Týchto 5 produktov treba skúsiť! Oveľa viac sa dočítate na blogu.

Ahojte dovolenkujúce krásky,

dúfam, že sa predchádzajúci blog páčil:). milujem fotky z dovoleniek, mám asi 100 fotiek stromov, skál a vlniek spredu, zozadu, z boku a podobne:) a mám tu kopec ďalších drobností, ktoré sme používali alebo používame, pretože sú jednoducho fajn.
Btw skúšali ste niečo z tých MUST HAVE produktov, o ktorých som minule písala? Pár z vás mi písalo, najmä o Armanim a Nuxe oleji. Asi si spravíme aj malinkú súťaž, ktorá, ale bude na mojej FANPAGE na Facebooku. Takže preklikajte sa:)
Táto časť blogu bude zmiešanina lacných i drahších produktov. Nebudú to len moje Must have, ale i môjho muža, resp. možno i nejaká tá rada pre vás. A niektoré vecičky budú zároveň moje objavy po náhodných prechádzkach centrom Bratislavy.

 

ČO SOM TEDA OBJAVILA V CENTRE BRATISLAVY?

 

Neviem ako vy, ale ja rada vleziem do obchodíkov, ktoré sú akokoľvek Bio, či už čo sa týka potravín alebo kozmetiky. Na prízemí hotela Kyjev som objavila nový obchodík zameraný na tieto veci s názvom Vitalis, a keď som tam už bola, tak som si povedala, prečo niečo nevyskúšať. Zaujali ma najmä olejčeky, napríklad malinový a hydratačné spreje na pleť. Vybrala som si KVETOVÚ VODU S HARMANČEKOM, pretože je leto, pleť je vystavená slnku a je citlivejšia. Harmanček totiž pleť regeneruje a upokojuje. Je to inak zo značky Dr. Feelgood a je  absolútne BIO. Bez alkoholu a ďalších konzervačných látok. Čo ma ešte zaujalo je, že kozmetika pochádza z bulharskej produkcie.

 

OVOCNÉ SPRCHÁČIKY Z DERMACOLU
Toto je najvhodnejšie obdobie na používanie týchto osviežujúcich sprcháčikov. Môj je obľúbený višnový /o tom som písala kedysi minulé leto/ a LEMON SPLASH, ktorý je citrónový a veľmi svieži. Chystám sa ešte na mandarinkový, MANDARINE SORBET a veľmi rada niekomu venujem REBARBORU A JAHODY. Na mojej fanpage, na facebooku, bude po publikovaní tohto blogu malinká súťaž na Niveu a tento sprcháčik. Ešte na záver, sú to mega balenia, 250ml, a cena je tak nízka, že sa nimi môžete oblievať. Doporučujem navštíviť špecializovanú predajňu v Auparku, alebo i klasické Dm-ká, nájdete ich na viacerých miestach.

 

PRE MŇA A PRE NEHO
BECAUSE ITS YOU a STRONGER WITH YOU

 

Objavili sa u mňa dve nové vône. Novou vôňou nikdy nepohrdnem, je to očarujúci svet, pretože ku každej vôni pridávam príbeh. Keď som pôsobila v parfumériách, každá vôňa mala pre mňa svoj svet a pripomínala mi niečo. Hnevá ma, keď sa vyrábajú vône, ktoré hovoria naprázdno. Je ich mnoho, stačí však dobrý marketing, prípadne sila brandu, a predáva sa to samo. Ale zväčša je to o ničom. Na svete sa predáva more nádherných vôní, no nie všetky sú na Slovensku. Naša klientela je už síce náročnejšia, ale predsa ešte len často prepadáva sile reklamy.

 

Toť môj výlev. Dostávam sa k pointe. Armani má neskutočnú dekoračku a pár pre mňa nenapodobiteľných voní. Sú to zvčäša staré klasiky ako Emporio white, či black, Mania, atď. Niektoré z ich vôní sú skutočne dosť komerčné. Mám tu však jednu novinku pre obe pohlavia. Pre muža i ženu, pre zaľúbený pár, aspoň tak sa vinie príbeh týchto vôní. Sú o lete, o vášnivosti, o zrelých malinách a o nekonečnej láske. BECAUSE ITS YOU mi sadla. Aj keď je to toaletka, vydrží neskutočne dlho. Je svieža a zároveň zmyselná, svojím spôsobom i ťažšia. Je to kombinácia všetkých tónov. STRONGER WITH YOU je veľmi moderná pánska vôňa. Môjmu mužovi nesadla, pretože je sladšia a korenistá zároveň. Je intenzívna a som si istá, že by sa páčila tým pánom, ktorí napríklad milujú Paco Rabanne 1 Million alebo Le male od Jean Paul Gaultiera. Dokonca by som povedala, že ho úplne kľudne môžu nosiť i ženy.
NOBLESSE FUSSION MAKEUP OD DERMACOLU

Nedávno som písala o dlhotrvácnom makeupe z Armaniho. Ak nemám chuť na krycí a trvácny makeup, zvykla som  siahnuť po tomto makeupe z Dermacolu. Vyjadrovala som sa v blogoch i o tom, že mám rada tieto kvapkové makeupy, len nesmú vysúšať. Našťastie sa tak nedeje ani v tomto prípade. Viete, ono je to akoby ste sa nalíčili, ale makeup nie je viditeľný. Na leto dokonalý výber, alebo pre niektorú, ktorá makeup až tak nemusí. Ja používam farbu Sand, čo je taký stredný béžový odtieň. Na fotke je odtien Nude, čo je naozaj svetlý béžový odtieň. Je to opäť pipetková forma, a ja mu dávam jednotku. Skvelá cena za príjemnú kvalitu.

 

NIVEA CARE
S Beiersdorfom mám občas takú milú spoluprácu. Pristal u mňa doma balíček na testovanie pre mňa a zároveň i darček pre niekoho z vás. Možno si niekto povie, že sú to lacné veci a na blog nepatria. Avšak je to len pár dní, ako mi nevesta pri líčení povedala, že je práve úplne super, že píšem i o lacnejších produktoch, že napríklad S-he laky na nechty sú mega (písala som o nich v staršom blogu TU.) Kúpili si ich jej kolegyne a dokonca mi hneď nastavila svoje ruky, že pozri, aj tento lak je S-he. 🙂
NIVEA má niečo do seba. Máme ju zafixovanú niekde hlboko ako krém, ktorý každá alebo každý aspoň raz v živote mal. Alebo čokoľvek z tejto značky. Dokonca moja babina odmietala používať celý život čokoľvek iné. Pamätám si, ako som pred 20 rokmi skúšala pracovať s Oriflamom. Babina dostala odo mňa krémik a alergia tu bola hneď. Povedala mi, že nič iné pre ňu ako Nivea neexistuje:) Takže takto to je. Je to akási kozmetická ikona. Ešte doteraz sa mi stáva, že mi niektorá klientka povie, že má tak veľmi citlivú pleť, že môže len Niveu.
Vrátim sa ku spomínaným krémom Care. Nivea vytvorila multifunčkný krém pre celú rodinu, alebo len pre ženu, ktorý sa môže použiť na hocijaké miesto na vašom tele. Môžete ho použiť na tvár, na telo, na ruky, je to krém, ktorý máte v kabelke a máte ho poruke. Má ľahkú textúru a dobre sa vstrebáva. Mne bol príjemný, a najmä má šikovné balenie. A vonia tak čisto ako to vždy vedela len Nivea. Takže ak chcete minúť len minimum, choďte do toho. Tentokrát ho totiž ponúkajú v troch rôznych baleniach. Ako 200ml za 5,49,-, 100ml za 3,69,- a najmenšie 50ml za 2,29,-Eur. Toto najmenšie balenie je rozkošné. To stredné bolo s nami i na dovolenke, pretože si ho dosť pochvaľoval môj muž na ruky i na tvár. Dôležitý a rozhodujúci fakt pre neho bol, že nie je mastný.

 

Milé dovolenkujúce krásky, na facebooku, na mojej FANPAGE, bude čoskoro súťaž o tri rôzne balenie Nivea krémikov a Dermacol sprchový gel. Zapojte sa a dajte si šancu vyhrať.

Poteším sa i každému lajku na svoju facebookovskú stránku. Ak sa moje blogy páčia, môžete môj blog i nasledovať. Ikonu nájdete na pravej strane blogu.

pravidlá súťaže nájdete TU

krásny deň 🙂

eliška

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk