4 letné vychytávky za pár eur

Ahojte krásky,

je toľko krásnych letných vychytávok, o ktorých som ešte nestihla písať…A tak sa snažím mnohé z nich ukázať aspoň v živých vysielaniach na mojej FB Fanpage alebo na mojom Instagrame, kde ste samozrejme vítané. Tieto fotky som nafotila už dávnejšie, a niektoré produkty použila v mojich youtubových tutoriáloch. 4 letné vychytávky za pár eur naozaj nezaťažia peňaženku, ale sú ľahké na používanie a najmä rozjasňia unavenú pleť.

TOTO SÚ MOJE 4 LETNÉ VYCHYTÁVKY..
IDEM VÁM POVEDAŤ AKO ICH POUŽÍVAŤ

4 letné vychytávky za pár eur

4 letné vychytávky za pár eur

CATRICE LIGHT CORRECTING SERUM PRIMER som už použila aj v jednom tutoriále. Keď si kliknete na tento link, nájdete inšpiráciu na decentný párty makeup. Milujem rozjasňovače v akejkoľvek podobe. Používať ho môžu všetky ženy bez ohraničenia veku, len pri výrazne hnedej pleti by už bol veľmi svetlý. Tento od Catrice má ľahučkú fluidnú perleťovú textúru a môžete ho používať týmto spôsobom

  • zmiešate fluidný rozjasňovač so svojím makeupom na chrbte ruky a tak nanesiete (týmto spôsobom sa stane váš makeup žiarivejším)
  • použijete ako podkladovú bázu na svoj krém a na to nanesiete makeup, pozor na to, aby ste nepoužili veľmi krycí makeup alebo priveľkú vrstvu
  • dokonca nemusíte vôbec použiť makeup, len túto bázu a svoju pleť len rozžiarite (menej je viac!)
  • bázu nanesiete prstami alebo štetcom len na určité partie (nad lícne kosti, stred nosa, nad hornú peru) na makeup alebo na „holo“

Catrice hľadajte v DM drogériách.

4 letné vychytávky za pár eur

Medzi tie najvychytenejšie letné vychytávky by som určite zaradila letnú novinku od Pupy, GOLDEN OIL. Vecička takéhoto typu nesmie chýbať v žiadnej kúpeľni. Kedysi bol problém zohnať takýto produkt, dnes sú moje najobľúbenejšie oleje z Nuxe, Guerlainu, ale objavila som i nové značky ako Eisenberg. Trblietavé oleje pribúdajú, lebo ich ženy milujú.

GOLDEN OIL od Pupy má dva odtiene. Tento na fotke, je ten svetlejší. Trblietky sú skôr decentné a vôňa pripomína dovolenku na tropickom ostrove. Vonia takou výrazne sladšou kvetinovou vôňou pripomínajúcou horúci večer niekde v exotike. Tú exotiku si kľudne pritiahnem aj sem. Tento rok dovolenka nehrozila. S dvoma mrňavými detičkami by to bolo na mašľu. Vôbec sa nesťažujem, a pravdupovediac mi to ani nechýba. Ale spomienky na exotické dovolenky zostali, a preto si pri zatvorení očí, viem veľmi dobre predstaviť, že je Golden oil súčasťou mojej výbavy k moru.

Použitie: tvár, vlasy a telo kdekoľvek. Príjemný, ľahký, nie príliš mastný olej s decentnými trblietkami.

4 letné vychytávky za pár eur

TIP NA RÝCHLE LÍČENIE OČÍ?

Opäť mrknite na môj youtubový tutoriál, je to ten istý ako na začiatku. Použila som v ňom dva z týchto krémových MARK AVON TIEŇOV. Vytvorila som s nimi také ľahké dymové líčenie, ktoré podľa mňa pristane každému. Nie je totiž dymové líčenie ako dymové líčenie..

BTW. Môžeme všetky nosiť dymové líčenie oči tzv. smoky eyes?

Odpoveď znie: ÁNO, každá jedna. ROZDIEL JE V NANÁŠANÍ FARIEB A V TECHNIKE. Tak ako je v tutoriále, stačí nám na ľahké dymové líčenie použiť dva tiene. Jeden tmavohnedý,  sivohnedý, alebo sivý (podľa farieb očí) a jeden presvetľujúci pod partiu obočia. Môžete siahnuť po ľahko perleťových alebo úplne matných. Jednoducho nanesiete celý tmavší tieň na pohyblivú partiu očného viečka a len veľmi jemne vytiahnete do oblúku. Ak máte pocit, že už aj toto je dosť, stačí len na horné viečko. Ak sa vám žiada viac, naneste tmavší odtieň aj pod dolné riasy.

KEDY JE DYMOVÉ LÍČENIE NEVHODNÉ?

Ak máte vpadnuté oči, dymové líčenie by to mohlo ešte zhoršiť. Tu je ten postup líčenia úplne iný, a niekedy v budúcnosti sa mu povenujem.

POZOR NA KRUHY POD OČAMI

V prípade kruhov pod očami zvážte použitie dobrého korektora. Ak nanesiete tmavší odtieň aj pod dolné riasy, je dôležité, aby bola táto partia prekrytá rozjasňujúcim korektorovým perom alebo jednoducho korektorom. 

Na nanášanie používajte PRSTY alebo štetec. Ja si pri krémových sama na sebe vystačím len s prstami. Pekne sa zlejú na viečku dokopy, ak použijete aj ten presvetľujúci. Celkovo medzi krémovými tieňmi mám dobré skúsenosti s Avonom, Pupou, Shiseidom, kozmetikou Trend it up a Bronx Colors. Všetky dokonale držia.  A niektoré sú i vodeodolné.

4 letné vychytávky za pár eur

AKO POUŽÍVAŤ TÚ TYRKYSOVÚ A LEVANDUĽOVÚ?

Tak isto, ako ostatné zemité tóny. Naniesť na celé viečko a použiť už len špirálu. Pri takto výrazne letných odtieňoch, sa vôbec netrápte s nejakým tieňovaním. JEDEN JE DOSŤ. TYRKYSOVÁ  je moja obľúbená farba, ale nepristane k mojim očiam, ktoré sú výrazne zelené. Aplikovala by som ju najmä ku hnedým, ale aj k modrým očiam. Ak sa niekto rozhodne používať tyrkysovú a má napríklad zelené oči ako ja, tak ju treba trochu „prebiť“ tmavohnedou ceruzkou, alebo hnedým tieňom a vytieňovať. K takýmto farebným tónom môže zaujímavo pôsobiť aj farebná maskara.

LEVANDUĽOVÁ je super k zeleným, ale aj k modrým a ku hnedým očiam. Je veľmi svetlá a studená, bez červeného pigmentu, preto by som sa nebála, že moje oči budú vyzerať červenšie. Ja osobne nemám úplne biele bielka, a preto je nutné zvažovať také odtiene, pri ktorých je cítiť, že neobsahujú červený pigment.

4 letné vychytávky za pár eur

Chceš rúž, balzam aj lesk v 1? 

Medzi letné vychytávky by som taktiež zaradila dva odtiene rúžov z rady SEXY LIPS GLOSS od Collistaru. Opäť použitý oditeň ROSA v tutoriále. Je to úplný opak dlhotrvácnych a suchých typov. Ak hľadáte výdatný mastný rúž s leskom a mliečnym efektom + vitamín E a SPF 20, ste správne. Letná vychytávka, ktorá aj chráni pery, nebýva samozrejmosťou. Nanesiete kedykoľvek a kdeľkoľvek. Aj kvôli tomu, že jedna z farieb je mliečna ružová a druhá mliečna kávová. Obe vhodné pre „nude efekt“.  S tou kávovou by som bola opatrnejšia, pretože má veľmi studený podtón. To znamená, že nechceme, aby pery vyzerali mdlo. Pravdepodobne by sa tento rúž hodil žienke s hnedými očami, hnedšou pleťou a tmavších vlasov.

4 letné vychytávky za pár eur

V budúcnosti plánujem viac fotiť seba v produktoch, o ktorých píšem. Písali ste mi, že by to bolo pre vás ešte lepšie, a keďže už disponujem lepšou technikou, dám si na tom záležať.

Skúšali ste už niečo z týchto letných vychytávok? Dajte vedieť do komentov.

Majte sa krásne a užívajte posledné horúčavy, ktoré ešte máme:)

 

 

 

 

youtube kanál

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk