HĽADÁTE UNIVERZÁLNU MATNÚ PALETKU?

Ahojte krásky,

už istú dobu chodím doma okolo mojej ešte stále novej URBAN DECAY NAKED ULTIMATE BASICS paletky. Rozmýšľam o jej zaradení do môjho kufra, ktorý už beztak praská vo švíkoch, no nemôžem si pomôcť. Táto paletka má v podstate všetky farby, ktoré sa hodia každej žene. Nalíčim s ňou úplne každého a na úplne každú príležitosť. Okrem toho má krásne bronzové balenie.  Medzi vami je množstvo takých, ktoré hľadáte úplne matnú, aleže úplne neutrálnu paletku na líčenie očí. A tak verím, že tento príspevok na blogu bude pre vás naozaj inšpiráciou do čoho investovať.
Urban Decay je americká značka, veľmi nekonvenčná, moderná, krásne farebná, nájde sa tam i konzervatívna žena i baba, ktorá miluje farebnosť. U nás je táto značka dostupná jedine v Douglas parfumériách, a tie sú zatiaľ len v bratislavskom Auparku a Eurovei.
Pozrime sa bližšie na jej odtiene….
Ceny týchto paletiek sa pohybujú niekde okolo 50,- Eur, ale keď si zoberiete, že bežne dáte za luxusnú krabičku nejakej známej značky napríklad 4-kombinácie okolo 55,- Eur, tak je to za ten počet výborná cena. Navyše pigmentácia týchto tieňov ako aj ich celková kvalita je výborná. Celosvetovo je Urban Decay veľmi populárna značka, je tam množstvo fakt dobrých produktov.
Dnes budem stručná, idem sa vrhnúť na nový príspevok a verte mi… skočte si palety Urban Decay pozrieť bližšie. Krásny deň babule:)

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk