Nielen suché šampóny sú tvojou kamoškou

Krásny deň všetkým,

pár mesiacov dozadu som robila dobrú anketu na Instagrame. Pýtala som sa žien, bez akých produktov nemôžu existovať. Obzvlášť sa to týkalo žien na materskej, pretože toto je osobitná kapitola, ktorá je tak trošku znevýhodnená. Dala som dokopy skutočne len pár drobných a dostupných vecičiek. Suché šampóny boli aj tak na prvom mieste:).

SÚ SUCHÉ ŠAMPÓNY TVOJOU JEDINOU KAMOŠKOU?

Nieee, ale prvé týždne po narodení bábätka sú tak náročné, že suché šampóny sú pre svoje jednoduché používanie, žiadúce. Tu nejde o to, že by sa nenašiel čas na umytie vlasov. Skôr ide o to, že sa maminky cítia takpovedic „vyfľusnuté“. Chýba energia, chuť, a nočné ponocovanie tomu fakt nepomôže. Ak som niekedy niekomu povedala, „to nemyslíš vážne, že chodíš s mastnými vlasmi“, tak sa verejne ospravedlňujem. Aj za všetky tzv. nevyžiadané rady.

Prosím vás, neraďte, keď ste nezažili. Čo môžete urobiť, je načúvať, pohladkať a doniesť niečo pekné, čo poteší:). Napríklad ten suchý šampón:)) alebo niečo iné z ďalších tipov.

suché šampóny Batisté

TAKŽE KTORÉ SUCHÉ ŠAMPÓNY?

Za poslednú dobu som vyskúšala najmä značku Batiste Fragrance Cherry pre všetky typy vlasov. O značke som počula už dávno, aj ste mi ju poradili. Kúpila som si ešte takú malú cestovateľskú verziu, len teda neviem kam by som ju teraz použila:).  Tá menšia verzia je s vôňou Tropical, a čo je skvelé, je to len 50ml.

Tento článok nie je primárne určený len ženám na materskej. Je určený ženám, ktoré potrebujú dobré a rýchle tipy.

Ešte k suchému šampónu. Nemám mu čo vytknúť. Funguje podľa mňa slušne, krásne vonia, a to mi vyhovuje. Momentálne mám Niveu s hnedým nádychom. Je fajn, aj vlasy odmastí, čo však zanechá, je skutočne úplný matný film v hnedej farbe.

suché šampóny

Môj druhý typ považujem za super vecičku do kabelky či prebaľovacej tašky. Ak sa už teda rozhodnete, že sa zíde trochu makeupu, ktorý si navyše viete dovoliť i z materskej, skúste Niveu.  Tento makeupík s názvom Hyaluron Cellular Filler ma v dobrom prekvapil. Dobrá textúra, pekná farba i fajn dizajn. Zrkadielko a hubka je samozrejmosť.  Nečakajte samozrejme vysokú kryciu schopnosť. Ani ju nepotrebujete. Takýto chushion je ideálny na celú pleť. Ak nemáte kruhy pod očami ako dve tmavé jamky, aplikujte ho i okolo očí. Proste nepotrebujete x vecí. Stačí jeden takýto cushion makeup a trochu farbičky na líčka. K tomu sa dostanem za chvíľku.

Odtieň na fotke je č.2. Pôsobí ako svetlý odtieň, ale je to taká jemná opálená farba do zlatista. Doplním, že vôňa je krásne niveovská.

suché šampóny

Jedny z najkrajších krémových líčok, ktoré som kedy mala

A som opäť pri Dermacole. Asi len raz som vám ich ukázala aj to na Instagrame. Tyčinkové Dermacolky. A práve jedna farba z nich je úžasná. Pretože je to taká príjemná krémovo-bronzová farbička, ktorá sa hodí mnohým z vás. Na niekom je vidieť viac, pretože má pravdepodobne svetlú pleť. A na niekom sa správa ako highliter, pretože má tmavšiu pleť.

Blush & Glow tak sa volajú tieto lesklé tyčinkové líčka. V podstate sa dajú využívať multifunkčne, a to nielen na líčka, ale i na očné viečka. Konkrétne práve tento môj odtieň je veľmi vydarený. Ostatné odtiene sú také klasické šťavnaté, a sú krásne najmä v lete. Tento krásny odtieň je číslo 7.

suché šampóny

Ako na to?

Krémových líčok sa už báť nemusíte. Myslím, že okolo nich sa už hodne veľa popísalo. Buď si vystačíte s prstami alebo pomôžete menším a okrúhlym štetcom. Usmejte sa a tam, kde sa vydulo líčko, si spravte malý krúžok. Ten poklepte prstami, aby sa zjemnili prechody.

SUCHÉ ŠAMPÓNY ANI MAKEUP DO KOČÍKA NEPOTREBUJETE

ALE… POTREBUJETE ANTIBAKTERIÁLNY GEL 

MÁM PRE VÁS TIP

Asi ich nebude nikdy dosť. Prišla doba, že antibakteriálny gél bude súčasťou v autách, kočíkoch, kabelkách. Bude všade. Keď dám sebe i deťom, míňa sa. Preto som sa potešila novinkám z Dermacolu. Vyrobili malú sadu antibakteriálnych produktov vrátane mydla. Kozmetika ako veda už bude mať vo svojich príručkách i antibakteriálny gél.

antibakteriálny gél Dermacol

Obsahuje 70% alkoholu. Bola som zvedavá ako vonia. Tak som sa nadýchla…fuha alkohol tam teda naozaj je. Ale o chvíľku sa objaví príjemná vôňa papáje. A je to 200ml balenie, čo je veľmi fajn.

TAKMER VŠETKY POTREBUJEME KÁVU. NIELEN SUCHÉ ŠAMPÓNY A MAKEUP.

Ako makeup bloger, vizážistka  a mama k tomu poviem len jedno. Káva hocikedy i hocikde. Povedala by som, že jedna je málo. A tri sú akurát. Ak ma pozvete na kávu a k tomu prihodíte i koláčik, som vaša:). Keďže momentálne bikujem, pre kondíciu, a aby som sa zmestila do svojich odložených vecí, bude stačiť dobré väčšie presso. Tie malé sú horké a človek nemá čas si to ani nevychutnať.

suché šampóny

KU KÁVE JE DOBRÁ KNIHA

Knihy sú pre mňa dôležité, ale takmer ich nečítam. Niežeby som nechcela. Jednu, ktorú už fakt musím dať je „Päť jazykov lásky pre deti.“ Keď som sa začala venovať svojmu blogu a sociálnym sieťam, vzala som si týmto spôsobom jediné voľno, ktoré som mala. Ak vládzete aj pri malých deťoch čítať, napríklad, keď spia, robte to! Ak deti nemáte, čítajte!

Idem proti sebe, však máte pozerať moje lajfky a nahraté videá na Instagrame a Facebooku. Ale je fakt, že to chce aj iný typ literatúry. Akýkoľvek, ktorý vás urobí spokojnejšími a šťastnejšími.

Som v závere tohto ľahkého čítania s pár fajn tipmi pre matky i nematky. A nabudúce si dáme trošku odbornejší článok na tému „Double cleansingu“, či po lopate povedané dôkladného čistenia pleti.

Krásny deň

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk