BIODERMA novinky proti pigmentáciam

Ahojte,

prejdem rovno k veci. Dostala som sa k zaujímavým novinkám od Bioderma. Robila som školu líčenia pre lekárničky (výherkyne Bioderma súťaže) . Na konci prišlo k diskusii a reč na nové veci.  Bioderma nie je pre mňa neznáma. Používame ju doma pre deti a v mojom kufri sa nájde aj ich micelárka, ktorá patrí k tým skutočne vydareným. Ale nikdy som neskúmala ich spf-ká, ani som sa nejako extra nezaujímala o extra vysokú ochranu v boji proti pigmentáciam. Aj keď, s pribúdajúcim slnkom si začínam všímať, že ma tento problém asi neminie.

bioderma

BIODERMA PROTI PIGMENTÁCIAM

Pre tento rýchly článok som sa rozhodla i preto, že na Notino bude Summer black friday už tento piatok. Tie produkty som už vyskúšala, a pritom ma vôbec nenapadlo, že o nich určite budete chcieť vedieť. Pričom hyperpigmentácie sú problém veľkej väčšiny žien. Každá jedna z lekárenských značiek sa snaží vytvárať také spf produkty, ktoré budú čo najkomfortnejšie. Ja vám v tomto článku dám pár tipov z Biodermy i z La Roche Posay. Sú to všetky veci  s ochranným faktorom 50, pričom vynikajú nejakou špecifickou vlastnosťou. Tým robia ten produkt atraktívnejším.

Ja v súčasnosti používam ako denný štít Omoroviczu s spf30. Volá sa Mineral shield. Samozrejme obsahuje len minerálny filter, plus niekoľko prospešných látok pre kožu a nahrádza mi denný krém. Je to skôr luxusnejšia záležitosť a mne sa to hýčkanie páči.:)

Tak sa do toho pusťme….

BIODERMA PHOTODERM NUDE TOUCH SPF50+

TÓNOVACÍ FLUID S EFEKTOM PRIRODZENÉHO MAKEUPU (NUDE)

Tento chutný produktík zabalený v škatuľke s výzorom letného must have, vás proste hneď zaujme. Teda mňa určite a už som ho vyskúšala. Tento môj je síce v limitovanom balení, a to preto, že obsahuje beauty blender (hubku), len tá hubka je tam úplne zbytočná. Nepotrebujete ju a stačia vám prsty.  Ide o 40ml balenie veľmi jemnučkého tónovaného fluidu. Ja som vyskúšala odtieň s názvom “ Natural color“. Je to tak jemné, že na mojej pleti sa to úplne stratí a nie je to vôbec vidieť. Na výber je ešte odtieň light.

bioderma

  • 100% minerálnych UVA/UVB filtrov
  • patent bunečnej bioochrany
  • nekomedogénny, dobrá znášanlivosť pre očné okolie

Má to hodvábnu textúru a určené je to zmiešanej až mastnejšej pleti. Je to zmatňujúce, aj keď jedna moja známa reaguje úplne opačne. Môj pocit na pleti bol úplne príjemný. Nezbadala som zvýšenie lesku na svojej pleti. Z hľadiska matného finišu som bola spokojná a pocitovo je to veľmi príjemné a zjemňujúce. Aj keď nie je určený pre suchšiu pleti (spomínajú 8h matný efekt), možno by som to na mieste suchej pleti a najmä v lete, skúsila.

Pred použitím je nutné umelohmotnú fľaštičku pretrepať. Na cestovanie je praktický, fľaštička je úplne ľahučká. Nedá sa hovoriť o nejakom krytí. Povedala by som, že tónovanie je skôr na efekt, ale to je môj subjektívny pocit. Keby som mala naozajstný problém s hyperpigmentáciami, asi by som sa nechala presvedčiť na tento produkt a kombinovala ho s lokálnym krytím. (kamufláž – Your, Catrice, Artdeco, Estée Lauder, Dermacol)

Starší článok o krytí pigmentácií mám na blogu. Stačí hľadať s lupou.

bioderma

Skôr je dobré chápať Bioderma Photoderm Nude touch spf 50+ ako prevenčný ochranný spf 50 krém proti novým pigmentáciam a nie ako makeup.

PHOTODERM SPOT-AGE SPF50+

Ľahučký fluidný krémik zameraný proti vzniku hyperpigmentácií a zároveň proti fotostarnutiu. Je to novinka s bunečnou bioochranou (patentovaný systém spoločnosti Bioderma proti UV žiareniu). Okrem toho obsahuje vitamín C a E.

Používanie: ako náhrada denného krému, alebo ako vrchný závoj nad denný krém. Pod obe možnosti používate svoje klasické denné séra.

Bioderma

PHOTODERM M SPF50+ (GOLDEN COLOUR)

Táto farba je dokonalá. Veľmi univerzálna a pekná. Je to v podstate tónovací krém so strednou krycou schopnosťou. Krém je zameraný na ochranu proti pigmentovým škvrnám a riešenie existujúcich.

Tónovací krém je vodeodolný, ale odporúča sa jeho pretieranie pri vyslovenom pobyte na slnku, športovaní alebo spotení sa.

Musíte uznať, že toto sú zaujímavé produkty. Nakoniec som rada, že som sa k nim dostala. Dosť časť sa ma totiž pýtate na nejaké spf tipy.

Bioderma

LA ROCHE POSAY ANTHELIOS INVISIBLE FRESH MIST

Nedávno som opäť vytiahla tento mist (75ml) a uvedomila si jeho úžasné používanie. Jeho balenie je tak praktické, že sa vám zmestí do kabelky i na cesty. Hmla s ochranným faktorom 50 sa používa tak ľahko. Kedykoľvek prestriekate pleť, či makeup a ste v pohode.

Obsahuje termálnu vodu používanú v prípravkoch La Roche Posay, patentovanú technológiu proti lesku a filtračný systém proti žiareniu.  Tento osviežujúci spray na tvár proti lesku šupnite do kabelky a získate okrem vysokej ochrany i príjemnú hmlu.

Ja verím, že tým, ktorí sa trápia v lete zvýšeným vyskytom pigmentácii, tento článok pomôže. Aj keď v lete je veľmi ťažké vyhnúť sa tomuto kožnému problému, môžu tieto prípravky pomôcť aspoň čiastočne. V budúcnosti vám určite predstavím nové možnosti riešenia a odstraňovania pigmentových škvŕn.

Krásne leto a nezabúdajte na spf:)

eliška

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk