KAPSULOVÝ DIFUZÉR A JEHO BENEFITY

Ahojte,

mám tu nevšednú tému na blog vizážistky, že?  Lenže ja nie som len to. Mám deti, domácnosť, a keď sa dostanem k niečomu zaujímavému, musíte to vedieť ako prví.  Vytestovala som prístroj, ktorého volám aj „kapsulový difuzér“. Donedávna som o difuzéroch len počúvala. Podľa mňa sa už nachádzajú v množstve domácností, ale tento ma zaujal trošku viac. Chcete vedieť tie dôvody? Tak len pekne čítajte ďalej…

ČO JE TO VLASTNE DIFUZÉR?

Difuzér je prístroj, ktorý rozptyľuje do vzduchu väčšinou éterické oleje.  Pozor, nie je to zvlhčovač. Difuzér si mnohí predstavujú možno ešte ako tyčinky, ktoré v nejakej peknej dózičke skrášľujú domov. Nikdy som tomuto typu bytového doplnku neholdovala. Kapsulový difuzér Olfadozes vyzerá predsa len inak.

kapsulovy-difuzer

Difuzérov je dnes veľké množstvo. Majú naozaj príjemný dizajn, skutočne sa tvária ako štýlový bytový doplnok. Každá značka vyniká rôznymi parametrami. Je dobré si všímať aký široký je rozptyľ týchto esenciálnych olejov. Ak chcete difuzér riešiť do obrovského priestoru či otvoreného domu, je treba na to brať ohľad.

NA ČO BY MI MOHOL BYŤ DOBRÝ DIFUZÉR?

Skúsim vám do bodov zhrnúť, prečo je dobré mať doma difuzér.

  1. Esenciálne oleje majú od nepamäti terapeutické účinky. Ovplyvňujú psychiku, ale drobnými molekulami sa dostávajú i do organizmu. Tam môžu pôsobiť liečivo napríklad na dýchacie cesty.
  2. čistí vzduch
  3. ten môj difuzér sa používa veľmi jednoducho len s kapsulami. A mám rôzne…pure air, love, atď. čiže navodzuje atmosféru🙂
  4. difuzér oceňujem najviac, odkedy mám deti (pretože riešite ich imunitu denno denne)

kapsulovy-difuzer

Nechcem sa dlho motať vo všeobecnej problematike difuzérov. Chcem sa skutočne v tomto článku povenovať tomu môjmu. Jeho nesporné výhody vám ukážem a posúdite sami.

KAPSULOVÝ DIFUZÉR OLFADOSES®

Keď som sa dostala k tomuto difuzéru, bol to môj prvý. Ale netušila som, že sa nemusí používať s olejmi. Že je to vlastne veľmi jednoduché. Mám k nemu na výber kapsule. Rôzne typy, od čistého vzduchu, cez energetickú kapsulu až ku kapsule s názvom Love.

kapsula do difuzéra Olfadozes

Esenciálne oleje – spoločnosť, ktorá vyrobila tento difuzér sa zároveň s tímom expertov venuje tejto problematike asi 35 rokov. Je to francúzska spoločnosť zložená z farmaceutov a ľudí, ktorí sa venujú aromaterapii. Surový materiál používaný pri výrobe esenciálnych olejov a kapsúl pochádza zásadne z kontrolovaného a organického hospodárstva. Mne sa tento systém veľmi pozdáva aj kvôli tomu, že nemusím zháňať kvalitné esenciálne oleje. Je ich na trhu už celkom dosť, a ja potrebujem šetriť čas i peniaze.

kapsule do difuzéra Olfadozes

Tie kapsule sú veľmi jednoduché na používanie asi tak ako kapsule do kávovaru. Akurát túto mašinku nemusíte mať v elektrike. K tomu ešte prejdeme..

VÝHODY POUŽÍVANIA – KAPSULOVÝ DIFUZÉR

Jednoduchosť používania – difuzér Olfadozes® sa raz nabije cez adaptér a vydrží približne 15 kapsúl. To je cca 15 hodín. To znamená, že v momente ako do neho vložíte kapsulu a zapnete ho, sa sám po hodine VYPNE. Ak sa rozhodnete difuzér vypnúť skôr ako skončí jeho „šichta“, stačí stlačením otvoriť veko difuzéra, v ktorom sa nachádza kapsula.

kapsulový difuzér

Chcete si ho pustiť v noci? Tak si ho pustíte napríklad s kapsulou „Night“. Mali by ste pokojnejšie spinkať:). Nemusíte sa báť, že zhoríte. V elektrike nebude a sám sa vypne.

DETI – kapsulový difuzér Olfadozes® je bezpečný pri manipulácii s deťmi. Neobsahuje vodu a nie je v elektrike. Ak ho chcete zapnúť, treba jemne pritisnúť prst na označené miesto. Moja trojročná to napríklad zapnúť ešte nevie. Ale samozrejme ho dávam preč z ich dosahu.

kapsulový difuzér Olfadozes

Pri malých bábätkách sa doporučuje púšťať kapsulový difuzér až po ich 6 mesiacoch. Ak chcete kapsulový difuzér pustiť v miestnosti na noc, a spia v nej deti, ktoré majú viac ako 6 mesiacov,  kľudne môžete. Doporučujem potom kapsulu „Night“. /ku obsahu kapsúl sa za chvíľu dostaneme/.

Natočila som pre vás krátke video o používaní difuzéra: sledujte nasledujúce video a odmeňte ho likom:)

Dá sa povedať o kapsuliach, že sú ekologické?

Áno sú. Kapsule sú vyrobené z celulózovej vaty, ktorá sa dá kompostovať.

KAPSULE DO DIFUZÉRA

Každá krabička obsahuje 7 kapsúl. Ak sa rozhodnete, že po spotrebovaní jednej kapsule napríklad Energy chcete použiť iný typ, otvoríte miesto, kde sa kapsula dáva a jednoducho ju len vymeníte. Nemusíte nič čistiť.

PURE AIR

Táto kapsula mi veľmi vonia. Na začiatku celého používania som bola trochu skeptická. Nemám rada veľmi výraznú vônu esenciálnych olejov. A môj muž už vôbec nie. Ani pri kozmetickom ošetrení, ani v priestore. Dnes už viem, že dosť záleží na type a tiež kombináciách. Kapsule Pure air majú obsah esenciálnych olejov, ktoré pôsobia antibakteriálne a okysličujúco. Dobre sa pri vôni tejto kapsule dýcha.

kapsula do difuzéra

Pure Air obsahuje: eukalyptus, saro (protivírusový, imunostimulačný), miaouli (protivírusový), klinček (antibakteriálny a antiparazitný), sibírsku jedľu (dýchacie problémy), mätu a lamel (antibakteriálny). Táto kapsula by mala byť základom vášho výberu.

RELAX KAPSULA DO KAPSULOVÉHO DIFUZÉRA

Obsahuje: citrón (antistresový), pomaranč (sedatívum, upokojenie), borovicu (uvoľnenie, prispôsobenie), abies balsamea (mentálna regenerácia), petit zrnový olej (nervová stabilita), škorica (eufória), klinčekový olej (pri únave).

Kam by ste umiestnili difuzér s kapsulou RELAX? 🙂 žeby pri ťažkých debatách? možno do kancelárie a na poradu? Zaujímavé, že?

kapsulový difuzér

NIGHT KAPSULA

Na túto kapsulu som sa veľmi tešila. Moje staršie dieťa spí od 12 mesiacov dosť zle. Občas sa nájde dobrá prespatá noc, ale zväčšia je to vykrikovanie a rozprávanie zo sna. Jednoducho povedané, som dúfala, že vplyvom tejto kapsule budú obe spiať ako drievka.

Žiaľ, aj keď sa toto neudialo, a ja musím hľadať a odstrániť príčinu, je táto kapsula super na ukľudnenie ovzdušia. Asi nemôžem očakávať zázrak v tejto oblasti. Rodičia s podobným stavom vedia o čom hovorím. Na dospelých to krásne funguje. Najmä ak máte problém so spaním, alebo neustále myslíte na svoje starosti a neviete vypnúť.

Vôňa je nenásilná, vôbec mi neprekáža pach esenciálnych olejov. Nie je nutné ani vyvetrať spálňu po použití kapsule. A navyše, veď tento kapsulový difuzér si ide sám s tichým príjemným režimom a nikoho nebudí.

NIGHT KAPSULA obsahuje: bergamot (ukľudnenie), pomaranč (proti úzkosti), neroli (na nerv. vypätie), Ho wood (imunostimulačný), tonka fazuľka (upokojenie-táto zložka sa napríklad využíva ako vonná kompozícia takmer v každej vôni od Guerlainu), patchouli (stimulácia), levanduľa (pokoj), geránium (protizápalové) a ylang ylang (upokojenie centrálneho nerv. systému).

kapsulový difuzér

V podstate si môžete kúpiť hociktoré balenie kapsúl. Môžete i nemusíte skúsiť všetkých 5 druhov. Avšak pri zakúpení samotného kapsulového difuzéra Olfadozes, dostávate ako darček 3 rôzne kapsule. 

Kapsulový difuzér a kapsula LOVE

Túto kapsulu odporúčam všetkým ľuďom, ktorí sa majú radi. Kapsula Love zbližuje a jej úlohou je vyvolať túžbu. Ja odporúčam mať v domácnosti aspoň dva takéto difuzéry. V spálni, detskej izbe a v obývacom priestore či chodbe. Pokiaľ však máte veľké priestory, poraďte sa s distribútorom a zabezpečte si tzv. profesionálny difuzér Olfadozes®.

Obsah LOVE kapsule: citrón (osviežuje nerv.systém), jasmín (uvoľňuje), vanilka (radostné potešenie), bergamot (povzbudzuje), tonka fazuľa (relax), benzoín (stimulácia, potešenie – používa sa v alternatívnej medicíne aj na riešenie dýchacích ťažkostí), palmarosa (tonizuje), grapefruit (tonizuje), ylang-ylang (afrodiziakum), litsea (relax) a santalové drevo (afrodiziakum).

kapsula Energy

KAPSULOVÝ DIFUZÉR S ENERGY KAPSULOU

Toto by som asi potrebovala mať pustené non-stop. A potom by mohlo všetko fungovať:) že?

Obsah: citrón na osvieženie nervového systému a Vetiver pôsobí veľmi dobre na hormonálny systém. Vetiver má veľmi zaujímavé účinky. Okrem rôznej, nazvime to duševnej podpory, je skvelý na popôrodnú depresiu a poruchy spánku.

Mať doma kapsulový difuzér, ktorého kapsule sú už naimpregnované, je veľmi výhodné. Jednak sa nemusíte zaoberať výberom vhodných esenciálnych olejov a zisťovať si o nich podrobnosti, a máte to proste celé urobené na mieru. Pre rodiny alebo zaneprázdnené žienky, je to skvelá vec. (na konci pozri zhrnutie)

Mne teda osobne dosť vyhovuje, že nemusím nič riešiť. Momentálne som časovo veľmi vyťažená a čokoľvek navyše ma „otravuje“. Veď ten difuzér sa nabíja len raz za 15 „odmakaných“ hodín.

kapsulový difuzér

Zhrnieme si BENEFITY!
  • BEZPEČNOSŤ – difuzér je nabitý na cca 15 hodín, nie je zapojený v elektrike alebo s baterkami
  • EFEKTIVITA – do 30m² prevonia miestnosť a prečistí ju
  • JEDNODUCHOSŤ – absolútne rýchle použitie s ekologicky rozložiteľnou kapsulou
  • BEZ ČISTENIA – kapsulový difuzér nijakým spôsobom nie je nutné čistiť
  • STUDENÁ VENTILÁCIA
  • PRE ĽUDÍ, ktorí hľadajú rýchle riešenie bez štúdia alebo kombinácie éterických olejov
  • ZVUK – pri chode difuzéra počujete len jemný zvuk podobajúci sa brneniu
  • DIZAJN – minimalistický do akejkoľvek domácnosti

Kapsulový difuzér Olfadozes® je vynikajúcim a zdravým doplnkom do každej domácnosti, salónu či officu. Okrem toho by to mohol byť i skvelý tip na darček. Pretože ho ocenia najmä maminky, ale i zaneprázdnení ľudia, ktorý riešia veci rýchlo a efektívne.

Na kapsulový difuzér Olfadozes® nájdete prekliky v článku. Prípadné iné obchodné informácie môžete smerovať priamo na distribúciu. Tel.číslo na spoločnosť je +421 948 238 228 alebo email info@you-style.sk

Nezabudnite sa podeliť so mňou o vaše dojmy a rada vás opäť uvidím na svojom blogu.:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk