5 líčidiel Your, ktoré budeš chcieť skúsiť

Ahojte baby, verím, že posledný článok o nasadzovaní Clip-in vlasov sa vám páčil natoľko, že ste začali uvažovať o tejto alternatíve.  V dnešnom článku by som vám rada predstavila kozmetiku, ktorá je na slovenskom trhu nie príliš známa hoci v nej nájdete také vychytávky, ktoré väčšina z nás potrebuje. Vybrala som 5 líčidiel Your, pre ktoré ich budete chcieť skúsiť. 5 líčidiel Your , ktoré ma prekvapili pre svoje vlastnosti

5 LÍČIDIEL Your, KTORÉ SA OPLATÍ SKÚSIŤ

Your je riešením pre jednotlivca, ale aj pre štúdiá či maskérne. Ešte nikdy som o niečom podobnom nepísala. Budem rada vašej spätnej väzbe.

Your kozmetika, líčidlá

5 líčidiel Your, pre ktoré sa oplatí dočítať článok do konca.

V tomto článku bude veľa fotografií, a preto len stručne niečo o makeupovej línii z Your. Your je nemecká kozmetika.  Presnejšie ju môžete nájsť aj ako Y/our, ale je to vec Sea (optimalizácie), takže bude lepšie len Your. Jej výzor je typický pre túto krajinu. Čierno-biely, strohý, akoby bez fantázie. Takto som sa prvý krát pozrela na produkty z tejto značky. Pôsobili na mňa nejak podobne ako „Kryolan“. Lenže ja som z tých, ktorí dávajú šancu a najmä najprv vyskúšajú a až potom hodnotia. Niečo podobné som vám písala o eshope Bioruža. Je nutné nahliadnuť „pod pokličku“, aby ste našli ten svoj „svätý grál“.

Your založila dáma menom Malu Wilz. Maskérka a vizážistka, ktorá má dnes okolo 70 rokov. Za obdivuhodné považujem skutočnosť, že ju založila niekedy okolo 60-tky. Väčšina našich občanov sa v tomto veku zberá do dôchodku a v živote už nechce nič dokázať. Malu Wilz pôsobí čiperne, nosí červený rúž, a energia z nej len tak srší. (takto nejako chcem ja pôsobiť, keď budem v tomto veku…ja sa totiž vôbec nezberám dôchodkovať:))

Your camouflage cream kamufláž

Keby ste dali do vyhľadávača meno Malu Wilz, pravdepodobne nájdete kozmetiku s týmto názvom. Je síce pravda, že kozmetika nesie jej meno, ale nepatrí jej. Neviem presne čo sa tam stalo, ale dáma menom Malu Wilz vybudovala novú značku. Značku s názvom „Y/our“, ktorú vám dnes predstavím.

Your je určená rovnako pre laikov i profesionálov. Preto na stránke Your nájdete ponuku paliet, ale i samostaných produktov. Ak ste vizážista, maskér alebo salón môžete ich pre spoluprácu kontaktovať. Kontakty nájdete na spodnej časti stránky.

Ku každému produktu, ktorý opíšem, a ktorý považujem za výnimočný, napíšem aj profesionálny tip pre kolegov z tejto brandže.

5 líčidiel Your, pre ktoré ich budeš chcieť skúsiť

Prvé líčidlo, ktoré som už dlho hľadala v tejto textúre od Your

Your makeup stick

Medzi makeupmi mám rada makeupy v tyčinke. Lenže, nie hocijaké. V tyčinkových makeupoch preferujem mastnejšiu textúru, ktorá samozrejme kryje. Je to skvelá vec, keď sa chcete rýchlo nalíčiť, alebo keď potrebujete rýchlo obnoviť makeup počas dňa. Vôbec nie je nutné tento makeup používať v hrubej vrstve. Jemnučko, v tenučkej vrstve a so štetcom alebo prstom urobí decentný makeupový efekt a zakryje nedostatky. Pričom celý zjav pôsobí akoby nenalíčene.

PROFI TIP: ak potrebujete rýchlo urobiť makeup s dokonalým krycím efektom, je toto riešenie. Či už v ponuke samostatnej makeupovej tyčinky, alebo palety. Ak potrebujete zdôrazniť partiu okolo pier s použitím plochého, ale tenšieho štetca, je tyčinka dobrým krycím riešením. Tieto tyčinky sú vyborným riešením do maskérne v televízii či už na rýchle líčenie žien alebo mužov. Dá sa využívať na kontúrovanie, a ideálnym riešením je makeup v tyčinke paleta.

5 líčidiel Your
Jedno z nich, ktoré musíš mať, ak trpíš pigmentáciami, alebo chceš zakryť niečo veľmi neželané..

Your kamufláž krém paleta swatch odtiene

Odtiene kamufláži zľava doprava: CC01,02,03,04,05,06 (moja kamufláž má číslo CC02, ale dokúpila by som si ešte 03-zelený podtón)

Pojem KAMUFLÁŽ nie je nová, a väčšina z vás vie, že tento typ makeupu sa využíva na krytie veľmi neželaných efektov, ako sú hyperpigmentácie či tetovanie. Kamufláž býva vodeodolná, veľmi sýta a pevná. Stačí z nej väčšinou menšie množstvo. Dá sa používať pod makeup, ale najmä na makeup. Môže sa miešať i so samotným makeupom. Aby sa docielil najlepší odtieň, je dobré mať viac odtieňov, ale ak sa trafíte do svojej farby, postačí vám aj jeden. Ku kamufláži potrebujete buď prsty alebo užší plochý typ štetca.

ukážka krytie kamufláže Your

PROFI TIP: doporučujem si zadovážiť celú „paleta kamufláž“ Your, pretože si tieto farby môžete vzájomne premiešavať a vmiešavať do makeupu, aby ste navolili želaný odtieň. Napríklad je v palete (samozrejme i samostatne) odtieň so zelenkavým podtónom, čo je skvelé, ak máte pokožku sfarbenú do olivova. Tiež je v palete biely odtieň, aby ste ho prípadne vmiešali do tmavšieho makeupu a niektoré miesta zakryli a prispôsobili svetlejšej pokožke.

Pre sofistikovanejší druh práce doporučujem zadováženie kovovej palety a špachtle. 

Your kamufláže paleta špachtla

5 líčidiel Your, ktoré musíte mať…v Your som objavila púder, ktorý zvodeodolní každý makeup

FIXAČNÝ PÚDER YOUR kozmetika

V poslednom čase skúmam púdre. Ich textúru, viditeľnosť na pokožke a iné efekty. Preto som musela na testovanie vziať práve tento Your fixačný púder. Totiž jeho výnimočná vlastnosť tkvie v tom, že ZVODEODOLNÍ PRAKTICKY VŠETOK MAKEUP či LÍČENIE, ktoré na tvári máte. Viete, čo to znamená? Že sa nemusíte obávať roztečeného makeupu. Ani vo fitku. Ak fungujete aj v lete a na pláži s makeupom, doporučujem SPF, makeup, fixačný púder a prípadne sprejovú spf 50-tku. (La Roche Posay), ktorú kedykoľvek cez to zľahka prestriekate. Toto doporučenie platí samozrejme pre ženy, ktoré sa na pláži veľmi neopaľujú, resp. majú tvár schovanú pod obrovským klobúkom. (proti pigmentáciam) A teda, chcú sa pred slnkom chrániť.

Púder je transparentný a pokiaľ chcete zvodeodolniť makeup, je ho potrené použiť v sýtejšej vrstve a následne zvyšok stiahnuť štetcom. Púder sa po rozotretí zjemní a spriesvitnie.

your fixačný púder

PROFI TIP: tento púder je určite MAKEUP MUST HAVE produkt.

Ak športuješ, popri tom sa potíš, alebo pláveš, je tento FIXAČNÝ PÚDER pre teba riešením. Pretože všetko, čo potrebuješ zafixovať, ním urobíš. Nielen makeup, ale i líčka, linky či tiene. Dokonca i rúž ostane chránený.

5 líčidiel  YOUR a mono líčka

Jednu z vecí, ktorú ste odo mňa chceli, aby som promovala, či poradila sú LÍČKA. Nie vždy sa nadchnem líčkami najmä kvôli odtieňom. Preferujem totiž líčka, ktoré sú farebne svieže a šťavnaté. Alebo sa jednoducho pozriem na ne, a viem, že tieto chcem mať v kufri. Zároveň viem, že je potrebné mať líčka, ktoré sú i neutrálnych odtieňov a vhodné akoby ku každému líčeniu a každej dáme.

Your lícenky, líčka

5 líčidiel YOUR – jedno znich – nádherná paleta líčok

5 líčidiel, pre ktoré budeš chcieť skúsiť Your sú i líčka. Ja mám štyri samostatné líčka z tejto kozmetiky. Vybrala som si pre mňa najpoužívanejšie odtiene do kufra. Zlákali ma krásnou matnou farbou, ktorá bola navyše „živá“.

PROFI TIP: Your má pre vizážistov možnosť zadovážiť si paletu 6 líčok, ktoré podľa mňa bohate stačia.

paleta líčok Your

líčka Your ukážka

Svetlá ružová PR01 – Ružovohnedá PR03

Čím viac sa dívam na jednoduchý dizajn značky Your tým viac sa mi páči. Minimálne líčkový dizajn je úplne minimalistický. Vo vnútri je malý šikovný štetec, ale stále to hovorím: „kúpte si vyhovujúci štetec na líčka, pretože je to 50% úspechu“.

Líčka Your PR5

PR05 – svieži jemne broskyňový odtieň, v reále je naozaj krajší

Líčka Your PR04

PR04 – teplý nádych tehly, ale nie príliš do červena

5 líčidiel Your, ktoré chceš mať doma….TAM BUDE NAISTO PATRIŤ NASLEDUJÚCI PRODUKT
OČNÁ LINKA A TENUČKÝ ŠTETEC

Nedávno som robila lajfku na očné linky na Instagrame i s návodom, ako si ju nanášať. Nájdete ju na mojom IGTV a myslím, že i na Youtube. Vtedy som ešte nemala túto linku. Dnes viem, že putuje opäť do kufra, hoci tak trochu rozmýšľam, či si ju predsa nenechám v kúpeľni.

Aj keď vyzerá ako tieň, je to tuhá čierna očná linka, ktorá sa používa navlhčeným štetcom. Tento očný štetec na linku je absolútne DOKONALÝ. Naniesť linku s ním, je perfektná aplikácia. Ja som konečne našla štetec, s ktorým som spokojná a ide to tak nejak samo.

očná linka čierna Your a štetec na linku

PROFI TIP: opäť zafixovaná linka pomocou fixačného púdru, je veľmi pevná. Ten štetec vysoko doporučujem. A ak by vám nestačila jedna čierna očná linka v tieni, na výber je i paleta troch odtieňov. (čierna, sivá a tmavohnedá)

očná linka čierna Your ukážka

Natočila som ku kozmetike YOUR video. V tomto videu som použila niektoré produkty, ktoré môžem doporučiť aj neprofesionálovi, vizážistovi, salónu či maskérni.

POZRITE SI NASLEDUJÚCE VIDEO 🙂

PRODUKTY, KTORÉ DOPORUČUJEM AJ NA PROFESIONÁLNE VYUŽITIE

  • palety tieňov – sú v studenom a teplom odtieni (viď foto), no obzvlášť ma zaujala jednoduchá paleta hnedých tieňov v matnej a perleťovej verzii. Táto paleta sa volá COLOR SET NUDE  a je to aspoň u mňa najviac využívaná vec. Pretože hnedé tiene idú každej žene, a je to proste taká Must have vec do kufra.

paleta teplých tieňov Your

Paleta studených tónov Your

Color set nude Your

Prvá paleta je používaná v prvom a videu a paleta posledná (Color set nude) v druhom videu

  • paleta stickových makeupov MAKEUP V TYČINKE, tá paleta podľa mňa nahradí množstvo makeupov v kufri. Ale záleží aj od toho, čo preferujete. Či prepáčte za výraz „preplácaný“ (navrstvený) tip makeupu, alebo jemne prepracovaný makeup, aj keď s použitím krycích makeupových tyčiniek
  • vo videu som tiež použila trojkombináciu KRÉMOVÁ FARBA NA LÍCA. Je to vysoko pigmentovaný produkt, a preto si zvoľte správny štetec. Krémové líčka sú skvelé ako multilíčidlo. Dajú a aplikovať na viečka, líčka i pery. Dajú sa miešať. Pre profesionála a najmä takého, ktorý líči často a rýchlo, sú skvelým riešením.
  • KAMUFLÁŽ KRÉM v palete, sú presne tie farby kamufláží, ktoré využijete pri krytí pigmentácií alebo tetováží. Taktiež skvelá voľba do salónov, či maskérní. (foto na začiatku článku pri kamuflážach)

sada štetcov Your

Set štetcov Your som používala i vo videu. Obsahuje úplne uspokojivú a základnú výbavu pre vizážistu.

Your má v ponuke viac produktov, ako napríklad základnú skincare radu, tekutý a jemný makeup, očné ceruzky, ceruzky na pery, lesky a rúže.  Pre baby, ktoré rady kontúrujú, i samostatné mono kontúrovacie produkty. Spoločnosť, ktorá distribuuje túto značku, ponúka niekoľko profesionálnych značiek na ošetrenie pleti do salónov a rieši kompletný servis vrátane školení. Dávno predtým, ako som sa dozvedela o Your, som podstúpila príjemné pleťové ošetrenie až v Humennom so značkou Gisele Delorme. Čo je jedna z ich salónových ponúk.

Your je kozmetika, ktorá sa vyhýba parabénom.

Aký máte dojem z Your? Je tu niečo, čo vás zaujalo? Your nie je dostupná v bežných obchodoch, preto ju nájdete len v eshope Your. Salóny, vizážisti, televízie, maskéri, divadlá, kozmetičky, či iné podobné štúdiá, kontaktujte distribúciu na tomto emaili,

5 líčidiel, ktoré som vám chcela ukázať, ktoré som si vybrala ako niečo špeciálne a fungujúce, nájdete presne v tomto článku a v priložených videách. Ak sledujte môj Instagram, sledujte moje Igtv, pretože i tam bude livestream s ukážkou. Užívajte ešte krásne leto, a nezabudnite, že ak potrebujete špeciálnu ochranu či krytie aj na slnko, v tomto článku ste našli riešenie.

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk