6 LUXUSNÝCH RIEŠENÍ PRE VÁŠ DOKONALÝ MAKEUP

Ahojte krásky,

Súťaž Bloger roka 2017 je už dávno za mňou, a ja sa mierne hanbím, pretože som vám nepoďakovala. Za každý jeden hlas, ktorý ste mi dali. Umiestnila som sa nakoniec v prvej 10, čo je  skvelé. Môžem vám  sľúbiť a sľubujem to i sama sebe, že na tomto mojom blogu budem ešte veľa pracovať. Akonáhle nájdem viac času na riešenie jeho vzhľadu a iných technických záležitostí. Takže ešte raz pekne ďakujem a vážim si váš čas a podporu.:)
Dnes som si pre vás pripravila možno mimoriadne obľúbenú tému o makeupoch, pretože výber makeupu stále vedie v Top 3 i na mojom blogu. Lenže dnes to bude o luxusných makeupoch. Z času na čas totiž každá zatúžime kúpiť si ten značkovejší makeup ako tie bežné. Kvôli kvalite, vzhľadu a tomu výnimočnému pocitu, že práve ten, aj my máme.
Pripravila som si pre vás 6 luxusných riešení na rôzne typy pleti. Zoberieme si ich pekne po poriadku a ja myslím, že každá si tu nájde niečo, čo by sa jej mohlo hodiť. V každom prípade do komentu dajte vedieť, či ste už niečo z týchto skúšali, alebo aký je ten váš výnimočný makeup.
GUERLAIN MÉTÉORITES BABY GLOW
Tie, ktoré ma poznáte, viete, že posledné roky som líčila práve pre túto značku. V Guerlaine je viac výborných makeupov napríklad Parure Gold makeup /protivráskový/, ale i tento veľmi špeciálny rozjasňujúci typ Baby Glow. Je to výnimočný druh makeupu. Svojou textúrou, ktorá je ľahká a zároveň farbou, ktorá je doslova jemne ružová, rozjasní akúkoľvek zašednutú pleť. Z tohto makeupu sú u nás dostupné tri odtiene. Odtieň 2 Light je teda bledoružový a vhodný nielen na svetlú pleť, ale i relatívne svetlú, alebo stredne tmavú pleť, ktorá je bez farby, mdlá a potrebuje nutne oživiť. Čiže a toto je veľmi dôležité vedieť, tento makeup sa nevyberá klasicky podľa farby pleti.
Odtieň č.3 Medium je zlatisto-béžový odtieň, ktorý je vhodný pre pleť olivovú, tmavšiu, ktorá potrebuje znovu rozjasniť. A odtieň č.4 Doré je akoby trošku oranžový a je vhodný na naozaj opálenú alebo tmavú pleť. Baby glow obsahuje SPF 25, je pumpičkový a v praktickej rube. Aby bolo jasné, tento makeup nekryje typickým spôsobom. Krycia schopnosť je skôr jemná, ale on práve kryje tou svojou schopnosťou rozjasniť. To sa musí vyskúšať, aby ste to pocítili. Posledná veľmi dôležitá pripomienka. Tá vôňa… poznáte vôňu Météorites? Niečo medzi fialkami a púdrom. Nádherná, čistá, telová, absolútne nenahraditeľná vôňa. Takto voňajú všetky produkty rady Météorites.

 

 

ARMANI DESIGNER LIFT SMOOTHING FIRMING FOUNDATION
ARMANI POWER FABRIC LONGWEAR HIGH COVER FOUNDATION
 
Armani je výnimočná značka, tam sa podľa mňa nenachádza zlý makeup. Armani využíva naozaj vysoké technológie. O jednom z nich „POWER FABRIC“ som písala nedávno TU.  Dnes sa zameriam na ten druhý a to DESIGNER LIFT. V podstate je to liftingový makeup so strednou krycou schopnosťou. Výhodou tohto makeupu je, že ho nie je veľmi vidno. Má taktiež ochranný faktor 20, a povedala by som, že je vcelku univerzálny. Ja som si ho miešala s Armanim rozjasňujúcim. Najviac sa mi na ňom páčilo, že moja pleť vyzerala veľmi prirodzene. Bolo tam krytie, ale žiaden nános. Každá jedna žena, ktorá už pociťuje akúsi zrelosť:), doporučujem si ho pozrieť a vyskúšať.

 

 

MAC FACE & BODY FOUNDATION 

 

Prvý krát som sa s týmto makeupom stretla pred niekoľkými rokmi. Pamätám si, ako som zostala zarazená jeho, pre mňa veľmi zvláštnou textúrou. Akoby vodová a zároveň suchšia. Ťažko sa to popisuje. Bolo mi vtedy povedané, že sa dá vrstviť, aby som dosiahla kryciu schopnosť. Kdesi na youtube som zahliadla backstagové natáčania z prehliadok, a dosť často ho tam používali.
Je to veľmi jemný a vodový makeup absolútne prirodzeného vzhľadu. Donedávna ho predávali len vo veľkom 120ml balení, dnes ho už viete kúpiť i v klasickom malom v predajniach kozmetiky MAC v Auparku alebo inde vo svete. Ja ho napríklad veľmi rada využívam na líčenie dekoltov u neviest. Krásne zjednocuje pleť a je akoby neviditeľný. Posledná fakt dobrá vec je, že ho ponúkajú v množstve príjemných odtieňov. Povedala by som, že je vhodný snáď na všetky pleti s výnimkou veľmi mastnej, ale aj to by sa dalo riešiť podkladovou zmatňujúcou bázou.
ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR LIGHT 
A
DOUBLE WEAR MAXIMUM COVER
O týchto makeupoch som sa už zmieňovala, ale keď robím súhrn, tak nech sa tu tieto makeupy nachádzajú. Okrem toho, že v oboch makeupoch nájdete malú, ale veľmi vydarenú škálu farieb, sú oba makeupy z čeľade 🙂 Double wear. Čo to znamená? Znamená to, že tieto makeupy sú veľmi trvácne na pleti, ale rozlišujú sa textúrou a krytím. DOUBLE WEAR LIGHT je ľahšia verzia klasického extrémne krycieho a trvácneho Double wear a MAXIMUM COVER je kamufláž, ktorá sa dá použiť len lokálne alebo na celú pleť ako veľmi krycí makeup. Posledné dni, keď sa mi nechce veľmi líčiť, som ho začala používať. Na lícach mám pigmentové škvrny a len tak niekde si poprechádzam štetcom a týmto makeupom. Double wear light je vhodný na všetky typy pleti a Maximum cover takmer pre každú. Lokálne určite, ale dlhodobo s výnimkou dehydrovanej pleti.

Skúšali ste niektorý z týchto makeupov? Napíšte do komentu, akú ste mali skúsenosť. Nie je jednoduché si vybrať makeup na svoju pleť. Nech je akýkoľvek značkový, drahý či luxusný, alebo naopak lacný, nemusí byť ten pravý. Toto je mojich 6 riešení, každý z týchto makeupov dosahuje iný výsledok.

Milé krásky, pre lepšiu sledovanosť môjho blogu doporučujem stať sa sledovateľom tohto blogu. Jednoducho kliknite na nasledovatelia alebo „follow by email“. Taktiež ma veľmi potešíte ak lajknete moju stránku na facebooku, ktorú nájdete TU. Možno tam nájdete inšpiráciu.

Krásny deň

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk