Najkrajšie tieňové palety z Makeup Revolution

Ahojte krásky,

dnes nebude reč len o paletách. Aj keď Makeup Revolution ich chrlí jednu za druhou. Dosť často v spolupráci s populárnymi blogermi po celom svete. Táto londýnska makeupová značka pomaly a isto vstupuje i do vôd „skincarových“.  Oplatí sa vyskúsať pár tipov, ktoré vám v tomto článku predstavím, aj keď doma by sa našlo pár ďalších vychytávok.

POZNÁŠ UŽ MAKEUP REVOLUTION ?

Možno ste túto značku zachytili v DM-kách, alebo na notino. Drogérie nemajú plný sortiment, o dosť viac nájdete práve v eshopoch. Makeup Revolution je londýnska značka, ktorej filozofiou je doniesť takú kozmetiku, ktorá bude kvalitná, dostupná pre každého a neskutočne flexibilná. V podstate chrlia tie novinky neuveriteľnou rýchlosťou.

makeup-revolution paleta

Rozdelujú sa na cca 6 línií. Preto v nich nájdete napríklad i také hihgliterové srdiečka, alebo skincare líniu. Makeup Revolution som prvý krát spoznala v Londýne v bežnej drogérke. Bolo to asi pred 5 rokmi, a kúpila som si jeden výdatný rozjasňovač, vodeodolnú bázu pod očné tiene a srdiečkové líčka. Balenie rozjasňovača sa mi síce rýchlejšie rozpadlo, ale cena – pomer – kvalita je v tejto značke úplne v poriadku. Za posledné 3 roky nastala aj v tejto sfére zmena a produkty sú „premakanejšie“.

NAJKRAJŠIE PALETY Z MAKEUP REVOLUTION

Občas sa ma pýtate na lacné a dobré palety. Mnohé začínate líčiť, alebo len jednoducho milujete farby a chcete mať dobre pigmentovanú paletu. A vtedy je Makeup Revolution skvelé riešenie. Pretože sú naozaj výdatne pigmentované. Na výber máte tak široký výber paliet  a za tak nízku cenu, že si ich kľudne kúpite viac a nezabolí to. Na mojich fotkách sú len 3 z mnohých. Obzvlášť sa mi páči Roxxsaurus paletka očných tieňov. Tú som zaradila i do svojho kufra. Vo vnútri je len zrkadlo, čo úplne stačí. U tejto značky sa dajú vybrať i vhodné štetce, preto už žiadne drobné aplikátory. Tie sú totiž väčšinou nafunkčné a strácajú sa.

Kedysi som takto skúsila lacný Sleek. Boli to neuveriteľné prašné tiene. Nedalo sa tým líčiť. Totiž, ak sa vám tiene prášia, tak nepomôže ani báza pod očné tiene.

makeup revolution očná paleta Roxxsaurus

Som maniak na makeupy. Milujem sa s nimi „hrať“, miešať a hľadať tie naj naj textúry. Pred rokom som skúsila ich makeup Conceal & Define. Bol dosť hutný, trvácny a pre mňa nie dosť dobrý. Čo je ovšem pochopiteľné, pretože je vhodnejší pre mastnú pleť a tú ja nemám. Objavila som však úžasný hydratačný a dosť krycí makeup. Nedávno ho mali ako novinku, a veru nesklamal. Volá sa Conceal & Hydrate, a už nie je so špachtlou, ako ten suchší. Je v pumpičke. Conceal & Hydrate makeup je výrazne hydratačný, ale aj krycí. Pôsobí pri nanášaní bohato a vy cítite tú hydratačnú textúru.

Doporučila by som ho všetkým ženám, pre ktoré je dôležité, aby makeup pôsobil akoby plnšie, bol dosť krycí, ale nevysušoval. Určite ho nedoporučujem ženám, ktoré majú radi minimalizmus i v type makeupu.

Mám si kúpiť aj niečo iné z Makeup Revolution? 

Absolútnou náhradou za ikonický Touche eclat od Yves Saint Laurent je zo sady Revolution Pro. Jeho plný názov je pekne dlhý „Brightening and Tightening Under Eye Concealing“. Môj odtieň je Almond, ale úplne v pohode by ho zniesla i svetlejšia pleť ako je tá moja. Vo svete sa považuje za skutočne lacnú a mimoriadne dobrú náhradu za Ysl. No nikdy sa nestane, že by sa Ysl predával menej. To je proste YSL Touche eclat. Poznajú ho takmer všetky ženy na svete, a minimálne ho každá mala aspoň raz.

Teraz mi došlo, že možno nie každý vie o čom hovorím. Takže…hovorím o korektori verzus rozjasňovači. Presne tak ako Ysl Touche eclat, i Makeup Revolution má produkt, ktorý dokáže mazať stopy únavy a to jedným ťahom štetca a perfektnej ľahkej textúry. Navyše hydratačnej. Žiadna suchotinka. Brightining and tightening Under eye concelaer je korektor a rozjasňovač v jednom za pár eur.

Ak chcete vedieť viac o tom, ako a kam s ním, tak na mojom blogu nájdete viac článkov na túto tému. Stačí si hodiť do lupy „rozjasňovač“ či „korektor“ alebo možno  „highliter“. Pri tom hľadaní isto naďabíte na nejaký inšpiratívny článok.

Ukážem vám ešte pár chutných paliet. V konečnom dôsledku je to fakt pekný darček pre niekoho, kto sa miluje líčiť. Možno čítajú tieto riadky i maminky, ktoré už majú väčšie dcéry.  Tento článok možno nie je úplne odborný ako moje ostatné články. Je skôr taký odľahčujúci a inšpiratívny. Je toho naozaj veľa, o čom by som chcela písať. Ale vedzte, že ten najbližší článok už bude naozaj o vitamíne C.

 Re-Loaded Marvellous Mattes

Na tejto fotke je paleta 15 tieňov úplne matnej textúry. Volá sa Re-Loaded Marvellous Mattes. Je bez zrkadla a majú ju radi vizážisti.

Ešte jeden tip na krásnu paletu: Creative Vol 1 – kombinácia matných i perleťových farieb

Makeup Revolion Creative Vol 1 paleta

Dovolím si tvrdiť, že ak aj očné tiene nepoužívate, tak by ste ju chceli vlastniť, a len tak sa kochať. Od Makeup Revolution mám ešte jeden obľúbený makeup, paletu Golden Sugar Rose Gold a tekutý rozjasňovač, ktorý vyzerá skvele zmiešaný s makeupom.

Určtite vám niečo v budúcnosti ešte ukážem. Máte aj vy niečo z Makeup Revolution? Dajte vedieť do komentov. Ľahké čítanie na dnešný deň máte za sebou. Najbližšie si dáme niečo výdatné.

Krásny deň:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk