Domáca mezoterapia Envy omladzuje na počkanie

Ahojte, niekoľkokrát som menila názov tohto článku. Pretože som chcela, aby ste si ho otvorili a čítali. Toto je vecička, ktorú sa oplatí mať doma. Domáca mezoterapia Envy na takto bezpečnej úrovni je aspoň pre mňa niečo úžasné.  Žiadna bolesť, žiadny valček (vysvetlím neskôr), jednoduché, praktické a VIDITEĽNÉ. 

ČO MYSLÍŠ TÝM VIDITEĽNÉ? 
Je domáca mezoterapia Envy vidieť už po prvom použití?

Predstavte si, že to funguje tak, ako keby ste do pleti dali nejaký pleťový booster. Niečo, čo vošlo hlbšie, a preto sa efekt prejavil hneď. Akoby ste ju nakopli. Jemne vyhladili, vzpružili, nabobtnali. Ja som osobne mala pocit, akoby sa mi niektoré vrásočky zjemnili. Všimol si to môj muž a to je čo povedať:).

domáca mezoterapia Envy

Zatúžili ste Mezo stamp vyskúšať?
Áno, to je tá domáca mezoterapia Envy. O nej hovorím.

Moj prvý pokus sa odohral ešte v zime. Dosť dlho som otáľala, obávala som sa bolesti, ktorú jednoducho nezvládam. Kedysi dávno mi jedna kozmetička prebehla skúšobne po ruke práve mezo valčekom a povedala som si „fuha“ toto ja nedám. Lenže odvtedy prešlo veľa času, a ja som vôbec netušila, že existuje niečo takéto jednoduché a efektné. A bezpečné. Viete prečo bezpečné? Pretože valčeky môžu škrabať, kdežto „pečiatka“ čiže Mezo stamp, nie.

Domáca mezoterapia Envy s názvom Mezo stamp je pre všetky z nás, ktoré sa staráme o svoju pleť a máme potrebu vyzerať lepšie. Nie len pre žienky, ktoré chodia do estetických centier. Pre všetky z nás. Mezo stamp pečiatka je dokonalým nástrojom k viditeľnej zmene. Veľmi pohodlne i doma.

domáca mezoterapia Envy Mám to vyskúšané, viem o čom to je. Úprimne. Rozhodne je ten efekt oveľa lepší, ako som očakávala. Tým, že som ešte nikdy nezažila mezoterapiu, som vlastne nevedela, čo môžem čakať. Aj keď dúfala som v niečo ako krásnu zdravo vyzerajú pleť. A ono to funguje! 

Poďme si bližšie povedať, čo je to MEZO STAMP

V preklade je to naozaj domáca mezoterapia v pečiatke. Jemné titánové ihličky zakomponované do plastovej ampulky s technológiou pružného vytláčania. Takto by som to popísala. Dovnútra ampule sa naleje obsah sklenenej antiagingovej ampulky, a tá sa celá pomocou Mezo stampu vtlačí do pokožky. Titánové ihličky majú 0,25mm a je ich tam dokopy 20. Ak by sa Mezo stamp pečiatka používala naozaj veľmi dlhú dobu, otupili by sa ihličky, čo by nebolo ani účinné ani dobré pleť. Preto má i Mezo stamp pečiatka svoju obmedzenú dobu používania a okrem toho je ju nutné po každom použití dôkladne čistiť.

domáca mezoterapia Envy

AKO PRACUJE DOMÁCA MEZOTERAPIA ENVY V PRODUKTE MEZO STAMP ?

Je to jednoduché. Ak používate séra i krémy, tie sa dostávajú do vrchnej časti pokožky. Ale ak účinnú látku dopravíte dnu pomocou Mezo stampu, dostanete ju hlbšie, pretože tie ihličky spolu s aktívnou látkou preniknú dnu.

To spôsobuje oveľa krajší a výraznejší efekt. Avšak to neznamená, že sa budete pečiatkovať každý deň. Platia tu jednoduché pravidlá, ktoré zvládne každá žena. Treba si zapamätať, že Mezo stamp pečiatka je síce doplnkové, ale extra účinné ošetrenie. Preto sa doporučuje používanie napríklad 1-2 x do týždňa. 

Doporučujem dôkladne čítať leták, ktorý nájdete ku každému produktu od Envy Therapy. Je to dôležité, pretože sa takto dozviete všetko potrebné pre správne a hygienické používanie domácej mezoterapie Envy Mezo stamp.

domáca mezoterapia Envy

Mikrovpichy naštartujú proces obnovy kolagénu a samoobnovy pokožky. 

Potrebujem ešte niečo ku Mezo stamp pečiatke?

Určite áno. Do vnútra tejto pečiatky totiž nalejete obsah sklenenej antiaginovej ampulky. Je to ampulka, ktorá je určená na používanie s domácou mezoterapiou Envy Mezo stamp, ale i samostatne ako sérum. 

  • za antiagingový obsah ampulky ručí Envy Therapy, pretože bola vyvinutá práve na používanie spolu s Mezo stampom
  • v skle je toto sérum uskladnené veľmi sterilne a po otvorení ampule ju treba spotrebovať do 48 hodín
  • obsah ampulky je dostatočne tekutý, aby prešiel cez Mezo stamp, iná hustejšia textúra či gél cez mikroihličky neprejdú.
  • okrem Mezo stampu existuje i Skin Stamp.
  • tiež je to domáca mezoterapia, ale ak si pozriete predchádzajúci link, je to trochu väčšie a obsah ampulky sa nedá vliať dovnútra, možno niekedy vyskúšam 

K ampulkám a ich obsahu sa ešte dostaneme…

Je domáca mezoterapia Envy Mezo stamp vhodná, aj keď mám rosaceu? Mala som podobnú otázku i z hľadiska praskania cievok.

Je mi ľúto, ale nie. Rosacea patrí do riešenia lekárom a výživovým poradcom. Taktiež „teleantiektázie“ čiže jemné praskanie cievok. Ak sú takéto cievky len lokálne drobné, môžete a samozrejme sa takejto partii vyhnete. Avšak, ak sú popraskané cievky po celej pleti, alebo jej väčšej časti, tak určite nie.

Na Instagrame ste mi kládli otázku, či môžete Mezo stamp pečiatku použiť aj spolu s úplne inými sérami a značkami.

Nemali by ste. Nie je to z toho dôvodu, že by by vám Envy Therapy bránilo používať iné produkty. Je to skôr z bezpečnostného hľadiska, aby dnu cez ihličky nevošiel obsah, ktorý by používaním už nemusel byť tak bezpečný. (čerstvosť, syntetické látky, konzervanty atď.)

NA KTORÉ MIESTA MÔŽEM POUŽIŤ MEZO STAMP?

Pri zdravej pleti je dovolené pečiatkovať celú pleť, okolie pier i očí. Taktiež krk a dekolt. Nič sa nedeje ak prejdete pečiatkou jedno miesto 2x a viac. 

KEDY SA EŠTE DOMÁCA MEZOTERAPIA ENVY MEZO STAMP NEMÔŽE POUŽÍVAŤ?

Ak vaša pleti nie je zdravá. Ak máte alergie na kov, treba sa poradiť s lekárom. Ak máte menej ako 18 rokov, je vám to i zbytočné. Ak máte akútne akné, otvorené ranky, zápaly či podliatiny. Ak trpíte ekzémami, psoriázou, herpesovou infekciou, alebo užívate lieky proti zrážanlivosti krvi a ste tehotná. Máte keloidné jazvy, bradavice, znamienka či veľké pigmentové škvrny. 

AKO SA DOMÁCA MEZOTERAPIA ENVY MEZO STAMP ČISTÍ?

V prvom rade dôkladne:)) Predstavte si, že si do kože picháte zaprášené či inak kontaminované ihly. Nie je to príjemná predstava, že? Po každom pečiatkovaní treba Mezo stamp dôkladne vymyť a nechať prejsť cez ihličky teplú vodu.

Priznám sa, že keď som to robila po prvý krát, dosť ma to otravovalo. A teraz sa zamýšľam nad tou lenivosťou :))  už čo by som chcela! Hádam, aby sa to samo dezinfikovalo, naplnilo, popichalo a umylo? Tak, ale to už nie je produkt na doma. Skrátka len drobná vsuvka o lenivosti, ale platí to všeobecne pre mnohé z nás.

Už som v tom zbehlá, nie je to žiaden problém. A za ten EFEKT TO STOJÍ. Používajte nejaký druh dezinfekcie. Ja mám napríklad Dettol.

domáca mezoterapia Envy

Čo sú to za ampulky, ktoré sa používajú s Mezo stampom?

7 days Intensive Antiaging Ampoules

Pre koho? každá z vás, ktorá začína Antiaging boj, ochabnutosťou kontúr, dehydrovanosťou či nejednotnou farbou pokožky. Áno, máte pravdu, toto je väčšina žien:). 

OBSAH: GLYKOZAMINOGLYKÁNY (GAG) – skupina uhľohydrátov ktoré riešia kolagén a elastín a proteínové vlákna. (stručný popis, v balení je popis podrobný) ELASTÍN – základ elastínových vláken. Po prekonaní mechanického stresu pomáha štruktúre pleti vrátiť sa do formy. KOLAGÉN – ďalšia stavebná hmota. GLYCERÍN – ochranná bariéra proti strate vlhkosti. KYSELINA HYALURÓNOVÁ – udržiava v pokožke vodu a prísunom vody zväčšuje svoj objem 1000-násobne. Dodáva jas, pružnosť, pevnosť a spomaľuje proces starnutia. VITAMÍN A (RETINOL) – zlepšuje štruktúru, hydratuje a redukuje farebné nerovnosti. VITAMÍN E – prírodný antioxidant, ktorý chráni pred UV žiarením a urýchľuje regeneráciu pokožky vystavenej slnečnému žiareniu. 

AKO SA POUŽIVAJÚ TAKÉTO AMPULKY? 

Ampulky sa používajú samostatne alebo s domácou mezoterapiou Envy Mezo stamp či Skin stamp.  Buď topicky (čiže priamo na kožu) alebo ako obsah, ktorý prejde ihličkami do vnútra.

  • 7 dňová kúra – TIP priamo od zakladateľky spoločnosti. „Použite Mezo stamp s ampulkou prvý deň po dobu 7 dní. Následne využívajte každý deň len ampulky. Vyjdú vám na jedno večerné ošetrenie vrátane krku a dekoltu. Na konci týždňa t.j. 7 deň opakujte použitie s Mezo stampom.“
  • 1 ampulka s domácou mezoterapiou Mezo stamp 1x týždenne po dobu 2 mesiacov  (v balení je 7 ampúl)
  • počas tehotenstva a dojčenia sa nedoporučuje používať ampulka s mezo stampom práve kvôli retinolu. Záleží to i od toho ako veľmi je pleť citlivá, alebo či ste už pred tým retinol používali. (klinika Envy už pracuje na výrobe ampúl s iným vitamínovým obsahom)
  • nie na poranenú pleť
  • keďže je ampulka sklenená, musíte vršok odlomiť, ideálne tak, že vrch uchytíte do servítky a zlomíte. 

AKO SA VÁM TO ZATIAĽ POZDÁVA?

DOMÁCA MEZOTERAPIA ENVY MEZO STAMP (laicky tiež pečiatka), už len tým, že vchádza pod kožu pomocou ihličiek robí dobrú službu. Pretože v tej chvíli sa akoby koža prebudí a začne sa veľký proces ozdravovania. V tomto procese sa aktivuje kolagén a celá pleť sa akoby vzpruží. Obsah ampulky celý tento proces ešte vylepšuje. 

Viete, keď máte 20 vôbec neriešite a dokonca ani netušíte, že niečo takéto funguje. Keď máte 30 začínate si všímať drobné nedostatky, ale ešte ste úplne v pohode. Však mám čas. Vylepším si rutinu a budem chodiť na pravidelné ošetrenia. No, keď máte 40 a viac, ste konfrontovaná so stavom vašej pleti pri každom jednom nevyspatí či pozretí do zrkadla. Pretože tá vrásočka, ktorá bola donedávna len mimickou, už ako si začína vyzerať inak. Prehlbuje sa a cítite ju i pod prstami. Nie je to len o vráskach, je to o celkovom stave pleti.

Volá sa to starnutie, ale bojovať  sa s tým dá. V dnešnej dobe už určite. Iste na to vplýva more faktorov. A tie väčšina z nás pozná. Ale to ako vyzeráme, ako sa cítime, či sme naplnené, spokojné a sebavedomé má vplyv na každého okolo nás. Deti, rodinu, manžela, okolie aj na náš pracovný život. 

Je dobre, že sa domácej mezoterapii venujem teraz. Pretože napriek okolnostiam, spoločnosť Envy klinika nezaháľa a pripravila výhodnejšie balíčky pre žienky. Home spa. So sloganom: „Vždy ste to chceli vyskúšať, ale nikdy nebol čas!“ 

Takže nahliadnite sem: VÝHODNÉ BALÍČKY

Využívajme možnosti a výdobytky dnešnej doby. Zaslúžime si cítiť sa spokojne, a ak chcete niečo skúsiť, o čo vám tu píšem a dôverujete mi, choďte do toho. Mnohé z týchto kozmetických procedúr či produktov možno nestoja 10 Eur, ale nie je to už ani tak veľký peniaz ako bol v minulosti. Míňame na rôzne iné veci, ktoré možno nemusíme mať. 

Budem rada, ak zanecháte koment k čomukoľvek čo vás napadne. Ak máte otázky, na ktoré ste nenašli odpoveď.

Krásny deň a venujte sa viac sebe a svojim rodinám

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Dobry den tak ampulky aj aplikator kupene. Este som to nepouzila
    Citam navod a aj tu u vas teraz clanok je fajn ale prosim presne ten popis 7 dnova kura. Asi som nechapava ale nechapem. Akoze prvy den dat do aplikatora a potom len na tvar ampulku bez? Dakujem

    • Dobrý deň, dobre tak ešte raz. Kuknem to, ako je to tam napísané resp. zrozumiteľné. Čiže máš dve možnosti. Buď vypoužívať ampulky na celých 7 dní a z toho prvý aposledný deň s mezo stampom. Alebo budem používať ampulky len s Mezo stampom. Čiže ti takto vyjdu cca na 3,5 týždňa pri používaní 2x do týždňa.

      Alebo budeš Mezo stamp používať len podľa potreby napríklad 1x do týždňa. Alebo pred udalosťou. Tých možností je viac.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk