubky. Pri suchších typoch podobných produktov, to nejde tak ľahko.

Barry M

Je nutné používať makeup ak používam kontúrovacie makeupové tyčinky od BARRY M?

Toto je veľmi dobrá otázka. Nie je to vôbec nutné. Vysvetlím to. Ak vykontúrujte tvár pomocou tyčiniek, čo znamená, že tmavú tyčinku zapracujete na lícne kosti, bradu, pod vlasovú časť (viď obrázok), dosiahnete akoby tmavší odtieň na pleti. Na tvári však zostanú miesta, ktoré zostávajú prázdne, a kde by mohol alebo mal ísť makeup.

  • na „prázdne miesta“ aplikujte svetlú tyčinku, ktorá však nie je perleťová a zapracujete ich „do seba“
  • ďalšou možnosťou je použiť len ľahký tónovací krém
  • všetko dokopy sa zleje do pekného uceleného efektu
  • ak ste svetlý typ, pracujte veľmi opatrne, aby medzi tvárou a krkom nevznikli fľaky
Prečo sú kontúrovače tak obľúbené?

Dokážu vytiahnuť z tváre zaujímavé rysy. Zoštíhliť a predĺžiť nos či potlačiť ostrú bradu. Pomocou svetlej a tmavej farby dokážu opticky zharmonizovať tvár. Pomocou pár bodov pôsobíte opálenejšie. Je to stará technika, ktorú vizážisti pri líčení už dávno poznajú. Zmenil sa len fakt, že dnes sa o to pokúšajú aj ženy, ktoré sa touto prácou neživia. Na sociálnych sieťach je množstvo tutoriálov, ktoré vás to dokážu naučiť.

Ako vždy však platí, že nič sa nemá preháňať. Je rozdiel líčiť sa na stage (javisko) a rozdiel do denného svetla.

FRESH FACE CHEEK & LIP TINT

Ja milujem krémové líčka. Myslím, že ich miluje stále viac žien. Dokážu dať pleti šťavu. Nehovorím, že púdrové to nedajú. Ale taký ten vlhký glow nedokáže vytvoriť nič vyrobené z púdru.

Barry MFresh face je malá tubička s jemnou fluidnou textúrou. Ja mám odtieň Summer Rose. Je jemne ružová a nevtieravá. Dá sa použiť na pery a líčka zároveň. Povedala by som, že je to produkt, ktorý poteší. Je nenáročný na používanie. Ak hľadáte drobnosť do kabelky čo hocikedy prstom hodíte na určené miesta, tak môže byť. Barry M

Musím upozornosť na ich farebné očné linky. Takáto vec sa už často nevidí. Ich obočenka je mäkká, ale zanecháva za sebou príjemnú a jemnú farbu, ktorá drží.  Obľúbené sú ich fixačné spreje a laky na nechty.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Táto značka patrí k mimoriadne populárnym. Faktom je, že ju nájdete vo viacerých drogériách čoho výsledok je zvýšený dopyt. Nedá sa im uprieť množstvo fungujúcich produktov. Je to kozmetika pre ženy a dievčatá, ktoré chcú za málo peňazí veľa muziky. Veľakrát sa tu však bavíme o veľmi kvalitnej muzike.

Mala som viac produktov, ale nie všetko. Z toho, čo poznám, by sa vám mohol páčiť produkt na obočie. Thick it stick it Brow Mascara je drobná špirálka na obočie. Má gelovú farbu, nanáša sa veľmi v pohode a splnšuje obočie. Má niekoľko odtieňov na výber a pekne tuží. Môj odtieň je Espresso.

Hydrating jelly primer je hydratačná podkladová báza. Odkaz je na môj starší článok, kde som ho dosť obkecala. Nyx Professional Makeup má celkovo dobrý výber podkladových báz i fixačných sprejov. V minulosti som mala kontúrovaciu púdrovú paletu, ale po dlhšom otváraní a zatváraní, sa obal rozpadol. To je také malé mínus pri týchto dostupných kozmetikách. Zase si však povedzme, že nemôžeme mať za tak skvelé ceny všetko. Niekde sa to odrazí.

Funkčné veci nemusia stáť „majland“. Všade sa dajú nájsť veci ktoré sú nielen pekné, ale aj fungujúce. V ideálnom prípade je najefektívnejšia kombinácia toho náročnejšieho napríklad v kvalitnom makeupe a toho kde sa dá ušetriť. Trebárs v líčkach či highlighteroch.

Krásny deň

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk