Tieto Avita doplnky výživy nám najviac zaberajú

Krásny deň dámy, dnešný článok nebude o makeupe ani skincare. Bude o slovenskej Avite. Avita doplnky výživy sú našou súčasťou. Je to dôležitá časť každého dňa a ja s mojím mužom ľutujem, že boli časy, kedy sme o suplementovaní nemali ani páru. 

PREČO JE DOBRÉ BRAŤ AVITA DOPLNKY VÝŽIVY

Otázka by skôr mohla znieť: „prečo je vôbec dobré brať nejaké doplnky výživy?“ Keď sme mladí a veľmi produktívni, zdá sa nám, že všetko zvládame dokonale. Školu, prácu, brigády, šport atď. Nič nám zväčša nerobí problém. Máme energie za štyroch. Ja si toto obdobie veľmi dobre pamätám. Po dvoch hodinách spánku som dokázala bez problémov pracovať celý deň a cítila som sa svieža ako rybička.

Jeme všetko, čo nám príde pod ruku. Domnievam sa, že 5 porcií ovocia a zeleniny málokto denne skonzumuje. A nejde len o zeleninu a ovocie. Ide aj o iné potraviny. Od určitého veku začnete cítiť väčšiu únavu, pretože to jednoducho príde, či chcete alebo nie.

Ja neviem, či je to narodením detí. Ale tá strata energie je brutálna. Menia sa vám priority a začínate sa o seba vážnejšie starať. Alebo skôr hýčkať? Suplementovanie doplnkami výživy je nevyhnutnosť. Môj muž aktívne športuje a doplnky výživy sú pre neho akýsi štart do nového dňa. Nie je to len o ráne, má to podelené na celý deň.

Avita doplnky výživy prišli ku mne asi pred dvoma rokmi. Bola som nadšená z toho, že ide o slovenskú firmu. Boli to i moje prvé lipozomálne doplnky výživy. Doteraz som verná najmä lipozomálnemu céčku. avita doplnky výživy

Ja som už o technológii lipozomálov písala v tomto článku Avita lipozomálny kolagén. Ak si ho prečítate, tak sa dozviete niečo o tom, prečo je fajn brať lipozomálne produkty. Je to o vstrebávaní a využívaní. 

LIPOZOMÁLNE CÉČKO OD AVITA

Avita Vitamín C liposomal plus a tiež aj iné lipozomálne tekuté produkty majú svoju špecifickú chuť. Ťažko ju popísať, ale zvykla som si. Na začiatku mi to i prekážalo, ale teraz pri tomto poslednom céčkovom produkte, som s tým tak vyrovnaná, že si ho dávam s radosťou. Má kyslastú príchuť, čo mi vôbec neprekáža. Už to neriešim. Mám kvalitné Avita doplnky výživy a to je pre mňa dôležité. Na niektoré veci sa jednoducho dá zvyknúť. Na margo tejto témy: vo svojom živote som užívala aj čaj namiešaný v centre TCM-ka. Verte mi, že nič hnusnejšie ste ešte nepili. Ale…tiež som si zvykla.

Z lipozomálnych produktov, môžem ešte odporúčať kolagén, ktorý som brala už dávnejšie, a opäť chcem začať. Trošku vyššie som nechala odkaz na článok, kde som sa rozpísala práve o pôsobení tohto kolagénu. Nie je totiž kolagén ako kolagén. Na pár podcastoch sa rozoberalo, ako je to s kolagénom, čo riadne zmiatlo ľudí. Ja nie som expert na túto problematiku, ale ten článok som písala v spolupráci s formulátorom a chemikom od Avity.  Ľudia majú na kolagén rôzny názor, ale je dobré ho užívať.

Avita doplnky výživy

Na Avitu mám dlhodobý kód ELISKA15, ktorý platí na eshope na všetko mimo zľavnených produktov!!!

Nedávno vyšli na trh s prvým detským produkom. Je určený pre deti od troch rokov. Vitakids Multi je opäť lipozomálny tekutý produkt s vyváženým zložením. Moje deti ho už užívajú, a aby som ho dobre zakamuflovala, tak ho dávam do čaju s medom alebo džúsom.

Vitakids Multi má v obsahu vitamín C, železo, vápnik, vitamín D3, vitamín B6, zinok, selén a jód. Je určený na podporu imunity a nervového systému. Berieme prvú fľaštičku a denne dostávajú približne kávovú lyžičku. Nechýba správne dávkovanie a podrobne rozpísané informácie nájdete na stránke Avity.

Ak by ste chce tento produkt dať mladšiemu dieťaťu ako 3 roky, odporúčané je sa jednoducho spýtať pediatra. 

Avita doplnky výživy – LIPOZOMÁLNE MAGNÉZIUM

Moja staršia dcéra máva kŕče v nohách. Ak má teplotu, tak sú tie kŕče veľmi časté. Myslím, že magnézium nám v tomto pomáha. Na začiatku mojej spolupráce so slovenskou Avitou som si písala s jednou maminou autistického dieťaťa. Hovorila mi, že pre nich je magnézko a obzvlášť lipozomálne veľmi dôležité. Má vplyv na ich dieťa. Takže magnézium v lipozomálnej forme je výborný suplement pre viaceré diagnózy. Avita doplnky výživy

Ako si mámv vybrať, ak nechcem lipozomálne doplnky výživy od Avita?

V prvom rade, nie každý chce lipozomálny doplnok. Niekomu vadí chuť, a niekomu tekutá forma. Avita ponúka aj klasiku. Ja osobne som dlhšiu dobu užívala Super vitamín C 1000. Teraz céčko v tejto forme berie môj manžel, lebo odmieta tekutú formu.

Nie všetko je v dvoch formách. V podstate aj pri tomto céčku v tobolkách. Mala som i verziu AMLA PREMIUM, bola to taká náhrada za céčko. Ale jej vlastnosti sú iné a zaujímavé.

Avita doplnky výživy

TRÁVENIE A AVITA DOPLNKY VÝŽIVY

Trávenie je u mňa vcelku celoživotná záležitosť. Začalo to niekde okolo mojich 6 rokov. Rokmi som sa dopracovala k nejakej intolerancii na mliečne výrobky i lepok, no našťastie je to v tejto chvíli preč. Každopádne už nemôžem zjesť čokoľvek, kedykoľvek a koľkokoľvek. Aj keď patrím k jedákom, po večeroch sa už krotím.

Pred rokom som zacítila veľmi nepríjemný pocit, z čoho sa vykľul zahnutý žlčník. Našťastie nič iné. A tu sa dostávam k pointe. Stáva sa, že pri väčšom či ťažšom objeme jedla, siaham po tomto produkte. Aloe Vera enzýmy mám už po ruke vždy. Keď cestujeme, musia ísť so mnou. Trávenie sa po nich zrýchli. Už si na ne zvykol i manžel. Majú veľmi jemnú chuť po zázvore. Pri týchto fľaštičkových baleniach je skvelé i to, že ďalšie balenie si už môžete objednať ako eko. Obsah už len presypete. Alebo ponecháte v papierovom sáčku a máte skvelé cestovné balenie. Sklo je predsa len ťažké  na  transport.Avita doplnky výživy

STARÁ DOBRÁ VEC NA PODPORU TRÁVENIA

Avita prišla v tomto roku s jednou  starou-známou vecou na trh. Mala som Deja Vu, keď som to videla. Originálny Švédsky bylinný elixír brali ľudia kedysi na dračku. Je vytvorený podľa známeho receptu z 13 bylín. Keď som robila anketu, či to ľudia poznajú, viaceré ste mi napísali, že toto je Number 1 na trávenie. Švédske kvapky sú vo verzii bez alkoholu a aj s alkoholom.

Celkovo sa doporučuje nielen pri trávení ako takom, ale i plynatosti, slabom vylučovaním žlče, pri kŕčoch, nechutenstve atď. Podľa mňa dokonalý darček pre staršie rodinné osadenstvo. Čo myslíte?

V tomto článku predsa len spomeniem aj jeden produkt, ktorý osobne nepoznám. Nemuseli sme ho skúšať, pretože nemáme problém so železom. Ani my a ani deti. Ale ak tento článok bude čítať niekto, koho trápi nedostatok železa u dieťaťa, tak poďme na to.

Avita doplnky výživy

BLUEIRON DETI  – AVITA DOPLNKY VÝŽIVY

Problém so železom je v dnešnej dobe dosť rozšírený. U detí i dospelých. V tehotenstve taktiež. Na tento produkt Blueiron som čítala veľa chváľ.

Ja som tiež riešila u mojej staršej, či má dostatok železa. Často bývala unavená a napriek tomu, že má 6 rokov, naozaj si potrebuje poobede pospať. Nemá toľko energie ako tá mladšia. Overila som si to, a teda problém so železom nemáme.

Na produkty so železom sa pozrite či už ste dospelák, tehuľka, alebo máte dieťa, ktoré potrebuje dopĺňať železo.

S Avitou je moja rodina už takmer dva roky. Imponuje mi, že je to slovenská značka. Verím jej. Obľúbili sme si niektoré z jej produktov. Na túto značku mám pre vás dlhodobo nastavený kód ELISKA15, čo je 15% zľava z nezľavnených produktov. 

Krásny deň:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk