NACOMI – SLADKÁ TELOVÁ KOZMETIKA

Krásny deň žienky,

neustále objavujem nové voňavé vecičky, ktoré testujem s radosťou, ktorú vieme pochopiť len my, ženy. Mám pre vás novú sladkú telovú kozmetiku, objav, NACOMI.  Kozmetika, o ktorej som už raz písala „TU“ ako o  nečakanom a funkčnom prekvapení v starostlivosti o pleť. Väčšina z nás asi obľubuje vanilkové rožteky, kokosové Raffaelo, či medové wafle. Ale keď to máme mať na sebe, je to už iná káva. Tak sa so mňou pozrite na tieto vecičky zblízka.

Nacomi je podľa mňa nevšedná kozmetika. Na prekvapenie mnohých pochádza z Poľska. Keď som sa s ňou prvý krát stretla, domnievala som sa, že je anglická. Asi kvôli dizajnu, ktorý sa mi veľmi páči, a ktorý ako som sa dočítala, sa volá „Shabby chic“.

Čo musíš o Nacomi vedieť je, že je
  1. kvalitná, bez zbytočnej a škodlivej chémie (parabény a minerálne oleje)
  2. zabezpečí pôžitok, aj to je účelom kozmetiky aspoň pre mňa veľmi potrebný
  3. nie je testovaná na zvieratách a je vhodná pre vegánov, ekzématikov a veľmi citlivú pokožku

Nacomi telová kozmetika

MÁTE RADI VÔŇU KOKOSU?

Neuveríte, ale ja som sa po 15 rokoch spolužitia s mojím mužom dozvedela, že on ju miluje. Málokedy mu totiž voňali krémy na ruky, ktoré používam. A náhodou som pred ním otvorila tento kokosový krém na ruky a tvár. Keďže trpí veľmi suchou pokožkou rúk, chcel aj on skúsiť. A ostal veľmi prekpavený. A  musím povedať, že ja tiež.

Aby ste mi rozumeli, môj manžel má ekzématickú pokožku, neustále si mastí ruky a máločo mu vyhovuje. Tento krém mu ulahodil. Má textúru, ktorá je veľmi príjemná. Zanecháva hebké ruky a ľahký ochranný povlak. A vôňa? O tej ani nehovorím. Nielenže voňal jemu, ale dostal i mňa. Ja totiž kokos vôbec nemusím, no toto sa stáva pre mňa produktom „must have“.
Takže ten COCONUT OIL CREAM body hand & face moisturizer fakt odporúčam. Vôňa sa na rukách udržala až do ďalšiho umytia rúk, takže za mňa 1*. Okrem toho stojí len 6,-Eur a nájdete ho NA TOMTO LINKU.
nacomi coconut oil cream kokosový krém
DENNÝ KRÉM S MARULOVÝM OLEJOM  40+
Neodolala som a povedala som si, že vyskúšam protivráskový krém. V prvom rade oceňujem hygienické balenie v šikovnej plastovej nádobke s pumpičkou. Ideálny krémik na cesty.  Krém je určený na pleť po 40-tke s obsahom marulového a kokosového oleja, ryžového proteínu a kyseliny hyalurónovej.
Hlavná zložka, marulový olej, je získavaný zo semien exotického ovocia rastúceho v Afrike. Jeho účinky sú navrátenie jasu, hydratácia, zvýšenie elasticity a pevnosti pleti. Je určený suchšej pleti, ale moja ľahko zmiešaná a dehydrovaná pleť ho prijala bez výčitiek. Moje dojmy a pocity z neho sú vcelku príjemné. Nemôžem ho tak vysoko vychváliť ako predchádzajúci kokosový krém, ale zároveň ani označiť za nefunkčný. Každá pleť vyžaduje rozdielny prístup, a preto pleťová kozmetika je individuálna záležitosť.
Denný krém s marulovým olejom nájdete TU- KRÉM a jeho cena je 20,-Eur.
Avšak musím povedať, že Nacomi kozmetika má v ponuke i niekoľko rafinovaných i nerafinovaných olejov na pleť, a fanynky používania olejov si prídu na svoje.
Nacomi antiage smooth skin
CHCEŠ MAŤ HLADKÚ A VOŇAVÚ POKOŽKU?
Čím som staršia, moja pokožka na tele už prestáva byť taká jemná. Pravdepodobne je to spomalenou funkciou odlupovania starých buniek. Preto si pomáham telovými pílingami. Mám ich asi 15..Uprednostňujem naozaj hrubé a drsnejšie druhy pílingov.
Keď som si prezerala telovú kozmetiku na NACOMI.SK, padol mi do oka tento BODY SCRUB SWEET HONEY WAFERS.  Predstavte si vôňu medových waflí na svojom tele. Ostáva po ňom jemne sladká vôňa, vôbec to nie je rušivé. Nižšie pripájam video, ako sa mení na olej. Pokožku si navlhčíte a nanesiete voňavé kryštáliky. Masírujete do rozpustenia. Tento Body scrub obsahuje cukor, bambucké maslo, kokosový olej a olej so sladkých mandlí. Samozrejme i spomínaný med.
Ešte oceňujem jednu maličkosť a tou je plastový vnútorný poklop, ktorý zabraňuje uschnutiu pílingu. Túto geniálnu vecičku nájdete TU-PÍLING v cene 9,- Eur a všimnite si aj tie ostatné typy. Majú perfektné zloženie a druhy.
AKO ČASTO ZVLÁČŇUJETE POKOŽKU NA TELE?
Po každom jednom kúpeli a niekedy aj medzi nimi použijem telový krém, mlieko či maslo na pokožku. Po poslednom tehotenstve mám pocit, že potrebujem nutne zapracovať na svojej koži. A tak natieram, hydratujem, pílingujem a robím všetko možné, aby to zabralo. Mám ju ľahko rašplovitú, a miestami aj dosť suchú.
Bola som dosť zvedavá, aké môže byť telové maslo. Také naozajstné. Ktoré vyzerá ako maslo a roztiera sa ako maslo.
Prvý dojem bola hustá textúra. Po nanesení na pokožku a rozotrení som videla ako sa konzistencia akoby „zolejováva“. Ide o naozaj mastný balzam, ktorý sa trošku neskôr vstrebe.
Čo ma však veľmi zaujalo, je vôňa. Opäť názov „BODY BUTTER FLUFFY VANILLA CREME BRULEE„. Tak ako som hovorila o kokose, tak je to so mňou aj po vanilke. Vlastne je zvláštne, že som siahla po vôňach, ktoré vôbec nemusím.  Asi mi tieto chutnučké veci boli súdené 😁, pretože táto vanilka je top. Asi po 10 minútach som mala nos pri koži a nasávala. Tento jav u mňa znamená, že mi niečo proste vonia. Vôňa tohto telového krému sa rozložila na luxusnú záležitosť.

Pozrite si aj ostatné telové maslá TU.

Na stránke nacomi.sk nájdete mnoho rôznych produktov, od pleťovky, cez alginátové masky, detskú kozmetiku i krémiky pre budúce maminy. Pre milovníčky olejčekov, i rôzne typy rafinovaných a nerafinovaných olejov. Ak budú tento blog čítať i muži, taktiež sa môžu prekliknúť na stránku Nacomi a spoznať kozmetiku pre pánov.

nacomi body butter telové maslo

Pýtam sa niekedy samej seba, prečo niektoré značky stoja majland. A ešte k tomu obsahujú tonu chemikálií. A produkt za 5 až 10,- Eur, dokonalý a čistý. Chcelo by to  povenovať sa aj tejto téme. Možno v budúcnosti. Rada pre vás testujem lacné a funkčné produkty. V posledným rokoch som pracovala pre viac luxusných značiek, a niektoré sú pre mňa tiež topkami. Takže sa to budem snažiť prestriedavať, aby ste si všetky našli to, čo je pre vás dostupné, alebo čo si môžete zapísať do svojho wishlistu. ❤

 TAK ČO VYSKÚŠATE NIEČO TAK AKO JA?
(klik na link nižšie)
TU NÁJDETE VŠETKO a NAVYŠE 20% ZĽAVU NA TOVAR 
DO 28.2. A HESLO ZĽAVOVÉHO KUPÓNU „ELIŠKA“
Nezabudnite sa starať o svoju pokožku. Hovorí sa, že ak sa o ňu dobre postaráte teraz, o 10 rokov vám to vráti v podobe mladšej a krajšej.
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk