Estée Lauder novinky !!!

Tie, ktoré čítate tieto riadky, možno viete, že som sa stala mamou. Zvykám si, a nie je to pre mňa jednoduché. Žila som veľmi intenzívny pracovný život, neustále v aute, medzi nevestami a klientkami či foteniami. No a skočila som rovnými nohami do niečoho neznámeho, a učím sa opäť novým veciam. Ťažšie si hľadám čas na písanie o veciach, ktoré vás i mňa nadchýňajú, ale mienim v tom vytrvať a tešiť sa z môjho kozmetického blogu. Tak, keď to nebude raz do týždňa, ale trebárs raz za dva týždne, vedzte, že pracujem na ďalšom kozmetickom príspevku. len mi to dlhšie trvá. 🙂
 
Estée Lauder je pojem. V kozmetickom priemysle bola priekopníkom ku vzniku kvalitnej kozmetiky. Prvé krémiky miešala v kuchyni a predávala ich len tak medzi známymi. A dopracovala to ku kozmetickému gigantu. V jej šľapajach pokračuje i jej vnučka a buduje impérium i svojou vlastnou dizajnovou líniou, ktorá je priam hriešna:) skúste kuknú na stránke Estée Lauder.
V tejto časti blogu to bude skôr o predstavení noviniek z dekoratívnej rady Estée Lauder a to najnovšie, farby na líčka a tiež absolútna novinky hydratačný mist na pleť.
Jednoznačne príjemná novinka je hydratačný sprej Set + Refresh Perfecting Makeup Mist, ktorý je napustený kofeínom a elektrolytmi.  To zabezpečí okamžité povzbudenie a rozjasnenie. Flaštička je umelohmotná s výborným rozprašovačom a môžete ju používať na nenalíčenú pleť a taktiež i na pleť s makeupom.
Okrem týchto vlastností je sprej prevoňaný vôňou zelenej mandarínky, grapefruitu, pomaranča a kvetových tónov frézie. Vôňa nie je vôbec rušivá. Balenie je 116ml a cena tohto spreju je 33,-Eur.
Čo všetko hydratačným sprejom dosiahnete:

 

  1. okamžitú hydratáciu
  2. odstránenie suchého púdrového vzhľadu
  3. fixáciu makeupu
  4. na vlhko v spojení s tieňmi lepšiu trvácnosť a intenzitu tieňov
  5. rozjasnenie a upokojenie pleti
Elektric Pink 
Sýta sladká ružová, dosť trendová farba, pre baby, ktoré dávajú prednosť ľahkej výstrednosti. Estée Lauder nie je celkovo extravagatná značka, skôr je to dobrá klasika a sem-tam niečo iné farebnejšie.
Každá kazetka obsahuje upozornenie, aby sa s kazetkou manipulovalo opatrne. Pribalený je štetec do kabelky, ale na domáce používanie doporučujem používať štetec určený na líčka s dlhšou rúčkou. Bude sa vám s ním lepšie pracovať. Tieto ružové líčka by som odporučila i blondýnkam so svetlou pleťou i tmavým babám, ktoré ľúbia trochu sladkého na líčkach.
Lover´s blush
Táto paletka je hnedej farby s ľahkým bronzovým nádychom. Obsahuje drobnú perleť, ktorá, ale na pleti nie je nejako výnimočne vidieť. Skôr len jemné rozžiarenie. Hodí sa prakticky každej žene, možno s výnimkou veľmi bledej a ružovej pleti. Kazetky obsahujú klasicky zrkadielko a balenie je jednoduché a elegantné. Čierna kazetka so zlatým lemovaním.
Pink Palette
Táto kazetka je luxusná a pre mňa najkrajšia. Asi preto, že milujem rozjasňovače a táto paletka takým produktom je. Farba na líčka sa delí na tri rozdielne tóny. Zlatobéžovú, ružovo-broskyňovú a staroružovú. Po zmiešaní dostanete odtieň, ktorý ide jednoducho každej z nás. Okrem iného obsahuje kopec rozjasňujúcich čiastočiek. Škoda, že na fotke nie je tie ligotavé čiastočky vidieť. Ak budete mať cestu okolo stojanu Estée Lauder, alebo navštívite špeciálne predajňu tejto luxusnej značky v bratislavskom Auparku, tak sa nimi a taktiež ostatnými môžete pokochať.
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk