5 beauty produktov, ktoré nesmú chýbať v kozmetickej taštičke

5 beauty produktov, ktoré nesmú chýbať v kozmetickej taštičke.

Ahojte žienky moje,

meníte obsah svojej taštičky každý deň, alebo máte svoje top produkty, ktoré máte vždy so sebou? Dala som dokopy 5 beauty produktov, ktoré nesmú chýbať v kozmetickej taštičke. Kozmetické záležitosti, ktoré nás môžu zachrániť alebo nás nachvíľu vytrhnú z bežného sveta. S prihliadnutím na nosenie rúšok, ktoré neprajú noseniu krémových rúžov. Verím, že ich čas ešte príde:)

Istú dobu som chodievala pracovať do siete parfumérií. Naposledy som zastupovala Guerlain a cestovala viac menej po celom Slovensku. V tomto čase som vlastne svoju kozmetickú taštičku nepotrebovala. Všetko som totiž mala po ruke priamo na stojane. Okrem rúžov samozrejme.

5-beauty-produktov-ktore-nesmu-chybat-v-kozmetickej-tasticke

Pri deťoch som síce pár týchto mňamiek mala so sebou, ale akosi nikdy nebol čas ich použiť. Dnes, chodím na stretnutia s vlastnou kabelkou a malá kozmetická taštička musí byť po ruke. A keď nie taštička, tak nosím so sebou taký šikovný cushion makeup od 3LAB-u. (niekedy nabudúce sa zmienim)

Dala som dokopy pár tipov. Sú to všetko veci, ktoré nepoužívate doma, ale máte ich po ruke na „doťuknutie“ makeupu prípadne na určitú záchranu.

Je nutné so sebou nosiť štetec?

Väčšina kompaktných púdrov obsahuje labutienku alebo hubku. Pokiaľ je púder jemne zomletý (nie je ho vidno na pleti), je to úplne ok. Avšak ja doporučujem používať štetec. Niečo zatváracie, do čoho sa nedostane špina a zachová sa hygienický prístup. Ja jeden taký mám. Objavila som ho už dosť dávno, keď som na Notino hľadala štetce. Vtedy som si objednala celú tú pudrovo-ružovú taštičku spolu s piatimi štetcami. Asi ma zlomili na farbu tej taštičky.

5-beauty-produktov-ktore-nesmu-chybat-v-kozmetickej-tasticke

Notino má totiž vlastnú značku kozmetických taštičiek a štetcov. Sú vábne. Majú pekný dizajn, dnes už nezáleží úplne na tom, či sú štetiny prírodné alebo syntetické. Nedávno som objavila ich novú sadu s drevenými rúčkami. Musím povedať, že na ne dosť intenzívne myslím:). Áno, aj na tie od Scotta Barnesa. (kto nevie, americký vizážista s vlastnou nádhernou značkou makeupu a štetcov.)

Syntetické štetiny, ktoré sú jemnučké, totiž nespôsobujú alergie. To sa niekedy pri tých prírodných stávalo. Dnešné moderné umelé štetiny sú výbronej kvality.

Jedným z 5 beauty produktov, ktoré nesmú chýbať v kozmetickej taštičke je univerzálny štetec. Malý kabuki štetec je spratný a kľudne si ho hoďte do tašky. Tie štetinky sú ultra jemné. Dá sa ľahko používať na púder, bronzer a z istej časti i na líčka.

Tie, ktoré máte lesknúcu sa pleť, pre vás je púdrik v kabelke nevyhnutnosťou. Ideálne je, keď je čo najmenší a podľa možností kompaktný, nie sypký. Je to praktickejšie.

5-beauty-produktov-ktore-nesmu-chybat-v-kozmetickej-tasticke

Pýtate sa, prečo nie sypký?

Sypký púder má vždy na začiatku prelepené dierky fóliou, ktorú strhávate a buď je na tých dierkach položená labutienka alebo štetec. Stáva sa, že púder sa akoby „vyprašuje“ von. Je z toho taký malý neporiadok. Nemusí to byť samozrejme pri každom jednom púdri, ale stáva sa to.

SEXY MAMA je môj nový tip na púder zo značky the Balm. Ich balenia sú tak trochu retro, poväčšinou balené v kartónikoch alebo hliníkových obaloch. Dokonca obsahuje aj zrkadielko, ale už nemá priestor na uskladnenie hubky či štetca. Je to mini púder, ideálny do kozmetickej taštičky.

Makeup so sebou často nenosíme. Ak sa už raz ráno nalíčite, tak je vám počas dňa klasický makeup nanič. Jedine, že by ste mali niečo opäť krémové a kompaktné alebo slušný korektor, ktorým zakryjete v podstate všetko, čo sa počas dňa zmazalo.

Mám pre vás fungujúci tip za pár eur. Pupa má novinku, intenzívne krycí korektor Wonder cover. Na moje prekvapenie vôbec nevchádza do vrások okolo očí. Viem si ho kľudne predstaviť na decentné prejasnenie pod očami počas dňa, alebo zakrytie rozpadnutého makeupu v okolí pier. Totiž to, čo niekedy makeup už nerobí tak kvalitným počas dňa je práve okolie pier. Väčšinou kvôli jedeniu, ktoré makeup okolo pier veľmi nenápadne zotiera.

5-beauty-produktov-ktore-nesmu-chybat-v-kozmetickej-tasticke

Medzi ďalších 5 beauty produktov, ktoré nesmú chýbať v kozmetickej taštičke je produkt na obočie. Prečo? Obočie je totiž prvok, ktorý tvári veľa pomôže a dodáva očiam hĺbku. Aj keby ste si vôbec nenalíčili oči, obočko musí byť:).

Opäť jeden z mojich typov od Benefit cosmetics. Značka, ktorá je macher práve na obočkové produkty.

5-beauty-produktov-ktore-nesmu-chybat-v-kozmetickej-tasticke (2)

GIMME BROW+

Ich retro balenia sú neprehliadnuteľné. Ich obočkové produkty miluje celý svet. Poďme sa pozrieť teda na Gimme brow+. Strieborné balenie, ktoré vyzerá ako malá raketa, nie dlhšie ako 8 cm, sa zmestí do každej kozmetickej taštičky.

Je to tužiaci vodeodolný farebný gél s obsahom miniatúrnych chĺpkov. Dodáva obočiu nielen farbu a pevnosť, ale i určitý objem a plnosť. Ak nepotrebujete obočie zrovna dokreslovať, ale ho len dofarbiť a splnšiť, môže byť Gimme brow+ pre vás nápomocný. Okrem toho majú na výber veľké množstvo odtieňov.

Rúž či len balzam

Pre mnohé ženy je rúž základnou črtou. Niektoré baby nepoužívajú makeup, ale rúž a to najmä výrazný. Ja som zameraná dosť „nude“, a preto u mňa figurujú najmä tie svieže a ľahké veci. No nepohrdnem krásnou červenou najmä ak je to niečo také ako Lisa Eldridge.

Tip na lacný a peknučký balzamík z Catrice

V zime je používanie balzamov aj tak na prvom mieste. Ak má farbičku a je i na perách príjemný, majte ho so sebou. Catrice má kolekciu niekoľkých odtieňov. Všetky sú príjemných odtieňov a nositeľné. Vybrala som na fotku jeden z nich, v svetloružovej farbe.

Dali mu príjemný názov. Flirty rose s číslo 010.  Balenie je ekologické vo vysúvacom kartóniku. Domnievam sa, že práve tieto balzamy sú už medzi vami veľmi populárne. Majú veľmi príjemnú textúru a minimálnu olejovitú príchuť. Sheer beautyfying lip balm má uvedený obsah mandľového oleja.  Balenie je také „milunké“.

5-beauty-produktov-ktore-nesmu-chybat-v-kozmetickej-tasticke

Poslednú vec, ktorú vám ukážem a ktorá môže byť prvou pomocou, ak nechcete chodiť s pokazeným lakom na nechty, sú cestovné tampóniky od Dermacolu. Nail polish remover pads je mini krabička s 32 kusmi napustených tenkých tampónikov. Ja som dokonca len jedným odstránila lak zo všetkých nechtov.

Je totiž lepšie nemať žiaden lak na nechty, ako ozobaný a odpadnutý výzor laku na nechtoch. Za veľkú výhodu považujem mini balenie, a tiež benefit, že je to bez zápachu. V robote „na tajňáša“. Nikto nemusí vedieť, že zrovna odstraňujete lak na nechty.

Dúfam, že vám tento ľahký článok padol dnes vhod a ja ešte dávam do pozornosti jednu akciu a to každoročnú Black Friday.

Prajem vám krásny a pozitívne naladený deň:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk