Krásne pery s ikonami od YSL

Ahojte,
nedávno som spomínala pár produktov od značky YSL. Kto niečo od nich mal, neverím, že bol sklamaný. A kto nemal, no mal by mať:)

Mám tu dve krásne ikonické produkty na pery. Prvou je rúž s vinylovým efektom a tou druhou neodolateľnou záležitosťou je multifunkčný produkt na pery i líčka.

 

VERNIS A LÉVRES VINYL CREAM CREAMY STAIN
 
402 ROUGE REMIX
Táto oveľa intenzívnejšie pigmentovaná záležitosť drží na perách výraznejšie, a akoby sa do pier vpije. Skúsila som použitie preklepaním a vytvorila si taký akoby „rozbozkávaný“ efekt, ale i nanesením pomocou aplikátora, pre výrazný vinylový výraz. Obe možnosti sú fajn, ale pre niekoho, kto sa bojí červeného rúža, ale túži po ňom, je tento typ rúžu veľmi praktický. Nenanáša taký ten úplne drasticko intenzívny efekt, ale pôsobí relatívne prirodzene. A v konečnom dôsledku sa dá použiť aplikátorom len tak do stredu pier a dať perám prirodzene červený tón.

Vôňa je ľahko ovocná a príjemná.

 

KISS & BLUSH LEVRES & JOUES COULEUR ECLAT MAT 
LIPS & CHEEKS SOFT MATTE COLOUR
č. 2 ROSE FRIVOLE

 

Tento milučký kozmetický produkt je vhodný pre každú, ktorá miluje prirodzený akoby preklepaný vzhľad pier. Na dotyk je textúra veľmi jemná až penová. Práve preto sa s ňou dobre pracuje na líčkach. Je ideálny na používanie pomocou prstov, hoci obsahuje typický a perfektný Ysl aplikátor. Táto farba sa volá „Rozkošná ružová“ alebo možno i povedať „Frivolná ružová“. Ako vidíte na fotke je to taká relatívne sladká ružová, no práve v odtieni, ktorý je vhodný na mnohé baby.
Kto si chcete trošku viac oživiť vzhľad najmä v tomto jarnom období, tak je táto farba úplne trendová. Inak vedeli ste, že kto nosí ružovú farbu na perách, je akoby permanentne zamilovaný?:)

Na perách pôsobí prirodzene, a veľmi príjemne drží. Okrem toho je tento rúžik matný. Vôňa je decentná a príjemná. Taká typická „yvsanlorenovská“.

 

TIP!!!
 Musím však upozorniť a to skôr ako vizážistka, že tento typ líčiek nie je úplne vhodný pre mastnejšie typy pletí resp. pre mastné líca. Z jedného jednoduchého dôvodu. Nevydržia tam. Pre takúto pleť sú vždy vhodnejšie suché produkty.
 
Yves Saint Laurent kozmetika má ako jedna z mnohých pre mňa tie najočarujúcejšie produkty. Mnohé z nich sú dokonalo fungujúce. Tak občas, keď pôjdete okolo Marionnaud parfumérií, zájdite a pozrite sa na ne.
Ak sa vám moje blogy páči, followujte môj blog:) krásny deň
eliška
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk