Žienky, zaslúžite si zažiť „luxus“ s Anne Semonin.

Krásny deň žienky,

začína pre vás poriadne „šťavnaté“ obdobie.  Pre mňa to už dávno nie je sranda:)) Jeseň a prichádzajúce Vianoce sú vždy náročným obdobím. Mne prestalo jedno dieťa spávať a to druhé sa často pridáva, takže tento vzácny pocit, ktorý práve zažívam (ticho:)), využívam na písanie tohto článku. Chcem sa s vami podeliť o skúsenosť. Mimoriadne príjemnú, lákavú, a v konečnom dôsledku i štipku luxusnú. Zažiť  „Luxus s Anne Semonin“, si zaslúži každá jedna žena aspoň raz v živote. A keďže to nie je len také obyčajné a klasické pleťové ošetrenie, popíšem vám všetky zaujímavosti a tiež dôvody, prečo to chcite zažiť.

zaziť luxus s Anne Semonin, pleťové séra

KTO JE ANNE SEMONIN?

Anne Semonin je vo Francúzsku pomerne známa osôbka. Aspoň čo sa týka špecifického „beauty konceptu“. Kozmetický koncept ošetrení pleti pomocou spojenia esenciálnych olejov a zároveň minerálnych prvkov v jednom produkte. Medzi jej zákazníčky patrili mená ako Catherine Denevue alebo Grace Kelly. Medzi dnešné „influencerky“ a používateľky patria mená ako makeupová bohyňa Lisa Eldridge, Huda Kattan či Meghan Markle. Anne Semonin patrí medzi svetovú elitnú salónovú značku, aj vo svetových Spa centrách.

Pre mnohé z nás sú salónové značky neznáme. To, čo sa nepredáva v obchodoch, alebo nie je v eshopoch, je pre nás niečo menej atraktívne. Hovorím zo skúsenosti. Pričom je množstvo salónových kozmetík, ktoré sú WOW oproti všetkému čo je bežne dostupné. Poväčšinou je to preto, lebo do beauty ošetrení je potrebné vložiť viac energie a vytvoriť niečo, čo vás prinúti vrátiť sa a nechať sa rozmaznávať znovu a znovu.

zaziť luxus s Anne Semonin

PREČO BY STE MALI INVESTOVAŤ DO OŠETRENIA S Anne?

ZAŽIŤ LUXUS S ANNE SEMONIN je odmena. Jednoducho si darujte darček.

Vieme veľmi dobre, že my ženy, sme zväčša veľmi obetavé. Mnohé z nás húževnaté, pracovité, usilovné, flexibilné, vždy v pohotovosti, dosť vystresované, miestami frustrované, „ohučané“ deťmi, tých prívlastkov by mohlo byť stovky. Nechcem sa dotknúť mužov, pretože i oni majú nárok na ošetrenie. Ale pravdupovediac je ich dosť málo, ktorí tak i urobia. Preto ak si tento článok  prečíta i nejaký muž, alebo stačí túto stať, mám pre neho odkaz. “ Áno, kľudne si doprajte aspoň to očné ošetrenie, milí páni. V tom dôležitejšom prípade, dolu je kontakt na salón, kde vám s radosťou vystavia poukaz na ošetrenie s touto mega kozmetikou. Doprajte ho svojej polovičke, a tá sa bude na vás usmievať ešte mesiac). Čiže odpoveď na otázku „Prečo je nutné zažiť luxus s Anne Semonin? ?“ je, lebo si to zaslúžime a lebo sme hviezdy.:)) „

Trošku faktov o Anne Semonin a čo ošetrenia ponúkajú…
  • neskutočne si oddýchnete, pretože Anne Semonin vplýva vyslovene na mozog. Inhaláciou esenciálnych olejov sa dostavuje i terapeutický účinok.
  • algoterapia – Anne Semonin používa vo svojich produktoch výťažky z rias a chalúh. Sú bohatým zdrojom jódu, ktorý stimuluje metabolizmus.
  • morská voda má účinok na imunitný systém a endokrinný systém, plus relaxačný efekt (pokojná myseľ, uvoľnenie, odbúranie stresu…)
  • neurokozmetika – vznikla na základe poznania, že keratinocity syntézujú beta-endorfín. Je to „oživujúca“ molekula, ktorá je napríklad zodpovedná za príjemný pocit pri slnení, alebo pri ošetrení, ten pocit tepla z prípravkov a pokoja.
  • stopové prvky a minerály – Kobalt, Mangán (viazanie vitamínov a bielkovín), Horčík, Bróm (pôsobí relaxačne na nervové zakončenia), Draslík (regenerácia buniek), Chlór, Vápnik, Zinok… AK V POKOŽKE CHÝBAJÚ MINERÁLY, TVORIA SA RÝCHLEJŠIE VRÁSKY.

 Anne Semonin ľadové kocky

UŽ STE NIEKEDY VYSKÚŠALI ĽADOVÉ KOCKY – KRYOTERAPIU S Anne Semonin?

Toto je veľká vec. Je to zaujímavé, fungujúce, pre mňa fenomenálne. Ja sama som bola ošetrená ľadovými kockami EXPRESS RADIANCE. Tie moje boli na rozjasnenie pleti, ale existuje viac druhov. Je to nová generácia neurokozmetiky. V podstate je to sérum v malej dózičke, ktorú dáte do mrazničky. Po zmrazení, kocku vylúpnete a vložíte do vrecúška, ktorých je presný počet v balení ku kockám. A potom prechádzate tým vreckom s ľadovou kockou po pleti. Je to zaujímavý pocit a s pleťou to robí zázraky. Ja ako vizážistka môžem klientkam podať takéto zľadovatelé sérum pred líčením a efekt bude vidieť.

ĽADOVÉ KOCKY EXPRESS RADIANCE = UVOĽNENIE STUHNUTÝCH SVALOV V PLETI, VYHLADENIE VRÁSOK,  LEPŠIA ELASTICITA, HYDRATÁCIA… toto je produkt, ktorý môžete mať vždy v mrazničke, keď sa niekam chystáte alebo len potrebujete vyzerať naozaj oddýchnuto. Robí to hladšiu pleť. Kryoterapia má zmysel.

PREČO SOM SI VYBRALA SALÓN LAURENTIS?

Píšem články, do ktorých niekedy potrebujem odborné informácie. Manažérka zo salónu Laurentis je so mňou v kontakte viac, odkedy mám Instagramový účet, pretože z času na čas rozoberáme nejakú odbornú tému. Okrem toho sme sa snažili stretnúť ešte v čase, kedy som líčila pre Guerlain, no nepodarilo sa. V podstate komunikujeme len cez sociálne siete, čo je vtipné, pretože sme sa doteraz nestretli. Ak som potrebovala rady do článku „mdlá pleť„, ochotne sa podielala na mojich otázkach. O tomto salóne už počúvam niekoľko rokov, napríklad i o odbornosti z hľadiska Phibrows tetovania (obočie). O laserových procedúrach som už tiež počula všeličo zaujímavé. Robia pedikúru, manikúru, a ošetrenia pleti s kozmetikou Sothys a Anne Semonin.

zažiť luxus s Anne Semonin ošetrenie v salóne Laurentise

Anne Semonin nie je len také obyčajné ošetrenie pleti. Je to wellness na lehátku. A na tej pleti je to vidieť. Osobne milujem teplé až horúce uteráky na pleti. Je to pre pokožku príjemné, uvoľňujúce a pri ošetreniach s Annou sa tieto uteráčiky používajú. Navyše sú napustené jemnými esenciálnymi olejmi, takže vás dostanú pekne do nálady. Majú na to mašinku, ktorá uteráčiky dezinfikuje a nahrieva na správnu teplotu.

Pri ošetrení som si mohla vybrať, či počas masky chcem masáž rúk alebo šiju. No hádajte čo som si vybrala. Na šiju a plecia je taký jeden mimoriadne citlivý hmat, ktorý pri masáži zbožňujem. Až ma pri tom striasa, také je to príjemné. Žienky moje drahé, doprajte si poriadne ošetrenie. Ak už nie raz za mesiac, tak aspoň raz za čas. Odmeňte sa ak vám to peňaženka dovolí. Požiadajte o vianočný darček. Všetko sa dá vybaviť alebo dohodnúť. Radšej 2 hodiny blaha ako darček, ktorý je daný len preto, lebo treba. Ostane vám dobrý pocit, zrelaxovaná myseľ, dobrá nálada, a chuť to opäť skúsiť.

ČI TO BOLO NA MNE VIDIEŤ?

Veruže bolo a poriadne. Okamžite som urobila storky na Instagram. Pleť mi žiarila, bola mäkká a ja som úplne v pohode odišla bez makeupu. Nakoniec, presvedčte sa:) A v konečnom dôsledku som bola 4 hodiny bez detí, a to bolo tiež uvoľňujúce.

po ošetrení s Anne Semonin
Po ošetrení s beauty terapeutkou

Moje ošetrenie sa volalo AGE DEFEND, a zahŕňalo liftingovú masáž s esenciálnymi olejmi a stopovými prvkami. Vybrať si viete i špeciálne ošetrenie na antioxidanty či enviromentálnu záťaž OLIGO SKIN PROTECT.

SOOTHING SKIN je ošetrenie určené citlivej a reaktívnej pleti pre je posilnenie a výživu.

SUBLIME RADIANCE EXPRESS je rituál s ľadovou kockou a bohatá maska. Je to 30 minútové ošetrenie napríklad počas obednej pauzy alebo pred výnimočnou udalosťou. Prečo nie, ak a dokonca večer niekam chystáte.

Anne Semonin ošetrenia stoja za vyskúšanie. Na konci tejto stránky nájdete rozpísané aké typy ošetrení si môžete vybrať, ale skúsená kozmetička v salóne Laurentis vám pomôže vybrať to najvhodnejšie. Na začiatku ošetrenia totiž vypĺňate dotazník, kde sú údaje súvisiace s vašou pleťou. Sú pre beauty terapeutku prínosné, pretože vám chce poskytnúť ten najväčší pôžitok a zároveň to najlepšie pre vašu pleť.

Anne Semonin je kozmetika, s ktorou sa robí na málo miestach. Salón Laurentis nájdete v Bratislave, na Mierovej ulici 103. Stačí si zavolať na toto telefónne číslo 0915 400 400.

Dohodla som pre vás špeciálnu 10% zľavu, ktorú môžete využiť  na ošetrenie s kozmetikou Anne Semonin. Na každé jedno ošetrenie. Ak sa objednáte do 31.10.2019 a nahlásite kupón „ELIŠKA“, dostanete 10% zľavu. Zľavnené objednávky môžete takto využiť až do konca roka.  Taktiež môžete tento zľavnený kupón minúť na darčekový poukaz.

Budem sa tešiť na vaše zážitky, nezabudnite a o ne podeliť.

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Dnes som absolvovala kozmetické ošetrenie pleti. V príjemnom prostredí, veľmi príjemná pani, ktorá mi všetko vysvetlila. Moja pokožka je jemná, svieža. A neskutočne dobre som si oddýchla. Vrelo odporúčam. Ďakujem Vám veľmi pekne

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk