Jedna krásna nevesta a jej premena

Popri mojich mamičkovských povinnostiach som si povedala, že je čas vyskúšať, či už zvládnem urobiť nevestu. A tak ku mne zavítala moja kamarátka, ktorá sa nedávno vydávala, a ja som použila produkty, ktoré sú otestované, a o ktorých budem písať. Zároveň ich tu uvidíte na fotke.
Všetky produkty, ktoré sú zvýraznené, sú novo testované záležitosti a trošku nižšie sú v príspevku opísané podrobnejšie.

Podklad pod makeup:  Ekologická emulzia od Sisley (príspevok
Vyhladzujúca a zmatňujúca báza od PAESE (novinka) 

Makeup:                      Sun protection makeup Shiseido – vodeodolný makeup
Tip!                              Skombinovala som ho pre ľahšie vyzerajúci efekt
s makeupom od MACu
Korektory:                   Zoeva Concealer Spectrum palette
Kontúrovanie:             Zoeva Contour spectrum palette
Obočie:                         Dermacol – Powder eyebrow shadow č. 3
Gosh Brow sculpting fibre gel Chestnut
Báza pod očné tiene:   Dermacol (o bázach bolo písane TU)
Očné tiene:                   Zoeva paleta Taupe
Maskara:                      Dermacol Mega Lashes Waterproof čierna
Tekutá očná linka:       Gosh Intensive Eyeliner
Líčka:                           Pink spectrum rouge palette 020
Pery:                             Chanel

 

NOVINKY, O KTORÝCH MUSÍTE VEDIEŤ
PAESE

Pease je kozmetika pochádzajúca z Poľska,  kvalitatívne a cenovo niekde okolo značky Pupa. Prvý raz som reklamu zhliadla na bilborde vo Vrakuni a tak som rada, že môžem testovať niektoré z ich produktov. Okrem iného je to značka, ktorá si dosť potrpí na tím ľudí, ktorí s ňou pracujú. Zatiaľ som pre vás vytestovala použitú vyhladzujúcu bázu pod makeup s vitamínom E. Pease ich má niekoľko v ponuke i na zmatnenie a pod. Čoskoro budem písať o ďalších produktoch z tejto sympatickej značky.
Viac produktov nájdete na ich webke paese.sk.

 

ZOEAVA CONCEALER SPECTRUM PALETTE A CONTOUR SPECTRUM PALETTE
Vždy, keď Zoeva niečo doniesie nové na svoje stránky, musím to vyskúšať. Mám veľmi rada túto kozmetiku a ich štetce sú vynikajúce. Momentálne majú v ponuke presne tie produkty, ktoré sú populárne, ako je kontúrovacia paleta a paleta korektorov. Paletka korektorov obsahuje všetky potrebné odtiene, na krytie kruhov pod očami a nežiadúce defekty na pleti. Je tam na miešanie biely odtieň, alebo ako podkladový korektor, rôzne druhy béžových odtieňov, ružový i žltkastý tón., ktoré rada používam pri líčení klientok. Druhá paleta na kontúrovanie mi nahradila terakotový púder, ktorým som zvykla kontúrovať tvár a taktiež obsahuje rozjasňovač neutrálnej farby a púder, vhodný i na prepudrovanie celej pleti.
Tieto nové produkty nájdete Tu- korektory a Tu-kontúrovanie.

 

DERMACOL POWDER EYEBROW SHADOW
DERMACOL MEGA LASHES WATERPROOF
GOSH BROW SCULPTING FIBRE GEL
 
DERMACOL Powder eyebrow shadow č.3 – toto je vcelku šikovná vecička na vyfarbenie očobia. Doteraz som sa stretla s podobným aplikátorom len pri tieňoch od kozmetiky Artdeco. To znamená, že v hornej časti, teda vo vrchnáčiku je vlisovaný matný tieň na obočie a tá palička, to je hotový zašpicatený aplikátor na nanašanie. Dôležitá vec je, že tieto tieniky na obočko sú vodeodolné. Na výber sú tri odtiene a nájdete ich TU.
DERMACOL MEGA LASHES WATERPROOF – tento typ maskary mám aj v klasickej verzii. Mám ju v makeupovom kufri a musím povedať, že pre výdatnejší objem je ideálna. Používam ju momentálne pre všetky dámy, kde potrebujem dosiahnuť vodeodolný efekt. Túto maskarku nájdete TU.
GOSH BROW SCULPTING GEL Chestnut – viete, že mám veľmi rada prirodzene vyzerajúce obočia, a nie som veľmi zástanca takých tých instagramových mega obočí. Niektomu to pristane, no vo väčšine prípadov je nutné rešpektovať tvár i tvar samotného obočia. Toto je jeden z produktov, ktorý je výborný na domáce použitie. Ide o kefku s farbou a jemnými chĺpkami, ktorými si dokážete prifarbiť a zafixovať obočko. Na výber je ešte jeden svetlejší odtieň. Gosh nájdete vo všetkých Fann parfumériách.
GOSH INTENSIVE EYELINER
Nevesta si želala čistý typ líčenia s jemnými tieňmi, prirodzeným obočím a čiernou tekutou linkou. Vybrala som si fixovú Goshku, pretože hrot tejto linky nie je úplne pevný. Mne sa s ostrým a pevným hrotom nerobí veľmi dobre, dávam prednosť štetcu alebo takémuto typu aplikátora.

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk