Vďaka týmto očným krémom nemám takmer žiadne vrásky !

Krásny jarný deň,

za posledný rok som spotrebovala niekoľko očných krémov. Je to alfa a omega môjho ošetrenia. Bez očného krému nevychádzam a taktiež nezaspávam. Poznám kopec dievčat, žien rôzneho veku a rôznym štádiom očného okolia. A verte mi, že naozaj často pri otázke, či vôbec používajú očný krém, dostanem jednu jedinú odpoveď. Že vlastne nie, že vlastne načo aj. Ale plačú, ako ich očné okolie vyzerá. Ja viem, že kruhy a opuchy okolo očí sú výsledkom genetiky, či rôznych vnútorných záležitostí, v neposlednom rade i prebdelých nocí. Avšak čím skôr s ošetrením začíname, tým skôr vídíme i efekt. No..nikdy nie je neskoro začať.

 

Vďaka ktorým očným krémom nemám vrásky okolo očí? Aby som neklamala, tak len veľmi jemné?
 

Dva krémy od Shiseida si uchovávam veľmi dlho a prišiel čas, aby som vám o nich niečo napísala. Kto ma pozná, vie, že som približne 8 rokov pracovala s touto značkou a je to moja srdcovka. Prečo? Asi kvôli absolútne rozdielnej filozofii, textúre, vôni, dizajnu… Shiseido je totiž japonská značka, po Guerlaine druhá najstaršia na svete. Jej prednosťami je veľmi široká pleťovka, riešiaca rôzne problémy pleti, ale takým iným spôsobom. Neviem to ani presne vyjadriť, proste, sa to musí zažiť. Jediná vec, ktorá je pri Shiseide veľmi dôležitá, je presný výber kozmetiky. Pretože ich textúry sú tak bohaté, že sa niekomu môžu zdať ťažké. Ale je to len a len o správnom výbere.

 

Otestovala som a zároveň i podľahla dvom očným produktom. ULTIMUNE EYE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE  a  BIO-PERFORMANCE GLOW REVIVAL EYE TREATMENT OD SHISEIDA.
ULTIMUNE sérum okolo očí, je pokračovateľom pleťového séra, ktoré má nabudiť imunitu pleti a zvýšiť obranyschopnosť. Odstraňuje a rieši defekty pokožky v tejto oblasti a môže sa používať samostatne alebo pod očný krém. Bojuje a redukuje známky starnutia a nie je vekovo ohraničený. Textúra je ako vždy na pocit sérová alebo bohatá. Kto pozná Shiseido vie, že množstvo ich textúr je akoby medzi prstami mazľavých a na pokožke vytvára taký silný hydratačný film.

BIO-PERFORMANCE očný krém bojuje proti kruhom i opuchom okolo očí. Prekrvuje a prežiaruje pokožku. Rieši vrásky, ale celkovo by som povedala, že je to krém, ktorý dostáva očné okolie do veľkej pohody. Textúra je jemná krémová a balenie je v tube, vhodné i na cestovanie. Tuba je zakončená masážnym aplikátorom, ktorý som väčšinou nepoužívala. Som na tieto veci trochu lenivá. Krém nie je určený úplne pre mladé baby, skôr ženy, ktoré začínajú riešiť vrásky okolo očí, alebo sledujú, že už nejaké majú, ale nie je to až také zlé:)). Ťažký popis, no dúfam, že mi rozumiete.  Ak nie, kľudne do komentov.:) Shiseido zoženiete buď v sieťach Marionnaud alebo v parfumérii Douglas.

 

 

Ďaľším spotrebovaným očným krémom je krémik  ACTIVE REPAIR EYE CONTOUR CARE OD ESTHEDERMU.  Malý nenápadný 15ml krémik z tejto úžasnej francúzskej značky, ktorá je plná absolútne fungujúcich produktov. Rieši vrásky po 30-tke, obnovuje základy, ktoré fungovali v mladosti. Povedala by som, že si obnovuje spomienky na pevnosť a pružnosť pleti. Takže pleti okolo očí vracia naspäť to, na čo už zabúda. Túto zaujímavú kozmetiku, ktorá je na našom trhu už niekoľko rokov, nájdete len v lekárňach alebo na ich stránke TU.

 

 

Posledným očným balzamom, ktorý používam v tomto období je BAUME YEAUX DIVINE od L´OCCITANU. Je to mastnejší očný balzam zo slamiekovej rady bohatej textúry. Je veľmi výživný, a bojuje proti vzniknutým očným vráskam. Celkovo spevňuje očné okolie, ale nezabúda i na kruhy a opuchy okolo očí. Našťastie týmto problémom až tak netrpím, no milujem mastné textúry práve na očné partie a najmä v období, ktoré je ešte chladné. Na noc sa dá použiť hrubšie ako očná maska. Tá textúra vôbec nebráni môjmu líčeniu, väčšinou sa mi krémik vstrebe. Má svoju príjemnú slamienkovú vôňu. Ako jediný z týchto krémov je v sklenenej dózičke a je to klasické 15ml balenie. Väčšina očných krémov má balenie 15ml a takýto očný krém pri dennom rannom a večernom používaní, by vám mal vydržať cca 3 mesiace. Často stačí použiť len malé množstvo. Tento krémik od L´occitanu viete zohnať len v ich predajniach alebo na ich webe.

 

Toto sú 4 očné krémy, vďaka ktorým nemám takmer žiadne vrásky okolo očí. Očné krémy však rada striedam. Nech si pleť vezme postupne z každého čo potrebuje. Niekedy sa totiž stáva, že pri dlhšom používaní jednej značky, sa pleť akoby začne „nudiť“. Za posledný rok som spotrebovala tieto štyri, a keď sa budete po nejakom lepšom očáku obzerať, spomeňte si na môj blog ako inšpiráciu.
A keď nejaký z nich vyskúšate, alebo máte tip na nejaký skvelý protivráskový očný krém, napíšte mi to do komentu.:)
Ak sa vám moje blogy páčia, môžete ma follovovať priamo tu alebo kliknite na „Stať sa členom“.
 
 
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk