ACNEMY ti môže pomôcť, ak máš problém s pleťou

Prajem pekný deň. Dnes sa pozrieme na novú kozmetickú značku ACNEMY. Táto španielska značka je u nás etablovaná už niekoľko mesiacov a myslím, že jej pôsobenie je dosť úspešné. Nepochybne jej pomáha k tomu i primeraná cena.

ACNEMY

Žienky s problematickou pleťou to nemajú ľahké. Zažila som, a preto viem. Denne sa skúmate v zrkadle a nachádzate nové a nové zápaly. Odrazu tam je. Nový a boľavý. Čo s ním? Ako ošetrovať pleť s akné? Problematická pleť nie je vecou mladých ľudí s hormonálnymi zmenami. Dnes s akné bojuje každý vek a obe pohlavia.

ACNEMY nie je kozmetikou, ktorá je výhradne vecou pre mladých ľudí. Na začiatok musím povedať, že kozmetika je na báze kyselín. Využíva veľmi často kyselinu salicylovú, mandľovú, glykolovú a iné. Skvelá synergia vzniká spojením s ceramidmi. Pretože tie pleť udržujú v hydratačnej rovnováhe.

Informácia, ktorý sa ti zíde a pozor na to!!!

Priveľa alkoholu síce pleť vysuší (to si niekto naozaj želá), ale na druhej strane podráždi. Pleť zbaví prirodzeného ochranného filmu, čo má za následok viac mastenia, začervenalej pleti a možného pálenia.ˇ Nerobte to!

POZRIME SA BLIŽŠIE NA PRODUKTY ZNAČKY ACNEMY

Acnemy nemá kompletnú líniu, ale skôr cielené produkty. Je pravdepodobné, že ešte pribudnú. Nateraz vás zoznámim s nasledujúcimi produktami. Acnemy neponúka zážitok, ale funkčnú starostlivosť.  Acnemy

Ak budem riešiť kozmetiku pre svoju dcéru, keď sa dostaneme do fázy prvých zmien, pôjdem do Zitcleanu. Je jemný a nevysušuje. Nemá žiadnu vôňu a je taký akoby úplne neutrálny. Obsahuje kyselinu salicylovú a veľmi oceňujem ceramidy. Táto kombinácia zaručuje protizápalový účinok s decentným vysušovaním a zhydratovanú pokožku. Koža musí byť hydratovaná bez ohľadu na to, aký má stav pleti. Je to základ zdravej pleti.

Ocenia nielen mladí ľudia, ale aj muži či ženy v neskoršom veku, so sklonom ku komedónom. Veľmi funkčný produkt.

ZITPEEL jemný peeling

Toto je zaujímavá vec. Tento peeling odporúčam naozaj pleti, ktorá je zmiešaná až mastná. S komedónmi a zápalmi. Je to typ peelingu akoby pasty, ktorá sa necháva pôsobiť celú noc. Áno, ja viem. Zaujímavé. Vyskúšala som. Pokožku som mala síce napnutú, pretože ja mám sklon ku suchšej pleti. Koža však bola po ňom krásne hladučká.

Zitpeel obsahuje kyselinu salycilovú, glykolovú, laktobiónovú a mandľovú. Všetky tieto kyseliny sa spájajú vo viacerých účinkoch. Farebné zjednotenie pleti, predchádzanie novým vyrážkam, rozjasnenie, a lepšia textúra pleti.

Acnemy Pozor! nedávame na vlhkú pleť. Snažme chvíľu po čistení počkať, aby bola pleť naozaj suchá. Niekedy sa totiž stane, že pleť zreaguje začervenaním. Stačí raz do týždňa a doporučuje sa teda celonočné pôsobenie. Na produktoch je odporúčanie ako často ich používať. Každopádne sa sledujte. Ak zacítite niečo, čo sa Vám úplne nebude zdať, tak si dajte pauzu.

ZITCONTROL denná ochrana spf50

Oceňujem, že Acnemy prišlo s dennou ochranou s vysokým spf 50. Vysvetlím prečo je to dobré. Každá pleť, ale najmä pleť s hyperpigmentáciami potrebuje ochranu proti slnku, pretože miesta po vyrážkach tmavnú a okrem toho že je tam prebiehajúce prekrvenie, majú tendenciu tmavnúť. Slnko tento fakt ešte podporuje. Ide o miesta, ktoré zostávajú dlhodobé stmavené a na tvári vytvárajú fliačky. Niekomu sa totiž akné hojí ľahko a v pohode a niekomu ťažko s jazvičkami a fliačkami. Zitcontrol

Zitcontrol je jemný krém. Nie je to vyslovene ľahké mliečko, ale nemôžem povedať, že ani ťažké. Tá textúra je úplne v poriadku. A po ochrane môžete aplikovať makeup. Používať ho môže ktokoľvek so zmiešanou a mastnou či aknóznou pleťou.

DRYZIT mlieko na lokálne vysušenie

Môj obľúbený produkt. Občas sa stane, že sa vyhádžem. Máme svoje dni atď. Dokonalá vec toto mliečko Je k tomu taká špachtlička, ktorou si sediment nanesiem a nechám uschnúť. Keď som doma, dám i cez deň. No zväčša len na noc. Podľa mňa je to vidieť, ak by ste s tým chceli ísť do práce. Obsahuje zinkové oxidy, niacinamid a kalamín na ukľudnenie.

Dryzit je dobrá poistka. Ešte som Vám nepovedala, že Acnemy si viete objednávať z eshopu Mozli, ale aj v dm-ke.

POSTZIT nočné sérum na minimalizovanie stôp po vyrážkach

Toto sérum obsahuje kyselinu glykolovú. Používajte ho opatrne a sledujte sa. Kyselina glykolová je geniálna vec na riešenie mnohých pleťových vecí. Ale závisí aj od koncentrácie aj od formulácie. Takže jeho použitie večer by malo byť bezpečné. Je to chemický exfoliant, takže vždy používame aj dennú ochranu SPF50.

AcnemyZITLESS náplaste na vyrážky

Ja teda neviem ako dokážu do mini miesta v náplasti umiestniť aktívne zložky, ale toto je vynález. Ja mám doma  niekoľko značiek práve v náplastiach. Tie kórejské mi zaberajú žiaľ najmenej. Ale to je vec zloženia. Zitless je u mňa na tom lepšie. Ale presne ako píšu v letáku, treba začať hneď ako tú vyrážku cítite. Nie vtedy, keď už je boľavý hrbol. Jednoducho čo najskôr.

Ja si dávam náplaste na noc. A keď pracujem z domu, tak ešte ráno idem s dievčatami do škôlky. Zväčša to pekne neutralizuje to červené miesto, takže je akýsi krycí manéver. Zitless je dobrá vec, keď trpíte občasnými zápalmi. V tom balíčku toho nie je veľa. Je ich tam 5 kusov, takže sa to hodí, ak sa niekam chystáte odcestovať. Nikdy neviete. Prvá pomoc je fajn.

ACNEMY TELOVÁ POMOC

Dostávam sa ku produktom, ktoré si myslím, že sú veľmi potrebné. Množstvo z vás trpí akné na dekolte, chrbte či ramenách. Sú to miesta nielen opäť u mladých ľudí, ale aj žien, ktoré už majú deti, ale stále s tým majú jednoducho problém. Muži, ktorí športujú, potia sa a ich pokožka je nečistá.

Acnemy má dva produkty na telo. ZITBACK si môžete striekať na telo, ale doporučujem pri väčších plochách z diaľky. Alebo na tampón a ošetriť.

Druhý produkt ZITBODY, je sprcháč. Je hustejší ako bežný sprcháč, a trošku ho dlhšie trvá umyť. Ale nie je to nič nepríjemné. Práveže výborná vec pre mužov, ženy, i mladých ľudí. Nemá vôňu a neobsahuje mydlo. Okrem kyseliniek je tam obsah prebiotík a postbiotík. Postbiotiká obsahujú aj peptidy, ktoré spomaľujú množenie škodlivých baktérií.

Zhrniem ešte pár bodov, ktoré si pamätajte pri pleti, ktorá je problematická:

  • pristupujte ku  pleti citlivo a nepoužívajte veci hlava-nehlava
  • navytláčajte sa!
  • dbajte na dôkladné odlíčenie a čistenie
  • používajte každý deň čistý uteráčik na pleť
  • meňte často obliečku na vankúš
  • skúste nájsť príčinu (hormonálny rozbor, intolerancie na potraviny, histamín, stres, genetika, väčšinou ide o zmes viacerých vecí)

Krásny deň

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk