Hydrating jelly primer od Nyxu môže byť riešením

Krásny deň,

prišlo pekne chladné obdobie, ale však čo sme čakali. Donekonečna nemôže byť krásne a teplo, hoci mne by to vôbec nevadilo. Už tu nejaký čas skúšam i skladujem Hydrating jelly primer, čiže hydratačnú bázu. Čakala som na správnu chvíľu, kedy vyrukujem s týmto vonku dobre recenzovaným produktom. A tak prišiel čas….

hydrating jelly primer

Čo je HYDRATING JELLY PRIMER?

Hydrating jelly primer je v podstate gélová hydratačná báza pod makeup. Veľmi jednoduché. Vy už asi viete, že neustále hľadám vhodné hydratačné bázy, pretože jediná jedna, ktorú neustále ospevujem stojí okolo 80,-Eur. Kdežto táto od Nyxu len cca 15,-Eur. A to je značný rozdiel. Medzi hydratačné bázy, ktoré ma ešte bavili však patria aj hydro base z Paese a Benefit.

Hydratačný primer patrí do rady Bare with me. Nyx professional makeup má pár takto rôzne pomenovaných rád. Tak sa poďme pozrieť bližšie na to, či je pre nás vôbec vhodná a ako sa používa..

hydrating jelly primer

Bare with me Hydrating jelly primer ako to vyzerá?

Väčšina hydratačných báz má buď vodnatú, emulznú alebo gélovú textúru. Už z názvu vyplýva, že ide o gél. Zo začiatku mi napadlo, že by sa táto textúra mohla žmolkovať. Pretože toto sa stáva. Môžem vás ubezpečiť, že sa nežmolkuje. Makeup na nej pekne drží, nedrolí sa, a čo je najdôležitejšie, robí ho nielen trvácnym, ale najmä neustále zvlhčovaným. A o toto tu ide.

Kedysi sa vyrábali bázy najmä na zmatnenie. Dnes máme bázy, ktoré okrem vyhladenia, i dôkladne zvlhčujú alebo udržujú vlhkosť na pleti.

Hydrating jelly primer 
AKO SA POUŽÍVA?
  • ak nepoužívate makeup, môžete primer používať samostatne, len na udržanie vlhkosti
  • pod makeup, aby bol makeup trvácny, pevný, a nepôsobil sucho
  • ak máte príliš vysušujúci makeup, skúste ho doplniť o takýto typ bázy
  • skincare je prvotná, hydrating jelly primer patrí medzi dekoratívne produkty
  • používate ho klasicky vyjmutím z dózičky prstami, je zaujímavé že ten pevný gél sa zase spojí akoby bol nový
  • na pleť aplikujete primerané množstvo

hydrating jelly primer

PRE KOHO JE HYDRATING JELLY PRIMER VHODNÝ?
  1. ak máte klasickú suchú pleť a viete, že makeup má tendenciu počas dňa vyzerať suchšie ako v lete
  2. ak máte i zmiešanú pleť, ale chcete pôsobiť sviežo, alebo nemáte radi ťažký púdrový makeup, rieši a zahladzuje i jemné póry
  3. ak vlastníte makeup, ktorý je síce pevný a trvácny, ale chýba mu sviežosť, tak to skúste vylepšiť o túto bázu
  4. kde nie? pravdepodobne mastná pleť sa s ním neskamaráti

Hydratačná báza od Nyxu obsahuje aloe na skľudnenie a hydratáciu. Okrem iného i uhorku. Nemá žiadnu vôňu a to zloženie sa mi pozdáva. Nyx Professional nie je testovaný na zvieratách a väčšina produktov je vegánska.

Ja som tento hydrating jelly primer objavila na Notino.  Možno sa vám v takomto počasí ani nebude chcieť ísť von. Tak pekne z pohodlia domova, moja recenzia na novú odskúšanú hydratačnú bázu od Nyxu.

Krásny deň s úsmevom:)

Eliška

Zdielajte s kamarátkou

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk