Aromaterapeutické hmly Yage majú prínos na telo i dušu

Krásny deň žienky, kto sa zaujíma o aromaterapiu si určite v tomto článku príde na svoje. O Yage som už písala v starších článkoch, minimálne aj o produktoch, ktoré som zaradila do kozmetických objavov roka 2020. V týchto dňoch zažíva Yage veľkú slávu, lebo sa vôbec prvý krát umiestnila nejaká česko-slovenská kozmetika v súťaži tzv. „zelenej kozmetiky“. Dnes mám v téme aromaterapeutické hmly Yage a ich prínos v našom každodennom živote.

Prečo stojí za zmienku česká kozmetika YAGE?

Čerstvá informácia je, že jeden z jej produktov, „Sleeping beauty“ sa stal víťazom tzv. „zelenej“ kategórie v Beauty shortlist awards. Ja som už na konci používania tohto nočného olejčeka. Táto informácia ma prekvapila a je to podľa mňa veľký úspech, pretože vo svete je obrovské množstvo organickej, vegánskej či prírodnej kozmetiky. Ich ďalšie produkty sa dostali do kategórie „Editor´s choice“. (SOS Miracle – akné, Aqua splash – multimolekularna hyal.kyselina, Kolagénové sérum Hello Beautiful, tonikum Rose kiss, olejček Au revoir wrinkles).

aromaterapeuticke hmly yage

AROMATERAPEUTICKÉ HMLY YAGE

Bolo by asi zvláštne, keby sama Petra Drvoštěpová (zakladateľka Yage), nemala vo svojom portfóliu tento typ produktu. Naozaj výstižný názov je „HMLA“. Od nepamäti je aromaterapia, či esenciálne oleje zdrojom energie, terapeutických účinkov, dokonca i analgetík. Celkovo „vôňa“ ovplyvňuje našu náladu a nastavenie. Ak sa voniate každé ráno svojou obľúbenou toaletkou, úplne iný dojem získate, ak vojdete do svojho parfémového obláčika vône.

Poďme sa bližšie pozrieť na AROMATERAPEUTICKÉ HMLY YAGE

Poznáte ten pocit, keď sa vám nič nechce? Alebo nálada nie je zrovna ideálna a potrebujete sa vzpružiť? Ja to poznám a vtedy pomáha čokoláda. 🙂 Ale nemusíme vyjedať sladkosti, môžeme skúsiť aj niečo nejedlé. Keďže aromaterapeutické hmly dokážu mnohé veci podľa typu zloženia, tak vám predstavím prvú a moju najobľúbenejšiu aromaterapeutickú hmlu  s názvom SUMMER BREEZE.

aromaterapeutické hmly yage

Je to taká energická a pozitívna spŕška plná neroli, pomaranču, vanilky a mandarínky. Toto sú ingredience, ktoré vítam i v parfémoch. Pravdupovediac, Summer breeze by mohli kľudne vyrobiť ako parfém a idem do toho. Vonia jednoducho nádherne, veľmi osviežujúco a povznášajúco. Je to energická vibrujúca zmes citrusov. Môžete si ju streknúť, keď pracujete naprieč pracovným stolom. Alebo len tak do priestoru hocikde, kde ste. Alebo aj na karimatku, keď idete cvičiť.

AROMATERAPEUTICKÁ HMLA YAGE VELVET DANCE

Keď som prvý krát nastriekala po dome Velvet dance, tak mi táto vôňa pripomínala také tie dobré niche vône, pri ktorých sa vám zjavia ružové polia v Bulharsku. Pričom vôna damašskej ruže nie je veľmi výrazná, pravdepodobne kvôli gerániu, alebo santalovému drevu, ktoré dáva tejto hmle určitú drevitosť.

aromaterapeutické hmly yage

Aromaterapeutická hmla Velvet dance mi príde neutrálna…v zmysle „dať sa do pohody“. Ideálna v hocijaký čas a hocijaké miesto. Jedna z tých, ktorú môžete mať doma a streknúť do celého domu pre útulný pocit. Aby boli vzťahy v rodine v harmónii.

AROMATERAPEUTICKÁ HMLA YAGE BOHEMIAN GIRL

Bohemian girl je opäť dosť výstižný názov pre tento zmyselnejší typ aromaterapeutickej hmly. Privoňali ste si niekedy ku klasickému ružovému Agentovi Provocaterovi? Tak Bohemian girl je vôňovo veľmi blízka len v naozaj jemnejšom hmlistom prevedení.

Je doslova dráždivá. Už chápem, prečo jej hovoria „zmyselná“. Nemôžem povedať, že mi vonia, ale napriek tomu k nej „priňuchávam“. Ale to je o mne známe. Ja voniam všetko, čo mi príde pod ruku. Odporúča sa na posilnenie zmyselnej stránky. Možno do spálne. Treba vyskúšať.:)

aromaterapeutické hmly yage

AROMATERAPEUTICKÁ HMLA YAGE LUNA VEIL

Luna veil je veľmi zaujímavá vôňa. Na mňa pôsobí tak stabilne, pevne, akoby „dostať sa do rovnováhy“. Neviem či to máte tak i vy, ale ja si ku každej vôni vytváram prirovnania alebo aj príbeh. Odporúčam prečítať predošlý článok o vôni od Omorovicza.

Vrátim sa naspäť k Luna veil. Obsahuje zmes esenciálnych olejov ako je levanduľa, šalvia, harmanček a lipa. Levanduľa a šalvia sú relaxačné a zľahka korenisté. Harmanček ukľudňuje a pripraví vás na spánok. Mne táto vôňa pripomína les, drevo, mach a byliny. Dosť dobré, by som povedala.

aromaterapeutické hmly yage

AROMATERAPEUTICKÁ HMLA YAGE SILK TOUCH

V prvý moment by som povedala, že táto aromaterapeutická hmla patrí do mužskej pracovne. Je totiž jemná a nenápadná. Muži majú často problém s podobným typom produktov. Hoci, ktovie, možno sa mýlim a vy poznáte viac tých, ktorí radi prevoňajú svoju auru niečím povzbudzujúcim.

Druhé pričuchnutie mení prvotný dojem. Áno, ten pepermint je tam jemne cítiť, ale akoby táto hmla dostala ženskejší charakter. Je taká „vílovská“. Keď som písala tento článok, vôbec som si nepozrela, ako sa píše o hmlách na webovej stránke Yage. Ak by som to urobila, je možné, že by som sa nechala tým popisom ovplyvniť.

Ja vám chcem priniesť v týchto riadkoch môj osobný príhovor. Ako vnímam tieto aromaterapeutické hmly. Čo si pri nich predstavujem, ako sa cítim, či vo mne niečo prebúdzajú atď. 

aromaterapeutické hmly yage

SILK TOUCH sa ako názov podaril. Je to veľmi decentná podprahová vôna, ktorá vás ukľudní a „vyčistí“ myseľ. Čierne korenie a pepermint vás povzbudí. Rozmarín zrelaxuje. Citrón vás osvieži. Silk touch je vhodná na koncentráciu, keď vás čaká napríklad dôležitá úloha alebo rozhovor. Taktiež veľmi zaujímavá vôňa.

Ak sa zaujímate o aromaterapiu, bylinky, čajíčky, yogu, či vôbec o harmonický životný štýl, je kozmetika Yage bodom, pri ktorom sa zastavte. Z tej kozmetiky priam srší „čistá naturálnosť“. My sa totiž nebavíme o bežnej prírodnej kozmetike, ale o niečom, čo je z hľadiska prírodných kozmetík na úrovni veľmi vysokej. Yage a iné zaujímavé viac ekologické produky nájdete na stránke organic oasis.sk. Do pozornosti však dávam aj austrálsku značku prémiových výživových doplnkov Welleco.

Užite si krásny deň:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk