5 atraktívnych značiek, ktoré nájdeš v Douglas

Krásny deň dámy, posledné dni v roku som sa rozhodla pre takýto článok. 5 atraktívnych značiek, ktoré nájdeš u nás len v Douglas eshope alebo na predajniach. Píšem o nich aj preto, lebo sa ma na ne neustále pýtate. Tieto bestsellery často používam vo videách a napriek tomu, že to tam vždy spomeniem, nejako vám to ujde.

DOUGLAS PARFUMÉRIE A ESHOP

Domnievam sa, že pre mnohé z vás je meno „Douglas“ neznáme. Aj keď je táto sieť parfumérií úplne svetoznáma, dlhšiu dobu na Slovensku neboli, a keď sa už konečne u nás objavili, otvorili sa predajne len vo veľkých mestách. Avšak funguje rovnako ako všade, tiež aj eshop. Ja naozaj často využívam značky, ktoré sa predávajú len v Douglas sieti, a preto vám dám tipy, kde objednať alebo aspoň pokukať.

douglas

Tento článok je určený naozaj žienkam, ktoré nemajú prehľad o parfumérskom svete. Netušia o mnohých úžasných značkách, v živote nepočuli o Byredo alebo Ciate London. Ja sama nemám prehľad o množstve nových značiek či už v makeupovom alebo skincare svete. To by ste naozaj museli tráviť na internete more času. 

Čo všetko nájdete v Douglas parfumériách?

Čo také úžasné tam môžem kúpiť?

Určite ste si teraz mnohé položili tak trochu ironicky túto otázku. Čo také úžasné môžem objaviť v Douglase. Tak ja vám to poviem. Ak nemáte šajnu o tom, čo všetko tam majú a zároveň nemajú vo FAnn a v Marionnaud, tak radšej čítajte ďalej.

Douglas a Urban Decay

Urban Decay by ste mali poznať, najmä ak naozaj fičíte na makeupovej línii. Tu snáď nájdete všetko čo potrebujete. Od extra pigmentov, cez „naked“ palety a vôbec, veľmi kvalitná dekoračka. Urban Decay funguje cca od roku 1990 a posledným vlastníkom je mega korporácia L´oreal. 

douglas

Ambasádorkami sú napríklad Nicole Richie a Ruby Rose. Urban Decay tiež navrhol kolekciu, ktorej špeciálnou ambasádorkou je Gwen Stefani a ide o iniciatívu posilňovania postavenia žien v spoločnosti. V tomto projekte sa silno angažuje.

Jednou z najznámejších je kolekcia Urban Decay Naked. Línia matných telových hnedých odtieňov, a neskôr vytvorenie rôznych paliet „naked“, ktoré majú teda úchvatný dizajn. Ja vlastním paletu „Born to run“ a „Naked 2 basic“. A teraz pozor !!! Pre túto info si i článok uložte. „BROW BLADE„, môj najnovší objav na obočie. Pridávam link na moje VIDEO z môjho Instagramu, kde o ňom viac hovorím. To je pecka na obočie.

douglas

CIATÉ LONDON v Douglas

Rozkošná londýnska značka. Majú veľmi chutné balenia. Mám od nich niekoľko produktov, a myslím, že ani na jeden nemôžem povedať nič zlé. Cenovo sú vcelku prístupní a som presvedčená, že sa vám budú páčiť. Ciaté Extraordinary foundation je jeden extra krycí a matný makeup, ktorý ma prekvapil. Každý, kto potrebuje výnimočné krytie a trpí pre svoju lesknúcu sa pleť, bude nadšený. Dokonca ho robia v 50ml balení, čo nie je úplne bežné.

Z tejto značky môžem len vyzdvihnúť Dewy Stix balm highlighter (lesklý vzhľad), Marbled light blush (líčka), Pump plump (výnmočný extra lesklý a chuťovo veľmi príjemný lesk), či Extraordinary Translucent powder (priehľadný matný púder).

douglas

BENEFIT COSMETICS

Najznámejší a najpredávanejší produkt tejto značky je tzv. BENETINT. Na svete sa ho predalo už cez 10 miliónov. Prvotne bol vytvorený pre exotickú tanečnicu v ružovej farbe bradaviek. Je to multifunkčný produkt, na pery i líčka dohromady, ktorý drží dokonale a vytvára veľmi príjemný vzhľad hodiaci sa všetkým ženám. Používate ho len za kvapku. Benefit má viacero podobných atramentíkov v rôznych odtieňoch.

Benefit cosmetics je priekopník v obočkových produktoch. Sú to asi najpredávanejšie veci na vytvorenie dokonalého obočia. Jeden z najznámejších a najfunkčnejších produktov je 24hr Brow Setter. 

douglas

NUDESTIX

Opäť americká značka, ktorá je viac zameraná na nude look. Osobne preferujem z tejto značky NUDIES ALL OVER FACE. Je to multifunčkný vodeodolný balzam, ktorý viete použiť kamkoľvek sa vám zažiada. Dokonale vyzerá na líčkach, očných viečkach i perách. Majú niekoľko odtieňov a všetko skvelé farby.

BYREDO

Ach, sen každej ženy tento parfém. Byredo je pojem, čo sa týka parfumérskych vecí. Vône, ktoré sú jedinečné a iné. Žiadna komercia. Onedlho bude aj na slovenských pultoch parfumérií Douglas. V eshope je už plný rozsah. Ja viem, že ich dostať aj v iných eshopoch. Ale tu je istota, že je to oficiálny predajca. 

Viete, kto je Byredo?

Ben Gorham, bývalý švédsky basketbalista s indickými a kanadskými koreňmi. Jeho život ako i život každého zaujímavého človeka si prešiel rôznymi etapami. I tými menej šťastnými, aj existenčnou krízou, kedy sa z talentovaného a sebavedomého Bena stal len Ben, robotník. Tam tento príbeh niekde začína. 

byredo
zdroj: www.molecule-perfume.com

Keď sa spoznal so švédskym parfumérom Pierrom Wulffom, objavil umenie vône.  Doporučujem nazrieť hlbšie do Byredo. Teraz si požičiam citát z Envy magazínu. 

Úspech vonia takto: úspech má vždy dve strany, takže si myslím, že bude mať dve vône: príjemnú a veľmi znepokojúcu.“

Takýchto citátov má Byredo viac, a mňa fascinuje stále viac a viac. Dúfam, že v budúcnosti príde šanca nejakej hoci i malej spolupráce.

ZOEVA

Moja obľúbená Zoeva. V časoch môjho vizážistického workoholizmu bola Zoeva neoddeliteľnou súčasťou môjho vybavenia. Na Slovensku bola vtedy distribúcia a Douglas sieť tu ešte nebola. 

Zoeva sú pre mňa štetce veľmi príjemnej a dostupnej kvality. Ich palety tieňov považujem za najlepšie, s akými som kedy robila. Napriek populárnym značkám, ktoré sú na našom trhu, som im stále verná a premýšľam, že opäť prekopem svoj vizážistický kufor a vrátim sa ku nim. Majú klasický dobrý pigment, ktorý sa nesype, a ktorý pekne „kreslí“. 

Ak líčite, alebo možno ste len fajnšmekerka na obočko, tak dávam do pozornosti Brow spectrum palette.

Toto je len zlomok značiek, ktoré v Douglas parfumérii nájdete. Medzi moje obľúbené veci patrí i Armani, Bobbi Brown či Nyx. Samotný Douglas má svoj vlastný brand skincare i makeupu. Ak prepadáte pleťovkám od celebrít, tak tu nájdete aj Kylie skin. Pár poličiek kórejských značiek. Ja vždy, keď vojdem do parfumérie, neviem kam skôr pozrieť. Je toho veľmi veľa, tak si nenechajte ujsť tú návštevu či už v predajni, alebo na webe DOUGLAS.

Tie časy, kedy som trávila v parfumérii more času sú nenávratne preč. Teraz sa stále len ponáhľam. No neskončila som s objavovaním.:)

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk