Glow obsession, Pupa si vie získať zákazníka

Ahojte žienky,

netradične som tu opäť s témou rozjasňovačov :). Ak ste čítali predošlý článok , tak viete, že som sa venovala rozjasňovačom od A po Z. Dnes som vám chcela ukázať novinky zo sveta kozmetiky Pupa, s názvom Glow obsession, v preklade niečo ako „obsesia rozjasňovačmi“. Toto sú tak vydarené a krásne produkty, ktoré musíte vidieť, či už rozjasňovače používate alebo nie. Aj keď v prvom článku to spomínam. Rozjasniť sa vieme a môžeme všetky, aj keď máme napríklad 40+. Tak si prečítajte článok do konca a napíšte či sa vám „Glow obsession“ páči tak ako mne, alebo dokonca či ste túto kolekciu už videli naživo.

GLOW OBSESSION PUPA, trpíte touto obsesiou aj vy?

Obsesia rozjasňovačmi je podľa mňa záležitosť genetiky:) Rodíme sa ako straky (už som to spomínala v prvom článku o rozjasňovačoch), a túžba vlastniť trblietavé veci v nás rastie už od narodenia. Ak súhlasíte, kľudne tento článok zazdieľajte, na to sú dolu tie ikonky. Neviem, či je nutné sa venovať dnešnej téme tak podrobne ako  v minulom článku , ale pokochajte sa fotkami, ktoré som urobila na mojom toaletnom stolíku  a posúďte samé, či nestoja za hriech. Btw. drobná reklama, ten toaletný stolík by mala mať každá žena, pretože je top, a všetky stolíky pohromade nájdete na FAVI.

Okrem toho, ak ste sa už stretli s kozmetikou od speváčky Rihanny, ktorá sa volá Fenty beauty, tak mne dizajn highliterov z Pupy, tak nejako pripomína práve túto novinku vo svete krásy. Jednoduchý, nadčasový, len s jedným výrazným prvkom.

Glow obsession, Pupa si vie získať zákazníka

Glow obsession obsahuje tri rôzne druhy highliterov. Púdrový typ  s dokonalou štruktúrou a pravdepodobne najobľúbenejší, krémový typ v tyčinke, ktorý má podľa mňa zamatovú konzistenciu, a tekutý typ s pipetou, s ktorým viete dosiahnuť veľmi silný efekt ligotania. Z toho tekutého mám len č. 3,ktorý je zlatý tak ako aj ostatné trojky. Nižšie nájdete ďalšie podrobnejšie fotky, ale musíte uznať, že sú krásne. Možno sa už budem opakovať, ale roky pôsobenia pre selektívne značky, spôsobia, že nič iné akoby lacnejšie neriešite. Až vďaka blogu objavujem kvalitu produktov za pár eur, a som za to, že by sme si vedeli vybrať a využiť to najlepšie, čo máme k dispozícii. A pokiaľ produkt spĺňa kritériá, ktoré každý subjektívne považujeme za dôležité, tak značka nehrá rolu. Samozrejme existujú ikonické známe makeupové hviezdy, ktoré sú „Must have“, a vďaka ktorým sa cítime akosi sebavedomejšie, ale toto je iná a veľmi zaujímavá téma, o ktorej budem premýšľať.

TEKUTÝ HIGHLITER GLOW OBSESSION PUPA č.3

Je vážne nádherný a naozaj veľmi výrazný. Malú kvapku viete rozotrieť do úplne jemného vzhľadu, ale naniesť aj toľko, aby to bolo vidieť na najsilnejších svetlách. Mám len tento odtieň, ale veľmi premýšľam aj o č.2, ktoré je tak, ako aj tie ostatné dvojky, tak trošku broskyňovo-zlaté.

Pre vizážistu je to „MUST HAVE“ produkt do kufríka. Nanášanie je s pipetou, čo je pre mňa bezpečné. Viem si ho predstaviť  zmiešať s makeupom, naniesť na dekolt alebo do konca pri fotení na celú tvár či telo. Tento efekt musí byť na fotkách dokonalý.

Glow obsession, Pupa si vie získať zákazníka

Glow obsession, Pupa si vie získať zákazníka

GLOW OBSESSION PUPA STICK HIGHLITER

Ja chápem, že sa rozjasňovačov v tyčinkách bojíte. Máte pocit tak ako pri tekutom, že vám to nepôjde rozotrieť, alebo že nanášanie prstami nie je vaša parketa. Prekonajte tento strach, pretože je to naozaj jednoduché. A nehovorím to preto, že som vizážistka, ale preto, že je na škodu ak prídete o dokonalý produkt.

Jedna vec, čo ma veľmi milo prekvapila, je priam zamatová textúra. S jemnulinkou sieťou drobných rozjasňujúcich perličiek. Prikladám fotku. Bude sa vám krásne nanášať na lícne kosti, ale aj ako očný krémový tieň, či na dekolt. Na výber sú tri odtiene, takmer rovnaké ako sú v púdrovej či tekutej verzii.

Glow obsession, Pupa si vie získať zákazníka

GLOW OBSESSION PUPA COMPACT HIGHLITER

Pravdepodobne bude najpredávanejší, pretože je to jednoduchá púdrová verzia. Dizajnovo sa Pupa pohrala, pretože povrch púdra je zvlnený a je v ňom nápis „glow“. Za cenu okolo 15,-Eur je to dokonca i prekrásny darček, a ja keby som dostala všetky tri previazané mašličkou, asi sa pod vianočným stromčekom roztopím. Pretože balenie je veľmi vkusné, ale nápadité krabičkou. Kvalita skvelá.

Glow obsession, Pupa si vie získať zákazníka

Ja som sa osobne zaľúbila do stredného odtieňa, ktorý nie je striebristý ako č.1 ani zlatý ako č.3. Má zaujímavú hoci jemnú farbu broskyne so zlatým nádychom, a taký ešte nemám:).

Dúfam, že tento článok vydám ešte dnes večer a možno niekomu urobím radosť a vyriešim posledné drobné darčeky. Moje články čítajú väčšinou ženy, a preto baby, ak vám chýba darček pre kamošku, inšpirujte sa. Ja neverím, že nepoteší. Nezabudnite, že Pupa má svoj WEB , a zrovna na tejto adrese sú momentálne i zľavy na túto novú líniu.

Glow obsession od Pupa značky si ma kompletne získala. Pupa to jednoducho v poslednom čase so zákazníkom vie. Nemôžeme jej uprieť dokonalého dizajnéra. Vcelku rada by som nahliadla aj do týchto komnát. Keď som pracovala pre Guerlain, vedela som, kto stojí za dizajnom guerlainovských skvostov, ktoré keď raz zbadáte, tak sa dostanú na váš Wishlist:). To už máte ďalšiu inšpiráciu. A preto sledujte i môj INSTAGRAM, pretože tam je inšpirácie viac než dosť.

Krásny deň a užívajte si tento predvianočný čas.

 

 

 

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk